Arafat'ta vefat etmiş hacı, galiba mekanı olan cennet gösterildi ruh alınmadan önce,

Arafat'ta vefat etmiş hacı, galiba mekanı olan cennet gösterildi ruh alınmadan önce,

Gülümse diyen fotoğrafçıyı gördü. Gerçek bir ölü olmadığı için cennetlik ve cehennemlik bir durum yok. Öldükten sonra vücuttan kan çekilir, yüz önce beyazlar, sonra morarma olur. Bu şahıs nedense bronzlaşmış. Videodaki hali ile farklı zamanlarda çekilen iki görüntü, çünkü öncesinde beyaz tenli. Ayrıca yüzünde istem dışı bir kasılma veya gevşeme değil, bilinçli bir tebessüm söz konusu. Gülümseme mimikleri gayet yerinde 😊
Aynı gün ölmüyor, hac 1 aylık vazife. Üçkağıtçılık ateistlerde olur orada olmaz.
Hem ölmeden önceki görüntüleri diyorsun hem 1 aylık diyorsun. İnsanlar da bunlara inanmış bir de, trajikomik.
Yazdığımı anlayabiliyor musun, 1 ay hac yapılıyor o video 29 gün önceki de olabilir
Anlıyorum gönderdiğin daily islamist kaynağında şöyle yazıyor : "Ürdünlü bir hacı adayı, Arafat yürüyüşünde Gazze için dua ettikten saatler sonra Arafat yolunda güneş çarpması sonucu vefat etti." 3 kağıtçıları uzakta arama, tam önünde.
Cevap
2Cevap
Orasini Allah bilir
biz bilemeyiz neden güldünü
Din bilginde yok, Ruh çekilmeden önce ölüye gideceği yer gösterilir. Cehennemi gören böyle gülümser mi?
Arkadaş zaten Allah göstertiyor, kıtlık mı var? Hiç mi müslüman cesedi görmedin? Cihadçıların da yüzü gülüyor öldüğünde. Ölen herkese gösterilmiyor tabii ama gösterildiğini yüz ifadelerinden anlıyorsun.
Ölen biri neden güler, kaç tane gülen ölü gördün?
Cahil kalmışsın öğrenmiş ol, ölene gideceği yer gösterildiğinde yüz şekli ya mutlu ya kızgın olur. 2011den yana binlerce ölü yüz gördüm, cihadçıların çoğunluğunun yüzü gülüyordu ama kâfirler de gülen yüz 1 tane dahi görmedim.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun herkese nasip olmaz
Amin, cidden nasip olmaz herkese
benimde sınıf arkadaşım vardı hac dönüşü ölmüştü
En son fotografi ceken elemani gördü. Bunlar gercek ölü degil kardesim. Gözlerini kapatip gülüyorlar sonra öldü diye fotograf cekiyorlar.
Bunlar propagandadan ibaret.
Hahaha ahmak, herkes ateistler gibi üçkağıtçı dolandırıcı yalancı mı 😄
Senelerden beri yapilan ayni propaganda kardesim. En son ISID militanlari yapiyordu ahh bakin bizim "Sehitlerimize" cennet göründe dermis gibi.
Senelerin palavrasi, hala millet nasil yutuyor bu sacmaliklari anlamis degilim.
x.com/.../1802071977680875769
Ölmeden önce ki görüntüsü, herkes sizin gibi yalancı değil. Ateistlerden üstün yalancılar yok
Verdigin paylasim herifin öldügüne kanit degil bu ara. Daily Islamist zaten en basta güvenilir bir kaynak degil.
Sana tekrar ediyorum, bu olay propagandadan ibaret kardesim. Sene olmus 2024 hala bu 20 seneden beri tekrarlanan palavralara inanan varsa kendi suclari artik.
Ben sana 2015den kalma 20 tane cihadcının düşman tarafından ele geçirildiği yüzü gülen halini atarım, onada inanmazsın. Sizin gözünüz kör mühürlü hiçbirşeye inanmazsınız. Yabancı kaynağını da atarım bu haberin yine inanmazsın.
Cihadci dediklerinde teröristler bu ara. Palavra kardesim. Cahil genc Müslümanlari örgütlere cekmek icin yapilmis bir propagandadan ibaret.
Ay bune korktum ayol
Neresi korkunç?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?