@Çiçekbal Türkiye Ortadoğu'dadır, Avrupalılar da aynısını söylüyor, sadece minicik bir toprağımız Avrupa'da diye Avrupalı olmuyoruz, Avrupalı olmak da istemem zaten, ben Türk olmaktan gayet memnunum
@Çiçekbal Türkiye'nin Batı kısmının küçük bir toprağı Avrupa'da, geri kalan bütün toprakları Asya'dadır. Dediğim gibi, Asya ülkeleri Doğu ülkeleri sayılır zaten. Mesela, Japonya, Güney Kore, Kuzey Kore, Çin, Tayvan ve Hindistan, Uzak Doğu'da sayılır.
Kendi ülken neresi Afganistan falan mı evlat? Ataların bunun için mi savaştı. Kaç can şehit düştü haberin var mı? Ne demek Arabistan! Sırf petrolü var diye güçlü mü oluyor? Yerle bir ederiz onları.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ortadoğu'nun en güçlü askeri güce sahip olan tek ülke TÜRKİYE 'dir!
"Ne mutlu Türküm diyene" evelAllah.
Türkiye orta doğuda değil
Türkiye Asya ülkesidir ama kökenimiz Suriye'den gelir yaşasın suri bom Esad bom
@Çiçekbal Türkiye Ortadoğu'dadır, Avrupalılar da aynısını söylüyor, sadece minicik bir toprağımız Avrupa'da diye Avrupalı olmuyoruz, Avrupalı olmak da istemem zaten, ben Türk olmaktan gayet memnunum
@Çiçekbal Asya kıtası doğudadır, biz de dünyanın Doğu tarafının orta kısmındayız, Ortadoğu haritalarında her zaman Türkiye de yer alır
Türkiye Asya kitasindadir canım hatta asyayla avrupayi birbirine bağlar oda İstanbul boğazı köprüsüdur
Konuş hanfendi konuşşş😅
Canım Türkiye Asya ile Avrupa arasında ülkedir bir kısmı Ortadoğu'da
Açın haritayı bakin daha ne diyim yani :)
@Çiçekbal Türkiye'nin Batı kısmının küçük bir toprağı Avrupa'da, geri kalan bütün toprakları Asya'dadır. Dediğim gibi, Asya ülkeleri Doğu ülkeleri sayılır zaten. Mesela, Japonya, Güney Kore, Kuzey Kore, Çin, Tayvan ve Hindistan, Uzak Doğu'da sayılır.
Suudi Arabistan galiba
Suudi Arabistan, Amerika'nın güdümünde. Suudi Arabistan'ı Amerikan mandası yönetiyor.
Kendi ülken neresi Afganistan falan mı evlat?
Ataların bunun için mi savaştı.
Kaç can şehit düştü haberin var mı?
Ne demek Arabistan!
Sırf petrolü var diye güçlü mü oluyor?
Yerle bir ederiz onları.
Evlat derken, oğul biz Asya'yız?
Soran, onu ben de biliyorum ama o şekilde de olsa öyle yani.
Şu anda ABD.
ABD, Ortadoğu'da mı?
3 uçak gemisi gilosu ve bnlerce asksri var. Sence?
O açıdan bakınca öyle. Ortadoğu'da bir sürü ABD üssü de var maalesef.
İsrail
Hayır, Türkiye 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Türkiye
Türkiye orta doğumu yapma ya:)
olsun yinede Türkiye
Türkiye Asya kıtasında bi ülkedir hatta asyayla avrupayi birbirine bağlar bakınız İstanbul boğazı:)
Türkiye Asya kıtasında bir ülkedir hatta asyayla avrupayi birbirine bağlar bakınız İstanbul boğazı;)
🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️
Türkiye
Pakistan
Elbette Türkiye