Evcil Hayvanlar Sokak hayvanlarını seviyor musunuz? Atesyesil1 Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ben çok seviyorum her hayvanı umarım karşıma cıkacak insanda öyle olur Sokak hayvanlarını seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Evet hepsini seviyorum 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 451 cevap paylaştı. Severim 1 1 Yorumla Atesyesil1 +1 yıl 🧿 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Evet severim ve kedim var benimle birlikte yaşayan ayriyetten mahalledeki sokak kedilerine gördükçe mama veriyorum. 1 1 Yorumla Atesyesil1 +1 yıl Aynen öyle bende balkonda bakıyorum sokak kedilerine Yorumla
yoursoulisanocean Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl hayvanlari o kadar cok seviyorum ki her gordugumu eve goturmek istiyorum. 1 0 Yorumla
BEAUTIFULVICTIM Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Evet ama saldırgan olmayanlarını 1 1 Yorumla Atesyesil1 +1 yıl Kesinlikle Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seviyorum ama bazen tırmalıyor daha bu sabah kedi beni tırmaladı ksksks ellerimin üzeri çizildi ama yinede kedi sevdirdi kendini 😃😃 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çok seviyorum çok üzülüyorum onlar için halbuki onlarin evde bizim sokakta kalmamız gerektiğini düşünüyorum 1 0 Yorumla
rohbebas666 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Hepsini yerim elimde olsa bahçeli ev alır hepsine bakarım 0 0 Yorumla
Erenprivate Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl Hayvanların her türlüsüne kıyamam bi karıncayı sineği bile incitemem sevmek ne kelime ajdmmsnd 0 0 Yorumla
Aquariuswoman Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 52% +1 yıl İnsanlardan daha çoooookkk seviyorummm 🥹 0 1 Yorumla Atesyesil1 +1 yıl Öyle olmalı zaten Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Evet, seviyorum. Mamalarını eksik etmiyorum. 0 0 Yorumla
Yargıdağıtan123 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Severim özellikle Garfieldı çok severim 0 0 Yorumla
Domatezlitantuni Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl zaten kedim var knk sitede bugün göremedim ama 0 0 Yorumla
Nurdisina11111 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İnsanları sevdigimden daha fazla seviyorum 0 0 Yorumla
akc34 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Son olaydan sonra sevmemeye başladım 0 1 Yorumla Atesyesil1 +1 yıl Olmadı Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 324 cevap paylaştı. Çok severim 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 402 cevap paylaştı. Evet tabi 💙 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 753 cevap paylaştı. Severiss. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evet hepsini seviyorum
Severim
🧿
Evet severim ve kedim var benimle birlikte yaşayan ayriyetten mahalledeki sokak kedilerine gördükçe mama veriyorum.
Aynen öyle bende balkonda bakıyorum sokak kedilerine
hayvanlari o kadar cok seviyorum ki her gordugumu eve goturmek istiyorum.
Evet ama saldırgan olmayanlarını
Kesinlikle
Seviyorum ama bazen tırmalıyor daha bu sabah kedi beni tırmaladı ksksks ellerimin üzeri çizildi ama yinede kedi sevdirdi kendini 😃😃
Çok seviyorum çok üzülüyorum onlar için halbuki onlarin evde bizim sokakta kalmamız gerektiğini düşünüyorum
Çok sever ve değer veririm 🐈😍💕
Hepsini yerim elimde olsa bahçeli ev alır hepsine bakarım
Hayvanların her türlüsüne kıyamam bi karıncayı sineği bile incitemem sevmek ne kelime ajdmmsnd
İnsanlardan daha çoooookkk seviyorummm 🥹
Öyle olmalı zaten
Evet severim özellikle köpüşleri
severim beslerim tedavi ettiririm
Evet, seviyorum. Mamalarını eksik etmiyorum.
Severim özellikle Garfieldı çok severim
zaten kedim var knk sitede bugün göremedim ama
İnsanları sevdigimden daha fazla seviyorum
Sevmeyen insan degildir
Evettttttt. Kediler sadece. Bazen köpekler
severim tabi, sevmeyen ölsün
Son olaydan sonra sevmemeye başladım
Olmadı
Onlara ölürüm.
Çok severim
Evet tabi 💙
Elbette