Her yol bunlarda. Sokak köpeklerinden daha tehlikeliler. Bugün tavuğa, sayıca artsın yarın çoluğa çocuğa kadına

Her yol bunlarda. Sokak köpeklerinden daha tehlikeliler. Bugün tavuğa, sayıca artsın yarın çoluğa çocuğa kadına
Aynen abim, bu sapık cihatçı bedeviler çok tehlikeli.
Eğer sığınmacıları gönderemez isek , Afganistan olacağız gibi görünüyor. Önce sığınmacılar ve şeriatçıların işbirlikçisi Akp, Anayasanın ilk dört maddesini değiştirip iç savaşı başlatacaklar. Ortalık iyice kan gölüne döndükten sonra da Yunanlar, Amerikan desteği ile Akdeniz ve Egeye çıkarma yapıp bizi iç bölgelere kaçmaya zorlayacaklar. TSK emir komutası ise, Türkçülerden arındırıldığından Atatürkçülerle savaşmakla uğraşıp Yunan istilasına göz yumacak.
TSK nın içindeki azınlık Atatürkçüler ise Atatürkçülerin safına geçip ; Yunan ve İrticacı hain Amerikan işbirlikçisiyobazlarla savaşacak. Savaşın sonunda, kimse kimseye üstünlük sağlayamayacak. Türkiye, sevrde olduğu gibi bölünecek ve Türk milleti zamanlatarihten silinecek. Yani Amerika boşuna, Suriyelileri getirmedi. Getirmeseydi, şeriatçılar hızla azalıyordu , bir şey yapamayacaklardı ve iç savaş da çıkmayacaktı.31 Mart 2024 seçimleri, laikliğin yükselişte olduğunun kanıtı. Amerika, şeriat istemiyordu diyorsunuz ama Suriyelileri ülkemizde tutmak için her türlü para vererek ; ülkemizde tutmak istiyor. Bir de iş bulmaları için de ayrı destek veriyorlar. Suriyelilerin Türkleri yenip kuracağı rejim de şeriat olacak. Ümit Özdağ, bunların aynen gerçekleşeceğini düşünüyor. Ben de böyle düşünüyorum.
Tek çare olan Chp iktidara geldi diyelim, ABD Suriyedeki kürdüstan projesinden vazgeçmeli ki bunlar Kuzey Suriye üzerinden dönebilsin. Ya da YPG / Pkka geri dönüşlerde sıkıntı çıkarmamalı. Ben, çıkarmayacaklarını hiç sanmıyorum. Çünkü çoğu ülkemizdeki Suriyeliler, ya Halepli ya da Ypg terörünün kontrolü altında bölgeden gelmişler ve buraya dönmek zorundalar. Rus Suriye ve Türkiye üçlüsünün imzaladığı Astana mutabakatında, buna karar verilmiş.
ABD Irak ve Suriye in kuzeyinde kurtleri rahatsız etmesinler diye tr de tutuyor bunları.
Suriyedeki Ypg bitirilmeden, bunların geri dönüşü imkansız. Muhtemelen öldüreceğiz, gibi.. Zira Ygp ye savaş ilan etmek demek, ABD ye savaş ilan demek.. ABD askerleri varmış, aralarında. Neyse Chp iktidara gelsin, savaşırız artık Suriyelilerle. Tek bir vatanımız var, Suriyelilere veremeyiz
👍👍👍💪💪💪🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Bu arada köpekler, çok fazla insanı öldürüyor. Toplantılması lazım abim. Hergün bir insana, saldırıyorlar
Kedileri severim, kediler saldırmıyor ama köpekler çok saldırıyor
Bunlara abi sence ne ceza verilmeli bunlar insan değil
Yani bir üst sınır belirlenip paraya çevrilmeden yatıracaksın içerde. Ve ömür boyu kamu hizmetlerinden mahrum kalmaları lazım.
Aynen abi ceza olmadıkça caydırıcı düzelmez abi
Yarın çocuğa kadına falan demişsin de zaten yapmaya başlayalı çok oldu...
Senden bir şey isteyebilir miyim
Buyur
Alon liel'in Erdoğan hakkında yazdığı sadece ibranice olan kitabını PDF olarak bulup bana atabilir misin lütfen?😊
Bulursam ok
Çok teşekkür ederim
Cevap
4Cevap
Evet insanlar köpeklerden daha büyük bir tehdit..
Arap
Kürt
Partisi... Fazla söze gerek yok.
Binlerce yıllık türk tarihinin en büyük lekesi. Biz araplardan ve dinlerinden kurtulmak isterken tam da başarmak üzereyken başımıza musallat edilmiş bir bela.
Vay şerefsiz vay gelde kızma bunları göndermek lazin
yapan var zaten bu 0cları kim başımıza bela etti hatasını kapamak için gündem değiştirmeye çalışan akp ama geri adım atmak zorunda kalacak!
https://t24. com. tr/haber/sokak-hayvanlarini-uyutma-planinda-geri-adim-hazirligi,1166847
Köpeğe de yapan gordum yeni oldu
İğrençlik
Böyleleri uyutulsa da kurtulsak
Ya iğrenç aşağılık midem bulandı
Her ikisi tehlikeli
Üzücü
Sokak köpekleri de tehlikeli
Saldırgan olanları için haklisin
Mesela escinselleri de var. Hiv + gibi bir tehlike var.
%100 korumaz. Üstelik sadece ilişki ile değil. Kan ile geçer, berberden geçer, dişçiden geçer. Yani mikrop uretmenin, doğanın yapısına aykırı olmanın gereği yok. Sodom ve Gomora, pompei hep i*nelikten yok oldu.
Cehalet demişken kelime hazinem ne kadar acaba. Kaç yabancı dil biliyorsun😂. Yanar dağ boşuna mı patladı. Neden patladı acaba. Senin gibiler iyice çığırından çıkmıştı. Sapkın bir kavim.
Akintidan iyi anliyon, meslek gereği mi😂😂🤮🤮I. Tanrı her zaman senin gibileri ve topluluğu cezalnadirdi. Toplum kanayan ve sapkın tarafı siniz. Kötü orneksiniz. Ne olduğunuz belli değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?