Sorunun benimle alakasi yokdur hdpli değilim sadece bi soru
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHdp ve cumhur ittifakı, Anayasanın ilk dört ile 66. Maddesine karşı olup laik Türk devletini yıkmak istediklerinden; cumhur ittifakı ve DEM/Hdp mensuplarıyla asla evlenmem. Zira iş bu maddeler, kırmızı çizgimdir
ANAYASANIN İLK DÖRT MADDESİ
I. Devletin şekli
MADDE 1- Türkiye Devleti bir Cumhuriyettir.
II. Cumhuriyetin nitelikleri
MADDE 2- Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.
III. Devletin bütünlüğü, resmî dili, bayrağı, millî marşı ve başkenti
MADDE 3- Türkiye Devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir.
Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır.
Millî marşı “İstiklal Marşı”dır.
Başkenti Ankara’dır.
IV. Değiştirilemeyecek hükümler
MADDE 4- Anayasanın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2 nci maddesindeki Cumhuriyetin nitelikleri ve 3 üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez.
Madde 66 – Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür. Türk babanın veya Türk ananın çocuğu Türktür.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSen eşini geç. En yakın arkadaş. Anne ve baba dahil. Kim olursa olsun. Eğer içeriye siyaset katarsan canınız sıkılır. aynı evin içinde iki farklı görüş olup birbirini öldüren kardeşler, anne babası tarafından öldürülen çocuklar. sevdiklerinizle kesinlikle siyaset tartışmasına girmeyin. ben ve eşim çok farklı iki siyaset görüşündeyiz ama ne ben ne o siyaset konuşmuyoruz. mesala haberlerde a veya b partisi gibi bir haber çıktı sadece dinleriz kendi fikirlerimizi kendimize saklarız. ben kesinlikle evin içine siyaset sokmuyorum. kim eve girse siyasete dair bişi açılsa hemen kapatırız iki diyaloğu geç kendisine cevap bile vermem konuyu değiştiririm. siyaset kendi işin değilse ya da kocanın kendi işi değilse o şeylere girmeyin. tavsiyem.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
33Cevap
Asla olmaz. Babamın bu konuda kesin bir kuralı var. O partiye oy vermiş kimsenin aileye girmesine izin vermez. Yaşadığım yerde oy verenler çok ama bizimkiler kesin sınırlarla uzak durmamızı ister.
21 Yorumla
Soran+1 yılanladim dogrudur
+1 yılEvlililik ve siyaseti ayrıştırıp iyi anlaşıyor isen evlenebilirsin. Eşim ülkücü ben hdpliyim, birbirinize saygılı olduğunuz sürece sorun olmaz
17 Yorumla- +1 yıl
Ayrıyeten hdplilerin ülkeyle sorunu yok, önyargı var bize karşı bizde bu ülkenin evladıyız
Soran+1 yılHdp vatan haini
Soran+1 yılyani dağa cikacaklarini sanmiyorum bir kismi yapar ama hdpcok destekcisi var doğuda
- +1 yıl
Sorunu anlaman için uğur mumcu neden öldürüldü bunu araştırır isen kimsenin kimseyle sorunu olmadığını anlarsın
- +1 yıl
Hdp =pkk
Eğer böyle olmasaydı haklarında sürekli soruşturma açıldığı için ikide bir isim değiştirip durmazlardı. Konuşmalarında pkk yi terör örgütü olarak bile görmediğini söyleyen ve sempatizanlık yapan bir partiye oy veren de vatan hainidir kimse kusura bakmasın - +1 yıl
@Nightwalk35 pkk dan en çok kürtler çekti, ama senin gibi düşünenler yüzünden pkk ayakta kalıp propaganda yapabiliyor
- +1 yıl
Pkk'dan en çok Kürtler değil, "bu vatana sadık Kürtler" çekti. Hiçbir zaman aksini iddia etmedim. Benim gibi düşünenler de zaten cogunluk kesim ki gerçekleri herkes görüyor aptal değiliz. Biz konuşmasak da onlar karışıklık çıkarmak için yine bahane bulur propaganda yaparlar zaten tek işleri ortalığı karıştırmak. Lüzumsuz varlıklar
Hayır tabii ki yani ayrımcılık yapmayı sevmem doğru olan tanıdığım arkadaşlarım komşularımız da var ama doğruyu söyleyeyim Doğu tarafının hiçbir yerinden bir kızla evlenmek istemem çünkü kültürleri bana uymuyor.
20 Yorumla- Gündem konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKendi irkim dışında biri ile evlenmezdim. Zaten de öyle. Oldu
121 Yorumla
Soran+1 yılIsraili birile mi evlendin
- +1 yıl
Evet.
