Bunu bende anlamıyorum üzülüyorum ölen masumlara fakat. Anlamadığım bir nokta var biz burada ekonomiden ötürü çocuk yapmaya karşı çıkıyoruz tedirgin oluyoruz bunlar tepelerine bomba düşerken bile çocuk yapma aşamasında bir ırk bu nasıl bir şey? göz göre göre ölüme sürüklüyorlar çocuklarını
Bak düşün ki mini minnacık instagram influenzaları bile reklamdan sponsordan olmamak için boykot ürünleri reklamından vazgeçip paylaşım yapamıyor. Kınayamıyor. Koskoca devletler hangi çıkanlardan, nelerden mahrum kalacak itrail in karşısında olarak? Haklı bulmuyorum savunmuyorum. Sadece durumu söylüyorum. Amerika dediğiniz devletin ipleri zaten itrailin elinde. En güçlüler hep onların tarafında. Müslüman Arap ve geri kalan Türk ülkelerin de ya gücü ya yüreği yetmiyor.. bireyselde biz ne yaparsak yapalım devede kulak.
@uyanmakzorundayiz çok hem de. Daha da kötüsü her şeyi bilip farkında olup bizim gibi vatandaşların bisey yapamaması. Sistemdeki dişlilerden başka bisey değiliz. Öyle ya da böyle onlara hizmet ediyoruz
@Chıld_Of_GOD Tevrat ı Allah göndermişti ama tahrif edildiği için başka kitap gönderildi. Yani senin kitap güncel sürüm degil canım. Bozulmamış orijinal kalmış tek kitap olan KuranıKerim yahudiler icin ne diyor aç oku
Tevrat tahrif edildi diyorsun. kim etti? Neresini etti? Ne kadar ett ne zaman etti, sen orada miydin? Kuran seni bağlar. Benim kitabımda kuranın geleceği mujdelenmiyor. Yani yok.
@Chıld_Of_GOD 4 kitabi da aynı Yaratıcı gönderdi. aslinda hepsi ayni kitaptı. Senin kitabın benim kitabım demenden bile belli konuya olan hakimiyetin. Sence bu yaratıcı birinde ak dediğinde diğer kitapta kara der mi? Tek bir din ve tek bir kitap vardır aslında. İlk kitap ve ilk din bozulmuş olmasaydı Allah diğerlerini göndermeye ihtiyaç duymayacaktı. Yahudiler, kendileri bile hz. Muhammed i aslinda gayet iyi biliyor ama kendi içlerinden olmadığı için kabul edemiyor gururları yediremiyor. Sen neyi savunuyorsun.. Her şey ortada.. ama gözün var görmezsin kulağın var duymazsin ne yazık. Şimdi ikimiz de burada birbirimizi biseye ikna edemeyiz konuşur dururuz.
İslam ülkelerinin münafık or. spu çocuğu liderleri hiçbir şey yapmadığı için bunlar oluyor. Her neyse, artık ölümlere alıştık zaten. Biz dünyayı kaybettik, kafirler kazandı. Kafirler İslam ümmetine üstün geldi. Yapacak bir şey yok, ahirette kazandık ama dünyada kaybettik. Gönül isterdi ki her ikisinde de mutlu olalım ama Allah bizim dünyada mutlu olmamızı istemedi. Yapacak bir şey yok. Dünyada yenildik.
Ben hamas denen örgütün en baştan beri bu işte parmağı olduğunu ve israilin amacına hizmet ettiğini düşünüyorum. Yazık günah gerçekten de. İnsanın yüreği parçalanıyor.
Dünyada Her ne olursa "ona da aynı tepkiyi verdin mi?" Diyen güruhtan nefret ediyorum. Ona da tepki ver buna da ver, birine tepki vermek diğerine vermeye engel mi? Konuyu örtbas etme çabası mi nedir anlamıyorum bu saçma zihniyeti.
@satyagrahaa güruh hayvan toplulukları için kullanılır. Anlamını bilmediğin kelimeyi kullanma. Haa bilerek kullandıysan saygı bekliyorsan saygı göstereceksin.
Aynen o yüzden İsrail'i esirler televizyonlarda İSRAİL TELEVİZYONLARINDA teşekkürler ediyor hamasa o yüzden maya veda ediyor hamas askerine. O yüzden o esir anne ve 5 yaşındaki çocuğu teşekkür mektubu yazıyor belliki Türkiye'deki yah*di nüfusundansın ama artık dünya size inanmıyor geçti o devir
@Lolababys bendeki videolar öyle demiyor. Ama A haberden dinleyince bilmen gereken kadarını gösteriyorlar sana. Kaç km uzaktan bu ahkamı kesiyorsun. Zira ben Tel Aviv'den yapıyorum bu yorumu. Bilmeden konuşunca cahilliğin komik yapıyor seni
A haber mi hssmsgsksiw ben Amerika'ya gidip geliyorum iki senedir KİMSE SİZE İNANMIYOR Amerikalılar bile shsksjsj hatta Avrupalılar bile hitleri şimdi anlıyoruz. Bekleyin bütün dünyanın nefretini kazandınız çok güzel bir şekilde bu başarınızın içinde boğulacaksınız
Child of God yazmış bir de HESKSUWKSFJSUE HANİ NEREDE VAADEDİLEN KURTARICINIX TANRINIZ HAHAHA DAHA 75 yıldır Filistini bile bitiremediniz ki daha bir de Türkiye dahil başka ülkelerin hayali? Dhsnshs daha kendi ırkınızdakiler size karşı ehsnsgsu neydi şu kızına iyi doğum günü dileyen heh elenin babası gibi olacaksınız hepiniz shsnsbshajamamo yeni hamaslar çıkacak karşınıza haha
Ayrıca tecavüz yazmışsın ben sana gerçek haberler vereyim itrailin itlerinin tecavüz ettiği hamile kadınlar, küçük kız çocukları mesela bütün dünyanın haberi var bunlardan anca ağlarsını Amerikada sokakta rahat gezemiyoruz diye hssnansm Amerikan askerleri bile sozden nefret ediyor kendini ateşe veriyor tepki göstermek için ruhu şaad olsun
@Lolababys zır cehaletin somut halisin. Siviller gozetilmese 1 günde tüm gazze topraklarında karınca kalmayana kadar temizlenirdi. tr den elinde latte ile ahkam kesip duruyorsun. ne senin ne de senin gibilerin fikirleri hatta dünyanın fikri bizim için önemli değil.
