Düşüncelerinizi merak ediyorum.
Devlet Bahçeli, "Türk milleti" yerine "Türkiye milleti" dedi.
Devlet Bahçeli, "Türk milleti" yerine "Türkiye milleti" dedi.
Bahçelinin ," Türkiye Milleti " açıklaması şunu gösteriyor ki; Mhp kesinlikle Türkçü parti olmayıp islamcı bir partidir. İlk başta "Anayasanın ilk dört ve 66. Maddesi kırmızı çizgimizdir " diyordu. Demek ki Türk ifadesinin geçtiği 66 . maddeyi, savunmaktan vazgeçmiş.
Daha sonra DEM, MHP ye desteğini açıkladı. Neymiş? Kürtler, hep devlet tarafından dışlanmış ve Türk ifadesi kaldırılırsa kürtlere geniş haklar tanınacakmış

Oysa ki Pkkalı olmayan kürtler, 1990 li yıllarda da çok iyi yere geliyordu. Hat da şimdi de apocu olmasına rağmen, atanan savcı biliyorum. Kemalist kadrolar ise, alınmıyor. Ayrıca dünyada, teröriste karşı en merhametli millet de biziz. En azından İsrail gibi yerleşim yerlerinizi, hiç vurmadık. Sırf pkka yandaşları zarar görmesin diye, şehirlerimizi kara kuvvetlerini kullanarak geri aldık. Bir tane bomba bile atamadık. Ama sen gelmiş, hala. Yani Şeriatçı ile apocu DEMİN hedefi, Türk milliyetçiliğini esas alan Türk ulus devletini yıkmak. Bir başka deyişle Anayasa m. 66 da yazan Türklük ibaresinin kalkması, 1828 Edirne Antlaşmasında Yunanistan'a bağımsızlık tanınması ile eş değer olup Edirne Antlaşmasından sonra hiç bir azınlığın Osmanlıyı takmadığı gibi ; kendini Türk gibi görmeyen diğer ırkların Türk devletini takmayacağından emin olabilirsiniz. Yani Türk kelimesinin çıkarılması, Türkiyeyi kesin dağılma dönemine sokar. Bu yüzden de Türk kelimesini hedef alanları, Atatürk gençliği devletini geri aldığında; tarih ağır bir şekilde yargılayacak. Çocukları, soyadlarını taşımak istemeyecekler.
Türklük ifadesi kalkınca tepki olmaması halinde , Anayasanın ilk dört maddesi sırada var. Bunla ilgili, yazı da kaleme almıştım
Cumhur ittifakı, Anayasanın ilk dört maddesini kaldırmaya cürret edebilir mi?
Anayasanın ilk dört maddesi değişirse şeriat gelir. Bunla ilgili yazı da kaleme almıştım. Şeriat ABD projesi olup detay için
Demin, Bahçeliye desteği bu linkte
https://youtu.be/eTHbPrdcATk?si=9G17xG-vYiJneQR6
Bu videoyu daha önce gördün mü kardeşim
Cevap
9Cevap
AKP Türk soyunu yok etmek icin basa getirilmis bir projedir iste kardesim.
Islamcilarin hepsi Türk düsmanidir. Amerika ve Avrupada Türkiyeyi araplastirip gelismesini engellemeye calismaktadir.
Tayyo heryerden TC yi kaldirtti o sorun degil bu idn3nin dedigi mi sorun? Saksafon cekmekten agzi yamulmus normal
BOP eşbaşkanı ile denemeler.,. Erdoğan bir şey yapacağı zaman bahceliye söyletip denetiyor...
adam zaten fosil, türkiyede olduğunun farkında olması bile mucize. daha fazla bir şey beklemiyorum kendisinden.
Irmağının akışına ölenler alooo duydunuz mu? Bahçelinim bu söyledikleri anayasanın değişikliği için hazırlanan bir söylemdir amaçlanan bu.
Erdoğan bir şey yapacağı zaman bahceliye söyletip denetiyor tepkiler n'olacak diye
Ondan sonra olacak olan oluyor
Irmağının akışına ölürüm diyen ülkücü şarkıcının oğlu da zaten bedelli yaptı askerliği
Aynen çözüm milletin kendisinde üzerindeki ölü toprağını atıp gaflet uykusundan uyanması lazım yoksa tarih yine tekerrür edecektir.
"Efendiler, biz tekke ve zaviyeleri din düşmanı olduğumuz için değil; bilakis, bu tip yapılar din ve devlet düşmanı olduğu, Selçuklu ve Osmanlı'yı bu yüzden batırdığı için yasakladık.
Çok değil, yüz yıla kalmadan, eğer bu sözlerime dikkat etmezseniz göreceksiniz ki bazı kişiler bazı cemaatlerle bir araya gelerek bizlerin din düşmanı olduğunu öne sürecek, sizlerin oyunu alarak başa geçecek ama sıra devleti bölüşmeye geldiğinde birbirine düşeceklerdir.
Ayrıca, unutmayın ki o gün geldiğinde her bir taraf diğerini dinsizlikle suçlamaktan geri kalmayacaktır."
Köy enstitülerini kapatan Adnan menderes döneminden itibaren ülke bağımzılığını kaybetmiştir ama Türk milletinin bu zor günleride aşacağını düşünüyorum yeterki fabrika ayarlarına geri dönelim yoksa arabın dini bu milletin sonu olacak.
Umarım çok geç olmaz... Yeni uykudan uyanıyorlar bizimkiler...
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur...
Teşekkürler güzel sohbet için 👍
Ben teşekkür ederim ❤️🇹🇷🤍
Böyle böyle Türkiyeliliği getirmeye çalışıyorlar. Türkiyeli değiliz Türküz.
BOP eşbaşkanı ile denemeler...
Aynen öyle. Bir yandan ekonomiyi mahvederek milleti evlilikten çocuk yapmaktan uzaklaştırdılar. Böylece doğurganlık oranı en düşük seviyelere geldi. Bir yandan da milyonlarca mülteci ve kaçağı ülkeye doldurup onları tüp bebek ihtiyacını bile karşılıyorlar. Demografimiz böyle böyle değiştiriliyor. Ulus devlet yapımız yok edilmek isteniyor.
Sana birkaç video atacağım lütfen sonuna kadar izle hepsinin olur mu
tek dünya devleti istiyorlar kureselciler hepsi planlı
yeni anayasaya hazırlık Türklük kalkacak refarandum olmadan anayasa yapmak istiyorlar kureselcilere uygun anayasa eyalet geliyor özerklik geliyor
Türkçülük kavramını aklında yitiriyor. Farklı bir ideolojiye şu an ki benimsediği iktidardakilerin ideolojisi. Türkiyeliyim ama Türkçü değilim kafası bu. Normalde'de değildi zaten.
ülkede sadece türk yok çünkü. bunun kürdü arabı çerkezi ermenisi de var
Türk milleyetçiliğinin yüz karası. Hain karakter yoksunu
BOP eşbaşkanı ile denemeler.,. Erdoğan bir şey yapacağı zaman bahceliye söyletip denetiyor...
ölmüş adamı keşke canlandırmasalardı
Ölmüş adam?
ironiden anlamamak da ne biliyim...
Genele hitap etmek istemiş olabilir.
ee yani
Malin teki.
Yazıklar olsun
Irkçılık yapmadan ulusa seslenmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?