Ne dersiniz? İngiltere düzensiz göçmenleri Ruanda üzerinden mi TR 'ye gönderecek? Yoksa komplo teorisi mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Ne dersiniz? İngiltere düzensiz göçmenleri Ruanda üzerinden mi TR 'ye gönderecek? Yoksa komplo teorisi mi?
Ben geleceklerini düşünüyorum. Zira tepki çekmemek için, İngiltere ile doğrudan anlaşma yapmadılar. Sonradan Ruanda ile Turizm anlaşması yaptılar. Böylece şu an Ruanda'dan Türkiye 'ye , uçak biletlerin dahi kalmadığına dair bilgilere ulaştım. Hepsini geldikleri gibi, mecbur geri gönderecez. Bir gün Türk milleti, bu istilaya dur diyecek ama işimiz de çok zor.. Çünkü ; ülkemizin her yerine dağılmış olacaklar, TSK Atatürkçü değil , halkımız eski savaşçı millet değil ve hükumet de elimizde değil. 2028 de chp iktidara gelemez ise, bittik.. Siz, Gazzelileri en iyisi Mısıra itin de bari bunlar gelmesin. 1.5 milyon olduklarından, getirilmeleri baya zor. Ruandalılarda, belli ki para var
Bunlar göçmen, fondan ödeme alıyorlar gittiği ülkelere verilen. Gazzeliler ise ülke kurmaya calisirlarken Avrupa bunlar için para ödemez.
Başlamış bile. Biletleri tükenmiş
Çıkın çıkın gelin. Ortalık o*uspsu gibi sınırlara sahibiz. Aşırı derecede sinirliyim. Psikoloji kalmadı bende. Bizi bu hale getirenleri tarih hiçbir zaman unutmayacak! Birgün Türk milleti hesabını soracak!!
Cevap
6Cevap
Umarım başlamaz.
120 milyona kadar kapasitemiz var, reis halleder...
biz de böyle iktidar olduğu sürece her yerden kaçak göçek gelir.
Sence başlar mı?
Orta vadede olabilir
Böyle giderse olacak
Bi onlar kalmisti aw
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar