Öncelikle dövmesiz insanlara karşı ilk düşüncem kendilerini kısıtladıkları için sanat anlamında ve iletişim anlamında başarılı olabileceklerini düşünmüyorum. Burada tonla örnek yazabilirsiniz dövmesiz ama bende dövmeli sanatçıları yazarım konu bu değil uzasın istemiyorum. Enerji anlamında ikili iletişimde ise enerjiye göre yargılamam dinlerim anlarım ama istediği zor ise yapamayabilirim. Buraya dövmeli yakışıklı erkek veya kız resmi yükleyemezdim görsel hafıza ile sonuca etki etmek istemiyorum
Sevgiler
Güzellik/Çekici
Karanlık/Çirkinlik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Benim mesela ailem izin vermiyor tabi izin vermemeleri yapmayacağım anlamına gelmiyor ama sevmeyen insanlar da var illa bir kalıba sığdırmak gerekmiyor
İlk defa bu kadar dürüst bir insan görüyorum. Dürüstlüğün için teşekkür ederim sevgili dövmesiz. Şimdi yazmak istediğim kısa zaten. Bu sevmek veya sevmemek konusu değil. Yaşın doğru ise 18 yaşına kadar birçok şey yaşadın dönüm noktaları, kazalar, terfiler kısacası anı biriktirdin. Yani bir hücre de dahi olsan zihninin sınırlarını aştın ve hep hayallerinle yaşadın. İllaki vicudunun biryerine bir resim yaptırmak isteyeceksin. İstememek gibi bir ihtimal yok. Ya para için duygu tüccarlığı yapıyordur ya mesela senin gibi ailesi izin vermiyordur vs vs. Ama bu istemek değil gidersin ve yapılır bu kadar. Ha dersin ben de EQ sıfır hayalim yok zihnim de boş buna da kimse inanmaz zaten
EQ nün sıfır olduğu bir insan zaten yasamiyordur bence onun dışında EQ yü illa dövmeyle göstermeye gerek yok herhangi bir sanat dalıyla uğraşilarakta yapılabilir mesela ben hayatım boyunca kendime güçlü bir kadın olmayı aşıladim bu yüzden siyah lotus istiyorum bence bunun EQ le alakası yok içimdeki istekle ve hırsla var yarın öbür gün kendi markami yaratsam şüphesiz ki siyah lotus logom olur ama öyle bir ihtimal olmadığı için sadece dövme de kalacak gibi duruyor
EQ illa dövmeyle göstermek yazmışsın ben gösterelim demedim. Göstermeyebilirsin kendin için tercih edeceksin. Sanat dalıyla uğraşmak maddi nedenlere de bağlı olabilir bu bir gösterge değil. Anlatmak istediğim duygular var ise estetik iyi duruşa yönelim olabilir meşguliyetler tüm ömre yayılmamaktadır
Olabilir saygım sonsuzdur