Yani mesela şirketten değilde bulunan iyi ustalardan yaptırırsak malzeme vs yapımı toplam kaç para tutar (ortalama)
ben yurt dışında yaşıyorumda annemlere hediye olarak ev yaptırmak istiyorum

Yani mesela şirketten değilde bulunan iyi ustalardan yaptırırsak malzeme vs yapımı toplam kaç para tutar (ortalama)
ben yurt dışında yaşıyorumda annemlere hediye olarak ev yaptırmak istiyorum

Türkiyede böyle bir ev yaptırmak çok pahalıya patlar. Geçen sene falan yaptırmış olsan yine biraz daha kâr elde etmiş olurdun bu seneye bakarsak. Ama bu sene her şey almış başını gidiyor artık bir ev yapmayı geçtim ev bile almak çok pahalı. Çünkü malzemesi dünya kadar para. Boe göründüğü gibi basit değil ev falan yapmak. Benim babam geçen yıl yaptırdı 200 bin falan tuttu. Bu yıl yaptırmış olsaydı kesin 3,4 katını verirdi.
Cevap
4Cevap
suraya bır bak fıyatlar degısıyor malzemelerın fıyatları cok cabuk degısıyor
www.evvillaproje.com/...ev-villa-proje-07-009.html
Vay teşekkür ederim çok
rıca ederım bu zamanda ev yaptırmak zor ama hazır modullerle saglam ve hızlı sekılde yapılıyor ama ıyı bır fıyat arastırması yap
Bu tarz yapılmış hazır ev almak daha mantıklı. Ustalar çok uğraştırıyor ve masraf üstüne masraf çıkartıyorlar. Tecrübeyle sabittir.
Ama böyle yeride güzel olan ev bulmak çok zor ya
Öyle ama malzeme fiyatları anlık değiştiği için, başlangıçta belirtilen fiyat olmuyor genelde. Ha kabala verirsen o ayrı. Ama hiç uğraşmazdım ben olsam. Çok daha güzel evler bulunur
Toprak varsa 600 bin e yapa bilirsin
Teşekkür ederim 🤩
Bence 3 den aşşahi değildir
E iyi bari bi böbreğe veda ederiz artık 😂😂
Böbrek o kadar ediyomu lağn
Sjsjsjs
Ortalama 200 bin avro
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar