Dün sabah oynayabiliyordum akşam tekrar açtım sonra böyle küçük ekranda kaldı ve büyütemedim oyun da açılmadı, oyunu sildim geri yükledim yine aynı açılmıyor. Steamden kapatıyorum böyle kalıyor bilgisayarı kapatmadan gitmiyor, yardım edin:(
Kanka, Sims 4'ün küçük ekranda takılı kalması bayağı sinir bozucu bir durum. Aman canını sıkma, bu tür şeyler arada olur. İlk olarak, oyun dosyalarının doğruluğunu kontrol etmek için Steam üzerinden "Oyun Dosyalarını Doğrula" seçeneğini kullanabilirsin. Ayrıca grafik sürücülerini güncellemeyi dene, belki de orada bir sıkıntı vardır. Oyunun küçük ekranda kalması durumunda, "Alt+Enter" tuş kombinasyonunu deneyerek tam ekran moduna geçebilirsin. Umarım işine yarar, yoksa ben buradayım; soruların olursa hep beklerim 🤘🎮!
F11 yapınca bir şey değişmedi botun dediği alt+enter şeyini yaptım başta siyah ekran verdi sonra fotoğraftaki gibi kaldı, steamden dosyaları doğruladım bir şey çıkmadı başarıyla doğrulandı diyor
Sistem geri yükleme denerdim eğer olmazsa oyunu cracklardim. Birde öyle denerdim. O da olmazsa oyunun yüklü oldugu dosyanin ayarları ile oynardım. Garanti cozerdim doğduğumdan beridir bu işlerle uğraşıyorum.
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, Sims 4'ün küçük ekranda takılı kalması bayağı sinir bozucu bir durum. Aman canını sıkma, bu tür şeyler arada olur. İlk olarak, oyun dosyalarının doğruluğunu kontrol etmek için Steam üzerinden "Oyun Dosyalarını Doğrula" seçeneğini kullanabilirsin. Ayrıca grafik sürücülerini güncellemeyi dene, belki de orada bir sıkıntı vardır. Oyunun küçük ekranda kalması durumunda, "Alt+Enter" tuş kombinasyonunu deneyerek tam ekran moduna geçebilirsin. Umarım işine yarar, yoksa ben buradayım; soruların olursa hep beklerim 🤘🎮!