Turkiye 1nci ulke cikmis. gelecekte tr nin arap cografyasinda nufusunu arttiracagini ve politikalarini uygulatacagini dusunuyorum

Turkiye 1nci ulke cikmis. gelecekte tr nin arap cografyasinda nufusunu arttiracagini ve politikalarini uygulatacagini dusunuyorum
En çok Türkiye’yi desteklemelerine sevindim, % 82’nin de gayet iyi bir oran olduğunu söyleyebilirim ancak Birleşik Krallık, Fransa ve ABD’nin Araplar’a çok büyük zararları dokundu. Ayrıca Almanya da Filistin meselesinde İsrail’e yardım ediyor diye biliyorum. Çin ve Hindistan konusunda emin değilim ama Pakistan ve Rusya desteklenebilir. Ben bu listede Türkiye başta olmak üzere Pakistan ve Rusya’yı da destekliyorum
Arap halkları Türkiye'yi zaten çok seviyor. Bugün körfeze gidip türk olduğunuzu belirtin size gözleri gibi bakarlar. Ülkedeki ırkçılık ahmaklıktan başka bir şey değil.
Cevap
5Cevap
Erdoğan ülkeyi yönetiyorlar diye seviyorlar. Yoksa Türkiye, 1990 larda olduğu gibi laik TÜrk devleti olsa asla sevmezler.
Türkiye Arap ülkesidir yakında şeriat da gelecek ve kız çocukları okullara gitmeyecek felan filan
Son zamanlardaki gözlemim o yönde umarım yanilirim
Bilader her adım başı cami dikiyor diyanete bir dünya para bağlanıyor yani din din diye sömürdüler halk da ses çıkarmıyor sence bu işi büyütmezler mi
Caminin bize ne zarari var, yeterki okul vs de yapsinlar. bu mantigi asmalisin dostum. Camide lazim okulda universitede lazim. hoca da lazim, ogretmende, imamda. insanlarlar artik o kadar lackalastiki saygi sevgi ve allah korkusu yok iclerinde. bunlarda lazim. yasliya saygi, anneye babaya saygi sevgi. herseyi dizilerdeki gibi, internette izledikleri gibi bi hayat saniyorlar
Bilader cami adım başı olmaması gerekiyor boşuna para israfı eğitime yatırım yapta ülke gelişsin
Türkiye araplaşıyordu zaten şimdi bir beka sorunuyla karşı karşıyayız
Bende öyle düşünüyorum Arap ülkelerine söz geçirmek daha kolay olacak
Z kuşağı olmayanların seçimlerini de gördük ✔
Evet bizde en çok araplari destekliyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar