Tüm gözler Kürdistan’da! Türkiye tarafından Kürt halkına yapılan soykırım durdurun! Kürdistan’ın Türkiye, İran, Irak ve Suriye’nin işgaline ve baskısına son verin! Özgür Kürdistan!
Şeklinde paylasimda bulunmuş it oğlu it
Tüm gözler Kürdistan’da! Türkiye tarafından Kürt halkına yapılan soykırım durdurun! Kürdistan’ın Türkiye, İran, Irak ve Suriye’nin işgaline ve baskısına son verin! Özgür Kürdistan!
Şeklinde paylasimda bulunmuş it oğlu it
Tasvip etmiyorum, hata yapmış ama şöyle bir gerçekte var ki Akp Pkka destekçisi Hamas Terör örgütünü destekleyip İsraile soykırımcı demese ;Israil de böyle söylemlerde bulunmazdı. Zira Türkiye, laik olduğu 1995-1998 dönemlerinde; Filistini desteklememiş , İsrail Pkka ile mücadelede bize silah veren tek ülke olmuş ve pkkaya terör örgütü demiş. Unutmamak gerekir ki TSK, bu yıllarda terörü bitirdi ve Akp zamanında tekrar canlandı. Ama Aselsan, daha yeni yeni çalışmaya başladığından; silah ve istihbarat sıkıntımız vardı. İsrail, bize ikisini de sağladı. Yani Akp, tarihi boyunca bize ihabnet eden arapların yanında ywr alarak; iyi bir müttefik kaybediyor.. Bilimsel olarak da bu dediklerimi şu Bilimsel araştırmalarla ispatlıyorum;
Natodan tüfek bile alamazken, İsrail Amerika ile ters düşüp bize her türlü ekipmanı sağlamış. Hat da apoyu bile yakalamamız için, istihbarat desteği vermiş.
Bilimsel Makale bu: https://dergipark.org.tr/tr/pub/kare/issue/67586/962972
Böylece aponun yakalanması ve büyük Kuzey Irak harekatları ile 1999 da Pkka sıfıra indi ama Akp canlandırdı. Pkkanın bitirilmesi ve yeniden canlanması ile ilgili
Detay için, bu bencemi okuyunuz ;28 Şubat Kumpas Davası Aslında Nedir?
Anladığım kadarıyla eğer Pkka destekçisi Haması desteklemez isek, İsrailin bizi işgal edip ülkemizi karıştırma niyeti yok. Böyle niyeti olsa, en zayıf olduğumuz zamanda pkkaya her türlü silahı verir ve Güney Doğumuzu alırdı. Zira 1990 larda, tüfeğimiz bile yoktu. Çünkü Aselsan ile Roketsan , daha yeni yeni üretim yapıyordu.
Oysa ki Hamas , Pkkayı söylemleriyle destekliyor.
Bir de1. Dünya savaşında , Israil devleti kurabilmek için bize karşı savaşan bir Yahudi azınlık olmuş. Ama sayıları, arapların yanında bir şey değil. Zaten bu topraklarda, istenmememize rağmen : korumak bir hataydı. Bu hatanın bedelini de 300.000 şehit vererek ödedik. Bir daha asla , arap toprakları için ölmeyeceğiz. Sen ölmek istiyorsan, önden buyur. Lübnandan, İsrail geç.
Ayrıca Türkiye cumhuriyetinin gelişmesi için hizmet eden yahudilerde olmuş. Şöyle ki GüneyDoğuda kürdüstan kurulmak isteniyordu. Atatürkte kürtlerden önce geldiğimizi kanıtlaması gerekiyordu. Bu yüzden de kürtlerden önce mezapomtamyaya gelen ve hangi ırktan olduğu belli olmayanSümerlerin, tabletlerini çözmesi gerekiyordu. Zira Türk çıkabilirdi. Bunun için de Nazi kampından Sümerolog Yahudi bilim adamlarını getirdi ve bunlar Sümer tabletlerini çözerek Türk olduklarını ispatladı. Böylece Kürtler, ülkemizde hak iddia edemez duruma geldi. Ancak bu mülkiyet hakkımıza, Atatürkten sonrakiler sahip çıkmadı. Şümerler hakkında detay bilgi , Sinan Meydanın Atatürk ve Türklerin saklı tarihi kitabında yazıyor.
https://nek.istanbul.edu.tr:4444/ekos/TEZ/44757.pdf
Özetle : İsrail müslüman ülke olmamasına rağmen , bize büyük zarar vermemiştir. Ama araplar, bilmem kaç mislini vermiştir. 2028 de Chpiktidara geldiğinde, ilişkileri düzeltecektir.
pkk hamasi desteklemiyor ama https://youtu.be/8KiL-ByF7Oo?si=0lt6JyEi4oaK3zHl
Hamas , İslami kürdüstanı destekliyor. Yani Hizbullah önderliğinde kürdüstanı destekliyor ama Pkka da olur diyor. Hüdapar, bu yüzden Haması destekliyor. Hüdapar da islami kürdüstan istiyor. Ayrıca Filistin liderinin demirtaşla fotoğrafı da var.
