Yusuf Güney: NASA birçok bilgiyi benden sonra açıklıyor. İki sene önce Ay’da su olduğunu söyledim mesela NASA daha yeni açıkladı? Ne düşünüyorsunuz?
https://x.com/darkwebhaber/status/1794799035578298496?s=46&t=JN3rF8hiK1owhmhfoil1QA
Yusuf Güney: NASA birçok bilgiyi benden sonra açıklıyor. İki sene önce Ay’da su olduğunu söyledim mesela NASA daha yeni açıkladı? Ne düşünüyorsunuz?
https://x.com/darkwebhaber/status/1794799035578298496?s=46&t=JN3rF8hiK1owhmhfoil1QA
Yusuf Güneyi ilk çıkış yaptığı günden beri takip ettim yıllarca. Neredeyse katıldığı her programı izlemişimdir. Çok pozitif, temiz kalpli, dürüst bir insan. O ne söylerse ben ona inanıyorum.
gercektenmi
Halktan ve çok yardım sever birisi. Her konserinden sonra tüm hayranlarıyla tek tek fotoğraf çektiren tek ünlü diyebilirim) Hatay depreminde elinden geldiğince yardım etmeye çalıştı. Terk edilmiş tehlikeli evlere girip evde kalan hayvanları çıkarırdı. Maddi yardımlarda bulundu. Her zaman sokak hayvanları için mamalar dağıtıyor. Her kesi kucaklayan bir insan. Onunla bir şekilde tanışan insanlar yorumlarda hep bize çok iyi davrandı, şunu ikram etti, şöyle böyle diye anlatır. Ben kendisini çok uzun yıllar izledim. Kalbinde en ufak bir kibir, en ufak bir kötülük yok.
Bu herifi görünce böyle tepki veresim geliyor yemin ederim
https://www.youtube.com/embed/pNoAipfLeKECevap
50Cevap
Engelli herhalde der geçerim.
Biri iyi yorum yapmamış. Sanırım bilgisizlik böyle bir şey. Bende sizin gibiydim ama sonra araştırma yapınca söylediklerine %70ini anlamaya başladım. YouTube de bununla alakalı kanallar var bizzat araştırma kaynak vererek yapılıyor. Sizide öneririm. Yusuf güneyin hatası araştırma yaparak değil yaşayarak anlatıyor. Bu yüzden de kimse inanmıyor. Sorun bu aslında.
Ama Kuranda yaziyordu zaten.. bu bildigimiz bir seydi supriz olmadi
Yusuf sen astral seyahat ederken orada vücudunun bir bölümü olan suyu bırakmışsın kafana Sudan gelen oksijen gitmiyor git biraz su iç dostum
Hshsbs
Ben. Bu adamın ciddi ciddi röportajını dinledim düşüncelerine bir şans vermek istedim adam gerçekten saçma biri. Söylediklerinin arkası boş tamamen sosyal medya bilgilerinin derlenmiş hali. Hiç bir bilimselliği olduğunun düşünmüyorum.
bence adam bir madde muciti.. bir sey cikarmis kullaniyor, kesin.
Her tip sorudan 1000 tane soru hazırlayıp 2 tane tutturunca dünya kadar reklam yapan yks/kpss yayınları gibi bir adam. Fikrinin olmadığı bir konu yok adamın. Ayrıca zaten tartışılan bir konuydu bu zaten. İki ihtimalden birini tutturmuş zırvalıyor.
Cahil Yusuf Nasa nın 20 sene önce kurumuş su yatakları bulduğunu ve ay ın araştırılması halinde suya denk geleceklerini açıkladığını neredne bilsin. Baktı hükümet cahili çok güzel tavlıyor o da onların izinde ilerliyor...
Sürekli gittiği için ayın her yerini karış karış bilir hatta o sudan içmişliği bile var niye bu adamı dinlemiyorlar ya alla alla 😀
Cinnilerin desteğini alıyor olabilir. Yanlış bilgilerin içinde doğrular serpiştirilmiş olabilir. Fakat yaptığı şey dini açıdan caiz değildir. En ybaşta sırt üstü yatış şekli Allah azza ve celle nin sevmediği bir yatış şeklidir. Astrale bu şekilde çıkıyorsun.
