Korkunç gerçekten. Alenen soykırım ve tüm dünya üç maymunu oynuyor. Yapabileceğimiz tek şey az veya çok etkili ya da etkisiz bireysel bir tepki olarak bile BOYKOT iken bunu bile yapamadık tam anlamıyla. Hala dalga geçenler var marjinal olucaz diye, insanın bir duruşu ve bu duruşun arkasında duracak feraseti olmalı cidden. Biz olamadık, Allah onların yardımcısı olsun..
yeter cıdden artık gına geldı ınsallah butun oldurulen masum canları alan o ınsanlardan pardon ne ınsanı o canilerin allah belasını versın cehenneme gırıp te cıkmasınlar hep olsunler. yazık lan hıc mı acımo-yor o kucucuk cocukları oldurruken hıc mı acımıyorsunuz o yetım cocuklar hele ah ah ıcım parcalanıyor ızlerken aglıyorum elımden bır sey gelse hemen gıdıp yaparım allahım ınsallah o masum ınsanlara yapılan azabın mislimiyle karsılıgı o canılere yapılsın.
amin maalesef toplum uyutuyorlar şimdide köpek meselesi çıkardılar uyutuyorlar yöneticiler desen bir ide yaramıyor küreselcilere siyonistlere hizmet ediyorlar sonumuz ne olacak bilmiyorum uyanmak zorundayız amaçları yeni dünya bop işliyor hilafet şart bu ümmete bunlar diplomasi anlamaz ordu şart
Savaşı başlatan Siyonistleri durdurana dek savaş asla BITMEYECEK!!
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Allah her işi hikmetli yapar, İslam'ı öcü gibi gösterip İslam düşmanlığı yayan bütün batılı ülkelerde Gazze gösterileri yapılıyor insanlar İslam'a ısınıyor ve bu olanlar Tekrar İslam'ın yükselişinin birer göstergesi olacaktır.
abi yazıklar olsun Erdoğan oy verdim kötünün iyisi diye verdim kandırıldık aldandık samimiyeti yitirdi Filistin meselesi küreselcilere hizmet ediyorlar maalesef kukla sionistlere