bence aşırı güzel olmuş ve uygun fiyatlı.. bir gün evlenirsem eşimle bunu düşünürüm. video:

bence aşırı güzel olmuş ve uygun fiyatlı.. bir gün evlenirsem eşimle bunu düşünürüm. video:

Yıllardır var olan bir şey aslında ancak çok tercih edilmiyor niyeyse bir aile dostumuz yaptırdı yıllar önce dubleks onlarınki amcam yaptırdı aynı şekilde dubleks.. Babamda yıllardır düşünüyor arsaya yapmayı ancak arsanın tapusunu tekrar aldık o yüzden askıya aldık dursun dedik 6 Şubat depreminden sonra fiyatlar uçtu fırsatçılar yüzünden.. Yani ₺ 500bin iyi yaptırmışlar. Kendi adıma tercih ederim gayet güzel müstakil miss gibi..
Hayallerini yaşaman dileği ile inşallah prefabrik yapılar zemin ve ara kat tabanları çok önemli aşırı ses yapabilir birisi yürüdüğünde sağlam yapılmazsa şayet ama yapıcı firmaya göre değişiyor ve şuanki duruma göre 500 bin tl gayet makul.. ama elden geliyorsa metre kare arttırılıp daha ucuza mal edilebilir diye düşünüyorum
Prefabrik ev gayet güzel. Yalıtımlı. Hafif olmasına rağmen çabuk ısınır geç soğur. Amcam yaptırdı köye. 6 sene falan oldı sıfır sıkıntı. Camlar pimapen, Çelik kapı. Mutfak fayans vs. Güzel ısınıyor. Kışın soğuk değil. Bi arsa alıp ben de yaptırmayı düşünüyorum
Bence düşünme. Sonra ulan 500 bin verdik şuraya ev alsaydık daha iyiydi dersin. İçerik üreticilerinin yüzde 80 i kardeşim zaten. Onlara bakip ozenmeye gerek yok bir şekilde meşhur olup, saçma sapan şeylere milleti ozendiriyorlar. Ne kadar olayları para..
Cevap
51Cevap
Yaşamam ben
Kanada da mimarım her gün onlarca plan elimden geçiyor prefabrik olarak genelde 130-200m/2 arası evler. Hem uygun hem de doğal afetlere karşı oldukça güzel çözümleri var ahşap evlerin. Geçtiğimiz kışın türkiyedeydim ama bir türlü yatırımcı bulamadım. Türkiye de biraz daha zaman geçmesi gerekiyor akıllı inşaatlar için. Herkes takmış kafayı betona böyle ilerliyoruz.
Çok mantıklı bence de. Ancak öyle 500 bine olmuyor. Buranın tapusunu almalı, izin almalı, elektrik, su, vs bağlatılabilmeli. Özetle merkezi bir lokasyonda böyle bir olanak yok İstanbul'da. Şehrin uzak birlerlerine alınıp belki yapılabilir.
Akşam bi geliyorsun ev yerinde yok.
Yaşanır. Artık ev almak haya oldu insanlar için. Gecekondu deniler evler bile 2.500.000 tl den başlıyorken, sıfır prefabrik saray gelir insana.
En son fuarda tinyhouse lara bakmıştım. Malzeme kalitesine göre daha uyguna da yapılabilir ama sorun buna uygun imar izni olan arsa bulmak. Maliyet zaten arsa bedelinde.
Bence çok tatlı ve güzel bi ev , ben yaşarım ama 500 e ev yaptırsak arsayı verirler boğaz köprüsü fiyatına🥲
Toprak tek başına 500 binden fazla eder
Prefabrik fiyatı normal.
İkisinin toplamı 1 m belki daha da fazla
Temelini atacak, altyapısını yapacaksın. Arsa fiyatını da koy. Prefabrik evin fiyatını da ekle. Hepsi ciddi para tutar.
