Gündem Sokak köpeklerini seviyor musunuz 🐶 ? everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kıyamam ya şu güzelliklere bakın, nasıl kiyacaklar bu canlara, sokakları köpeksiz düşünemiyorum 🫶 Sokak köpeklerini seviyor musunuz 🐶 ? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
VuRKaN25 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl sokaktaki köpekleri severim (yani sevmek isterdim) ama sistem insanlar ne yaparsa yapsın onları yok etmek istiyor ve ediyor. ev köpeklerinin sevgiye ve yemeğe ihtiyacı yok zira onların sevenide var doyuranı da.. 1 1 Yorumla everkeğii +1 yıl Evet asıl sokaktaki kopeklerin ihtiyacı var ama oldurmek istiyorlar zararsız hayvanları Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 311 cevap paylaştı. En 3 çocuk leşim var yürüyüşü bu 0 4 Yorumla everkeğii +1 yıl Abartmayın lütfen zararsız bu hayvanlar Yorumla Flavendirel +1 yıl Problem zaten konunun başlığında, "sokak köpeği" diye bir kavram olmamalı. Yorumla everkeğii +1 yıl Ne zararı var size sokaktaki kopegin Yorumla Flavendirel +1 yıl Isırıyor, çocukları yiyor, hastalık yayıyor, her yere sıcıyor,... Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Evet seviyorum sokak köpeklerini 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 449 cevap paylaştı. Çok seviyorum ama öldürecekler diye korkuyorum. 🥺🥺 0 2 Yorumla everkeğii +1 yıl Caniler ya ne zararı varsa sokaktaki kopeklerin onlara Yorumla Bravehrart +1 yıl Aynen öyle 🥺🥺 Yorumla
Saudadee222 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Pek sevmiyorum 1 1 Yorumla everkeğii +1 yıl Aaaa neden , nasıl sevmezsin Yorumla
benorila Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hayır 0 4 Yorumla everkeğii +1 yıl Neden Yorumla benorila +1 yıl Saldırgan oldukları için bide korkuyorum genellikle Yorumla everkeğii +1 yıl Korkma bisey yapmazlar Yorumla benorila +1 yıl Bişe yapmazlar cidimisin Yorumla
seversandim534 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Severim ama dokunmam 0 6 Yorumla everkeğii +1 yıl Dokun kız bisey yapmaz korkma Yorumla seversandim534 +1 yıl Temiz değil diye dokunmam Yorumla everkeğii +1 yıl Elini yıkarsın sonra ne olacak Yorumla seversandim534 +1 yıl Orası öyle de ne bilim Yorumla everkeğii +1 yıl Dokun dokun onların sevilmeye ihtiyacı var Yorumla seversandim534 +1 yıl Tamam Yorumla