İstanbul’a Avrupa sınırından gelen 26 kişilik turist kafilesi Belgrad ormanında piknik yaptı. Piknik yaptıkları sırada 32 poşet çöp topladılar.
Bazı Avrupalı gençler bu kadar güzel bir doğanın kirli olması hiç adil değil diyerek not bıraktı…

İstanbul’a Avrupa sınırından gelen 26 kişilik turist kafilesi Belgrad ormanında piknik yaptı. Piknik yaptıkları sırada 32 poşet çöp topladılar.
Bazı Avrupalı gençler bu kadar güzel bir doğanın kirli olması hiç adil değil diyerek not bıraktı…

Maalesef burası Türkiye denize atletle girerler çekirdeğini kabuğunu sahile atarlar.
parka pikniğe giderler mangalı söndürmez, biralari çöpleri atarlar
parkta gezerler her yeri çekirdek kabuğu yaparlar
masalara otururlar bicakla üstünü karalarlar…
Herkes kendi pisliğine baksın..
Avrupa'nın daha düne kadar logarları bile yoktu. Fransa'da millet b*kunun üstünde yürüyordu..
Dünyanın en iyi parfümleri niye Fransız? Niye parfüm üstünde "edu de toilette" yazdığını hiç düşündünüz mü? Çünkü tuvalet kokusu ya da tuvalet sonrası kokusu anlamına gelir..
O kadar esansı yoğun yapıyorlar ki, kokuyu anca bastırsın diye.
Önce onlar kendi pisliklerini temizlesin de burayı biz hallederiz.
Cevap
12Cevap
biz ayıp denen şeyi kabullenmez bu geri kafalılar herkes müslüman temizlik imandan vs gelir masalına inanıyorlar.
Bize yeter de artar bile onu Avrupa’da yapsa ödeyeceği para cezası rüyasına girerdi ama
türk insanı genelde kültürsüz oluyor her konuda,
Bu ülkede kalıcı değilde göçebe bir millet olduğundan ayıp olduğundan bile haberleri yok.
Onlarda medeniyet bizde Islam var iste. Müslümana medeniyet agir gelir, kaldiramaz.
Bu durumdan gerçekten nefret ediyorum. Pandemide akıllanmadık başka zaman akıllanmadık, ne zaman akıllanacağız biz? Çevreyi neden kirletiyoruz.
Yetmez bız onlar kadar olamayız. utanmada yok bızde
Biz toplum olarak utanmayı çoktan unuttuk
Utanç verici ama utananlar azınlıkta
yeter öğretmenim bilinç az
Ben de topluyorum. Gerçekten reziller
Yetmez hocam anlamazlar laftan
Yetmez.
Yeterde artar bile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?