Güncellemeler
+1 yıl
karmanin intikami 60-80li senelerde en agir isleri yapip mütevazi hayat süren almanyadaki Türkleri hor gören almanlara buda müstahak
Almanyada son dönemde ukraynali mültecilerin tavirlari almanlarin tepkisini cekmeye basladi sosyal medyada sagci almanlar afd liler siyasiler urkaynali mültecilerden rahatsiz olduklarini dile getirmeye basladi hatta berlinden kieve günde 200 tarifeli otobüs kalkiyormus söylenenlere göre ukraynalilar almanyada issizlik maasi alip geri ülkelerine dönüyormus
bunun adi büyük bir skandaldir suriyeliler bile bu kadar iler gitmemislerdi
bide cogu ukraynali mülteci porsche bmw gibi araclarla almanyaya gidip issizlik kurumuna gitmeleride cok tepki cekmeye basladi

Bu olay suriyeli mültecilerin savas ülkesinde bayramda tatil yapmalarina benziyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
suriyeliler bile bu kadar ileri gitmemiş miydi dhehdbdb
hangi suriyeli daha gelelei 1 sene olmadan issizlik maasi alip geri ülkesine döndü?
hangi suriyeli son model arabalarda gelip Türkiyede issizlik maasina basvuru yapti?
ukraynalilar almanyada bunlarimn hepsini yaptilar
sömürdüler ülkeni sömürdüler. Bi ayın başı git bakalım ptt ye. Türk bulabilecek misin.
sende almayada postaneye git sehire cik kac tane alman göreceksin
sanki almanyada durum cok farkli sehirlerin %50 si yabanci kökenli
berlinde polislerin bile yarisi kara sacli göcmen kökenliler alman polisi bile azinliga düstü berlinde
Bebeğim onu da almanlar düşünsün. Ülkesinin işgali Almanların umrunda değil diye benim de mi umrumda olmayacak. ar*plar herkesin başına bela
yani mülteci sorunu sadece Türkiyede yok almanyadada var almanyada sadece suriyeliler yok 180 ülkeden mülteci var
Ee sadece türkiyede yok diye oturup ülkenin işgaline sevinelim mi?
bunu nereden cikardin _? buna bende karsiyim zafer partisini destekliyorum zaten ben ama almanyadada afd yi
onlar en azındna geri gidiyr. oysa sürekli maaşa bağlansalar sadece baydamdan bayrama giderler.
yo sürekli gidip geri geliyorlar issizlik maasi almaya günde 200 otobüs kalkiyor sadece berlinden kieve gidis dönüs
Sanane ki bundan git işine bak
sen isine bak