Aynen aynen o yüzden sattanyahunun götü tutuştu shsmahsn gelecek seçimde bile seçilme ihtimali düştü shamavsnsvsb haha dünyanın fikri sizin için önemli çünkü Harvardan tutta amerika hesap soruyor devlete niye bizim paramızı y*hudi katillere yediriyorsunuz diye protestolar dinmiyor kimin parasıyla ayaktasınız? Almanya, amerika, ingilizlerin parasıyla yardımlarıyla hala israili bir bok zannediyorsan yanılıyorsun hsksvssj israilin eski havası kalmadı herkes gördü bi hamasın tünelleriyla başa çıkamadınız Hejheemevsks daha bir günde alırız diyor NAH alırsınız kendi askerleriniz hesap soruyor nerede benim ölen arkadaşlarım diye daha içiniz bile karışıi sizin benshsjs sen. Daha rüyada y*hudi işte her zaman böyleydiniz siz
Türkiye'yi bırak diğer ülkeleri bırak siz daha 2 milyonluk gazzeyle başa çıkamadınız yaaa işte öyle reklam yapmak değilmiş her şey hesmshsnbsgddjssn bir günmüş sabah akşam anca bomba atıyorsunuz Shsksha onda bile bir bok yapamadınız bebek öldürmek dışında siviller gözelitdiği için zırıl zırıl hastane bombalıyorsunuz zaten!!! Daha yeni rafahta sivil gözettiğiniz için kampları bombaladınız zaten aynen ayneeeennnnn
@Lolababys Rusya ve Çin dahil kimsenin sesi çıkmıyor. Çünkü ekonomik olarak kimsenin gücü yetmiyor. Kimyasal, nükleer ve biyolojik bombası var İsrael'in. Savaşı destekliyor musun dersen olmasa iyiydi. Boşuna onca insan öldü. Keşke böyle bir seçim yapmasalardı. Inanki tüm gazze için yarım gün yeterdi. Ama siviller işi bozuyor. Bilmediğin şeyler var daha komik olma.
Ağla Netanyahu anca götü tutuşur bi bok yapabildiğiniz yok sgsnsgsnsbs o kadar atıp tutuyorsunuz hadi alsanıza gazzeyi kaç aydır bir bokunuz yok. Filistin neredeyse kabul edilecek bmde sen anca İsrail gazetesini oku SHSKSHSJS
Çin'in mi ekonomik olarak gücü yetmiyo GENAGEAKUWNAGSMWHENSVEJWHE SEN HANGİ TAŞIN ALTINDASIN ANCA NETANYAHU'NUN popon KURTARMAK İÇİN UYDURDUKLARINI BİLİYORSUN jeöshsşskeeş ULAN HERKESI GEÇTIK KENDI ASKERINIZ BE!! KENDI IRKDASLARINIZ FİLİSTİNE ÖZGÜRLÜK DİYOR HAHAHAHA
Lobi mi şuanki küreselci yalnız Trump'ı getiremediler bsshskgssn lobiymiş küreselcilerin var ettiği kadar varsınız onlar da vazgečiyor sizden popon tutuşmuş sizin kendinjzi ispatlamaya çalışıyprsun hsskshsksb HAMASA SELAM DİRENİŞE DEVAM hahaha bi hamas olamadınız amerika+ avrupa+i*rail shsnavsn bi hamas edwmediniz
@Lolababys 1 dolar kaç lira. Akaryakıt, asgari ücretin, emekli maaşın, gençlere gelecek. Başı boş göçmen artışı. Sen kendini düşün. Dünyanın en iyi 10 ekonomisi içindeyiz.
Burada söz konusu bireysel hareketlilik değil ki. Devletler söz konusu. Birden fazla Müslüman-Arap devletleri var neden bir olmuyor bu zulmü durdurmuyorlar ki? Bir olunursa güçte olur. Buna anlam veremiyorum
@satyagrahaa çok fox izlemeyin olur mu beynin sulanmıs yalan haberden shsmsiwj ticaretin kesildiğinden bile haberi olmayan 13 yaşında anasından babasından bor şeyler duyan bebelersiniz yazık kafanıa ehemsjs