Neden boyle bir milletiz?

Kızlarımız buyuk bir başarı aldı ve içlerinden birinin cinsel eğilimini konuşuyoruz. Sa na ne ! Desteklemiyorum Lgbt yi, empati kurabilecegim bir konu da değil, saygı da duymuyorum ama yuhalamıyorum. Hakaret de etme hakkina sahip degilim. Ortada konuşulacak o kadar cok şey varken neden milletin tercihlerini yatak odasını konuşur haldeyiz. Ihlas holding in ceosu vardı hani bunlar haremlik selamlık uygulayacak kadar muhafazakar dindarlar ya, yatakta 2 erkekle organını nasıl sömurdugun videosunu neden konusmadin akit? Vakıflarda onca cocuga yapilan istismarı tecavüzü.. 6 yaşındaki kızına gelinlik giydirip nikah kıydıran hocam dediginiz , varlığı. Dışarda açik gorursunuz kıyamet kopacak dersiniz ama o kıyamet bunlar yuzunden kopmaz ne hikmetse! Eski sevgilim namaz kılıyordu, ailesi dindardı hatta hocalık falan da yapmiş zamanında. Bunları yaparken hayatında yemedigi bok da kalmamış. Ya Allah demiş bir yandan da zina mı dersin , yalan baskalarınin canıni yakma herturlu ortam vs.. ona sorsan tertemiz kız ister kızların o.. luğundan bahseder. Kendi haltlar yerken cok temiz ya. Yeter artık herkes kendi çoplüğünü eşelesin. Dini islamı kitabı karıştırmayın artık kirli ellerinizle, pis camlardan bakıp herkesi çamur zannediyorsunuz. Igreniyorum bu ikiyuzlu toplumdan.

Neden boyle bir milletiz?