İslamdaki sünnet kavramı da Antik Mısır döneminden alınmış zaten, Yusuf’a fazla şaşırmamak lazım. Suyu kendisinin bulduğunu bile iddia edebilir.
Kanka gel bu adamla tanışıp Astral seyahat a çıkalım
@Asiadam209 çıkalım belki hurilere denk geliriz
Kanka sen bi Yusuf Güney reise yaz
İki yolcu var seninle tanışmak istiyor
Astral seyahat a çıkmak istiyor de
Bakalım ne diyecek
Psikolojik destek almasını tavsiye ediyorum bu ülkedeki insanlar niye kendini bir halt sanıyor anlamış değilim.
Bence bu açıklamaların yanında diğer mesleğini de icra etmeli. Uzun zamandır şarkı söylemiyor, geçimini nasıl sağlıyor?
Bu adamın torbacısını takdir ediyorum senelerdir çizgisini bozmadı.
Birisi bu adama el atmazsa eğer Mesih olduğunu ilan edecek. Tutun şunu
Bayıltıyorum şu oluşumun kafasına , keşke bende bunun gibi olabilsem
Yusuf gümey dünyanın yuvarlak olmadığını tepsi gibi olduğununda idda ediyor 😅
canım desek olmaz, kafayı yemiş desek ayıp olur. Özetle sıyırmış kafayı
Yillar once Mars dunya gibi diyorlardi zaten
Adam sağolsun sizler sayesinde beleş reklam yaptırıyor
500 tane yalan söylesem illa ki biri tutar, pilsiz saat bile günde 2 kere doğruyu gösterir '))
Salamak parayla olsaydı acaba bu adamda bir tl olurmuydu
Şarkıcı değil miydi bu adam şimdi Mehdiliğini felan mı ilan ediyor.
Ben hak veriyorum ya. Yusuf güneyin değeri bilinmiyor
Bende mangal var diyorum Türkler gidince gerçekleşir
Beni bu adamla tanıştırın Astral seyahat a çıkalım bakalım doğru mu
Yusuf Güney’e manyak diyenler siz ne ayaksınız? Adam bence anlattıklarının çoğu doğru bence
İyice yemiş kafayı ama dinlemek eğlenceli oluyor 😂😂
bence gündeme düşmek için yapıyor unutulmayayım diye
bu ne zaman bu kafaya geldi diyorum
para da var ama kaliteli uyuşturucu kullanmıyorlar herhalde
Yusuf güney benim güzel facem ne zaman gülecek onuda söyle😂😂😂
Herif köprüyü satan "Sülün Osman" gibi yemin ederim. Herşeyi sahipleniyor🤦
Hayattaki en büyük fobim birgün yusuf güney ile aynı fikirde olmak🤦♂️
Tabi Yusuf’a güvenmemiz gerekirdi zaten ayıp ettik 😄
Doktorlar yanlız bırakın demişler takmayın fazla.
bu sahis niye boyle uyduruk laflariyla gundem oluyor neden paylasiyorsunuz yani anlamis degilim. bir sacmalar iki sacmalar.
Şu çocuk torbacısının konumunu atsın yaa bizimkiler tırt
yusuf guneyin kullandigi madde yi ariyorum, hic bir yerde yok, bulursam parasina bakmadan alcam, adamin kafa super
Bu adam ne derse doğru diyor. Ben inanıyorum buna yaa, astral seyahat gerçektir hatta bunu yaşamayan bilmez.
DOgru soylese bile ona verilen sir elinden alinabilir bence
Torbacısını değişti sanırım.
Ya off ülkede büyük cahillik problemi var
Yusuf diyorsa doğrudur😄
Gündem olmaya çalışıyor
Bu adam ne yaşıyor ya.
Bu adam niye psikiyatriye gitmiyor.
Bitane uzaylimiZ var bence yeterli🤣
En bilim adamı en ileri görüşlü sensin 😂
Uzay arastirmalarina keske yusuf guney gitseymis😂
Awk salağı açıklamaları birbirini tutmuyor ki
Öff abi bi sus ya lutfen