2 ayda o kadar kilo verirsen vücudunda sarkma olur. Az az uzun sürede ver. Ayda 2-3kg vereceğim diye hedef koyabilirsin. Hem kilo vermenin yanında vücudun da güzelce oturmaya başlar. Emin ol ayna karşısında daha mutlu hissedeceksin.
Sporla birlikte vereceksen kilo miktarını biraz daha arttırabilirsin ama 2 ayda 20 kilo verirsen vücutta bu net şekilde gözükecektir. Ayrıyetten bu kadar acele etmene de gerek yok. Kendine zindan etme bu süreci. Keyif almaya bak. Süreci yaşa.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Bence biraz diyet yapabilirsiniz
Evet biraz fazla gençken yap diyetini sporunu ilerleyen yaşlarda vermek daha zor olur
Spor yapıyorum diyette zorlanıyorum
Hiçbir yemek güzel bir elbisenin içine girmekten daha keyif vermiyor ya. Kadında kiloyu fakir erkek gibi düşün 😂
fazla. ortalama 62-63 kilolarda falan olman lazım
2 ayda o kiloya ulaşacağım inşallah
2 ayda o kadar kilo verirsen vücudunda sarkma olur. Az az uzun sürede ver. Ayda 2-3kg vereceğim diye hedef koyabilirsin. Hem kilo vermenin yanında vücudun da güzelce oturmaya başlar. Emin ol ayna karşısında daha mutlu hissedeceksin.
Yani tamamda spor yapıyorum sarkma olmaz gibi
Sporla birlikte vereceksen kilo miktarını biraz daha arttırabilirsin ama 2 ayda 20 kilo verirsen vücutta bu net şekilde gözükecektir. Ayrıyetten bu kadar acele etmene de gerek yok. Kendine zindan etme bu süreci. Keyif almaya bak. Süreci yaşa.
Yook bee citkirildim gibisin ne sismani sisjdj
Bu yorumlar beni daha da motive ediyor
Yok ben dalga geçmem böyle şeyde gül diye yaptim
çekici, beş wersen ne ala
60-70kg olman gerekiyor kilon fazla
Ohaaa ben senle. evli olsam koynuma. almam
müthiş bir balık etlisin
Zayıflamak istermisin peki
E yani
Güzel evet
Güzel değil
Bana yazsana sohbet edelim sence bir erkek sünnetli mi olmalı kız görüşü lazım