www.milliyet.com.tr/.../diyarbakir-icin-ozgurluk-mesaji-1483992
Ayrıca Dem, büyük Filistin mitingine çağrı yapan AKP den sonra ikinci parti oldu
www.google.com/.../dem-parti-istanbul-orgutu-filistin-ile-dayanisma-mitingi-duzenleyecek-120020480
Israilin pkka yanlısı söylemleri ise , senin gibilerin Haması desteklemesindrn sonra başlıyor. Tamamen , kısas meselesi
Bence siz de hamasi terörist görmüyorsunuz diye olabilir mi? 95-98 döneminde sapan bile yapamazken İsrael silahları ile pkk ile savaştın. Apoyu sana paket edip veren mossad dır. Sen hamas'a terörist demezsen adam da senin terörist ilan ettiğine demez. Benim şahsi fikrim pkk terör örgütüdür.
Çok meydanda olmak isterlerse Türkiye meydana iner. İndiğinde kaçacak delik arar. Kudüs için fazla zaman kalmadı. Devam ederse Türkiye devreye girebilir. O zaman onlar düşünsün a…. Devamını oku
Cevap
8Cevap
Görmedim hiç. karakter yoksunlarıymış
Havlayan kopek isirmaz. Kurdistan diye bir yer hic bir zaman olmiyacak. Iste goeuyoruz ki, savas olsa kurtler amerikanin yaninda boy gosterecek, niyecek? Para var cunku
Sallama. Kürtler değil ermeniler abdliler bu ülkeyi bölmeyi istiyor. Sen hala uyu...
Senin profilin fotografin tam cimere yazmalık
Ben kürt değilim ama ama şikayette bulundum pztde yazili dilekceye dokecegim 😙 degisme kiz
Sinifta cay dagittilar diye naptilar cbauk unutmussun senin haddine mi Erdoganla dalga gecmek cok guzel yazdim ama merak etme insanlara yardim edilmesinden tut cayin milli bi deger olmasindaaan tuttt guzel yazdim yani😙😀😀
Aleyküm selan
keşke netanyahunun adi babası o gece korunsaydı da bu p.. şt ve soyu doğmasaydı hiç!
Valla ya soyu kuruyacak
Kendileri ne yapıyor Filistin’e? Türk halkı , onlar gibi Kürtleri bombalamıyor. Ne soykırımı?
Binlerce masum çocuğu katlettiler bize soykırım yaptı diyo peze venkler
Hoşt köpek derler öylesine de köpeğe ayıp
Aynen köpeğe yazık valla
Kumda oynasın oğlu gitsin de belli ki soykırımın ne olduğunu bile bilmiyor
Netenyahu ve destekçilerinden olmayanlardan eyle YaRabbi
Filistin benim meselem değil diyenler buna da bir göz atmalı
it oğlu it kısmına destek vermeye geldim benden +1
yeni anayasa ile birlikte özerklik geliyor eyalet bop işliyor adım adım uyanın
Babası hakkında tutuklama kararı çıktı ya gündem değiştirmeye çalışıyor
Suçunu bastırmaya çalışıyor
Zaten dışarı ülkesinin bizim topraklarda gözü var siz hala Kürtlere laf edin
Kürtlerin kendi ülkesi olması niye zorunuza gidiyor?
Kürtlerin ülkesi var zaten Türkiye
O da
Kürdistan diye bir yer yok bunlara destek veren kürtler de kendine muslumanim demesin sakın ortalikta neyin ne olduğunu goremiyorlarsa kendi kardeşlerine kurşun sikacaklarsa da gitsinler ordularına katilsinlar
O zaman siz kürdistanda yaşayın orası sizin ülkeniz olsun eğer kardeşsek. Bulgarlar kendi ülkelerini kurdular düşman mi olduk?
Ben vatanımda mutluyum. Kürdistan saçmalığını empoze etmişler kürtlere. Bu ülkede hangi kürt vatandaş dışlanmış elinden hakları alınmış ne olmuş. Şimdi ki iktidarda bile onlarca kürt bakan yönetici bürokratlar var. Boş yapmayın allah aşkına ya. İnsanları bölünce ne geçiyo elinize
Öyle sanki kurtleri okutmadik sanki devlet memuru kürtler olamaz dedik sanki bürokrasiye kürtler giremez dedik ayrımcılık böyle olur neyiniz eksik kaldı bu ülkede? Her Türk cocuguna taninan haklar Kürt çocuğunu da tanındı
Kendi düsüncelerimi burada yazamam. Malum. Bu bile bir ayrımcılıktır. İyi geceler.
Yazacagin dusunceler provokatif ise tabi ki yazamazsin
Diyecek söz yok açıkçası
Hayal kuruyor sadece. 🇹🇷🇹🇷
Filistinlilere yaptıkları soykırımı görmezden gelip bize iftira atıyor.
Türkler, onlar gibi bebek ö*ldürmüyor. Çünkü bizim bir şerefimiz var, onlar gibi şerefsiz değiliz.
görmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?