Selamünaleyküm kardeşlerim hayırlı günler! Bizim millet hep İsrail demek ABD demek ve İsrail=ABD diyor peki sizce neden böyle diyorlar?
#gündüzüngüneşisoruyor
#kizlarsoruyor
#gündüzüngüneşisoruyor
#kizlarsoruyor
Bir birlerini çok destekledikleri için, bizim millet böyle diyor. Ancak İsrail ile Amerikanın, Türkiyeye ve Azerbaycana yaklaşımları farklı olmakta.
Şöyle ki ;
1. Amerika, Ermenileri destekler iken İsrail Azerbaycanı destekliyor.
2 Daha sonra 1995-1999 pkka ile en kanlı savaşlarımızda, Amerika bize silah vermezken; İsrail hem silah hem de istihbarat desteği sağlamış.
3. Amerika, kurtuluş savaşında bizi desteklemezken ve hat da içimizdeki Hamascılar milli mücadele karşıtı iken; Türk musevirle kurtuluş savaşımıza destek vermiş.
Bugün Erdoğan rejimi ve seçmeni, Hamas Terör örgütünü desteklediğinden; İsrail de bazı kesimler, kürtleri desteklemeye başlamıştır. Oysa ki ilişkilerde,1995-1999 yıllara dönebilirsek; İsrail pkkayı desteklemez. Bu yazdıklarımı, şu iki bilimsel Makale ile kanıtlıyorum;
Natodan tüfek bile alamazken, İsrail Amerika ile ters düşüp bize her türlü ekipmanı sağlamış. Hat da apoyu bile yakalamamız için, istihbarat desteği vermiş.
Bilimsel Makale bu: https://dergipark. org. tr/tr/pub/kare/issue/67586/962972
Böylece aponun yakalanması ve büyük Kuzey Irak harekatları ile 1999 da Pkka sıfıra indi ama Akp canlandırdı. Pkkanın bitirilmesi ve yeniden canlanması ile ilgili
Detay için, bu bencemi okuyunuz ;https://www. KızlarSoruyor. com/gundem/a192721-28-subat-kumpas-davasi-aslinda-nedir? utm_source=dynamic&utm_medium=androidapp&utm_campaign=question&utm_content=q192721
Anladığım kadarıyla eğer Pkka destekçisi Haması desteklemez isek, İsrailin bizi işgal edip ülkemizi karıştırma niyeti yok. Böyle niyeti olsa, en zayıf olduğumuz zamanda pkkaya her türlü silahı verir ve Güney Doğumuzu alırdı. Zira 1990 larda, tüfeğimiz bile yoktu. Çünkü Aselsan ile Roketsan , daha yeni yeni üretim yapıyordu.
https://nek. İstanbul . edu. tr:4444/ekos/TEZ/44757. pdf
Bu da kurtuluş savaşında musevi desteği ile ilgili yazı.
Abd senatörlerinin seçim kampanyaları doğrudan Yahudiler tarafından finanse ediliyor. Bunun karşılığını da Amerika'yı yöneterek alıyorlar, gayet doğal
Peki niye Yahudiler ABD'yi bu kadar ele geçirmişler
Anladım bu Yahudiler dünyayı yönetiyor çok kötü
Müslümanların lobisi var mı
Birbilerini çok destekliyorlar ondan
Niye peki bu kadar birbirlerini destekliyorlar
ABD çok güzel ama bir o kadar da nefret edilesi bir ülke
İşte ABD'yi niye yahudiler bu kadar ele geçirmiş onu anlayamıyorum Tamam Müstakil evleri ve 4×4 Suvları mükemmel alım gücü iyi ama bireysel silahlanması çok koru
Kötü
O da doğru peki sen ABD'ye gitmeyi istiyor musun?
Ben bir Müslüman olarak çok istiyorum
Yok ben saklamam babamın arkadaşı Houston'da yaşıyor gitmek istedim red qldim
Aldım
Benim vardı ama yine red yedim arabam vardı işim de vardı ama yok yani dil okuluna başvurabilirim
Cevap
2Cevap
İsrail ABD nin ortadogudaki jeopolitik ve siyasi ayağı. Bunu 10 yaşındaki çocuğa sor soyler sana.
Doğrudur ancak bu her konuda böyle olduğunu gösterir mi
Her konuda tabiki öyle olamayacak yoksa bunu kendi de kabul etmis olur.
Evet
çünkü öyle bizim milllettee ilim şaşmaz
Nasıl yani
öyledir gerçekten biizm millet bilir.
Peki diyorlar ki ABD, Türkiye'yi işgal etmek istiyor bu da yalan ama
öyle bişe yok bizim millet slak değil.
Ama kitap okuma oranımız yüzde 0.1
bizim millet hayat dersi almış bi millet kitaplarda okunularak öğnreninlmez
Tamam haklısın
biz gördük geçirdik en progofser adam getir bizim insanımızı kandıramaz.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?