Evet yaşarım hatta düşüncem bu şekilde ev yaptırmak gayet güzel oluyor ama diğer odadan ses duyuluyor tek olumsuz yanı bu
Ben çok sevmiyorum, iki tane akrabamız yaptırdı ne bileyim böyle sağlam değilmiş hissi veriyor. Sadece bence yazın veya haftasonları kalmalık olabilir
Artık reklam kampanyaları, içerik üreticileri üstünden yürüdüğü için buna da biraz şüpheli bakıyorum.
prefabrik ev almak bişey değil ki arsam olsun bugün arabayı satar anında alırım çokta güzel olur ama mevzu arsa alabilmekte. eve 500 bin diyorlar da arsa bedava sanki bir daire parası o arsalar
Yani Bence güzel bir şey olduğunu düşünüyorum ama dezavantajlarını da araştırmak lazım.
Arsan olursa 500 e yapilir guzel bir ev 1.200 e villa masrafi super de olur
Zaten Türkiye'de norlmal ev sahibi olmak artık bir çoğumuz için imkansız bu yüzden insanlar ha karavan ya da böyle ucuz maliyetli yapılara yöneliyor bence güzel olmuş
Ev alamıyoruz arsa da.. bence çok mantıklı..
Dışardan güzelde işin içine girince bir sürü olumsuzluk çıkar uğraşamam ben
Görünümü hoş duruyor evet ama sistemleri zayıf oluyor. Buna dikkat edilmeli
içinde senn gibi
birisi olmadıktan sonra..
Yapılan evde kullanılan malzeme önemli görüntü iyi ama içi boş olma ihtimali yüksek bunun
Tek katlı belki iyidir ama yüksek olunca yürüdüğünde bile bina sallanıyor bi garip
evi yaptırıyon da arsayı nerden bulcan o sıkıntı
Yazın sıcağında kışın soğuğunda görür bi ev parası fatura verince
Çok iyi düşünülmüş bir şey... Kesinlikle yaşardım.. deprem için en iyisi
Sadece barınma amaçlı kullanılır. Özelliklerini bilmek gerekir.
Hiç prefabrikte kaldın mı sen yazları aşırı sıcak kışları soğuk olur
Evin onun oldugunu düsünmüyorum. Para karsilgi sirketin reklamini yaptigini düsünüyorum.
Bende 4 duvarlı apartmanlardan daha güzel en azında müstakil
Ne kadar güvenilir olur İstanbul gibi bir yerde bilemedim
bakın inşaat maliyeti prefebrakıle betonu kıyasladıgınızda ömürüde hesaba katarsanız beton hertur daha ucuzdur 80 m2 bır prefabrık 600 bın tl cıvarı beton ıse 1,5 mılyon cıvarı tutar ama para arsadadır pahalı olan arsadır bunu unutmayın :)
Hürmetle gözlerinden öpüyorum bu içerik üreticisini
Arsa kendimin olduktan sonra yaşarım ama prefabrik yaz ve kış ta ne kadar iyi olur bilemiyorum
Kendi arazim olursa bugün ki şartlarda gayet mantıklı bir fikir.
Ay çok iyiymiş 3 artı 1 ...
Ama çok güzel olmuş mutfağı kocaman
Beğendim valla
İçi iyiymis
Hayır ben karavan alırım çok param olursa.
Benimde planım karavan almak
Güzelmiş
😊😊
Evet kesinlikle düşünürüm
depremde falan aşırı iyi bir imkan bence
Yauv neden yaşanmasın, neden neden neden?
Evet yaşamak isterdim
Depremde evimiz yıkıldı çok isterdim bende yapmayı
Böcek şu bu sorunu çok olur gibi
Arsa varsa mantıklı elbette
Kız yaşanır mı prefabrik evde sacmalama 😃
Evet arsa sorununu çözebilirsem yaptırırım
Hemde çok güzel yaşarım.
Yaşarım. Bir de sobalı olacak. Mis.
Güzel bir yerde arsam olsa evet yaşardım
On numara yaşarım hem de
Güzel görünüyor, yaşardım.
Deprem için on numara ya