- +1 yıl
Yakup yani İsrael soyu dışında birine kız vermeyecek, kız almayacaksın
Soran+1 yılMusluman kardeslerimi ölduruyor israil
- +1 yıl
Sırf din bağın var diye yanlışı savunman yanlış. 7 ekimde kızlarımız t*cavuze uğradı diri diri yakıldı. Ne bekliyordun? O kardeşlerin de bizden öldürdü ve başlatan biz değiliz. Bir şey yaptıysan sonuçlarına katlanacaksın. Seninmedyan sana bilmen gereken kadarını veriyor. burada olmadan yorum yapman ne kadar doğru sence
Soran+1 yılBinlerce cocuk ölduruldu onlardan niye bahsetmiyorsn ufacik bebekler
Hamile kadinlar ; cocuklarin gözleri önleride annesi babasi ölduruldu neden bunlardan bahsetmiyorsn
BAK SANA BISEY DIYIM MUSLUMAN OLAN BIRI TECAVUZ ETMEZ ANLIYORMUSUN DININI ISLAMI BILIYORSA TECAVUZ YAPMAZ O YALAN HABER HERSEYE INANMA
- +1 yıl
Kuzenim tecavüze uğradı. Bir sürü video var. Bizim de çocuklarımız öldürüldü. Kızlarımız, gençlerimiz. Herkes yaptığının bedelini öder bu dünyada
- +1 yıl
Yahudilik bir ırk tır. Yehuda Krallığından gelir. Milattan önce 930. musevilik dindir. Musa'nın şeriatın tabi olanlar denir
Soran+1 yılYalan atma burada israili
Soran+1 yılyalanci birisin kendi milletini savunmak için nesne nesne yalan söylersiiniz siz yahudiler cok fenadir
- +1 yıl
Sana inandırmak gibi bir çabam yok. İnan ki kimin ne düşündüğü de umarumuzda değil. Şunu unutma ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Bunlar kadına değer vermez. Kendi kadınlarına bile değer vermiyor.
Soran+1 yılKanit olmadan gözlerimle görmedikce inanmam
Bu platformada salayan salayana zaten- +1 yıl
Kanıt çok. Twitter da çok
- +1 yıl
Diğer platformları midesi çok kaldırmıyor çünkü.
- +1 yıl
Sebepsiz hiç bir şey olmaz. Bunu unutma
Soran+1 yıldesinformation biliyormusun sen?
twitter binlerce yalan haber dönuyor
Haberi sonuna kadar iyi kaynakli yerlerden araştir
Ben inaniyorum ki musluman biri tecavuz etmez ediyorsada günahkar biridir insanogluyuz şaşar beşeriz
- +1 yıl
Gazze sokaklarında tecavüze uğrayıp kolu bacağı kırılan ve kamyonet kasasında tekbirler eşliğinde gezdirilen kız da mı yalan.
- +1 yıl
Ben burdayım ve canlı tanigiyim. Sen 900 km uzaktan sadece medyanın verdiği kadarını biliyorsun. Benden iyi bildiğini iddia etme gülünç olursun
Soran+1 yılyalan tabikide belkit israiler yapti mucahitlerin üstüne atiyorlar
Sirf muslumanları karalamak için- +1 yıl
Arap hepsi. Gazze sokaklarında. Ama cehalet kötü cahilin on yargısı kırılmaz. İstediğine inan. Günün birinde yaşarsın
Hayır öyle kisilerden uzak dururum. HDP, zafer partililer ve bir de kemalistlerden uzak dururum.
19 Yorumla
Soran+1 yılSisyasi görusun ne
Soran+1 yıltamam
Soran+1 yılAnladim tabikide her kürt hdpli degil biliyorm
Soran+1 yılDiyarbakir güzel sehirdir
+1 yılevlilik masasına oturana kadar pkk düşmanı olmuş olur
11 Yorumla
Soran+1 yılShshs ikna ederim diyorsun yani
- Gündem konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılHdp lileri terör sempatizanı olarak görüyorum o yüzden hayır. Hdp ye oy veren biri bu ülkeye dost olamaz. Dolayısıyla benim hiçbir şeyim olamaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer HDP'linin terör destekçisi olduğunu sanmıyorum. Kürtçe mitinglerle doğudaki halkı çok güzel kandırıyorlar işte. Ayrıca evliliğin içine zaten siyaset-mezhep meseleleri karıştırılmaz.
10 YorumlaEvlenmem, yarın öbür gün şafak operasyonuyla alır götürürler. Hiç gerek yok.
25 Yorumla
Soran+1 yılDvdhdhdg
Soran+1 yılDurun karımı nereye göturuyorsun dersin artik dhdhdh
- +1 yıl
Kesinlikle tepkim öyle olur. :)
Soran+1 yılDüşünmesi bile kötü ya
Ya her hdpli terrörist olamaz dağa çikipda savaşmzlr gibi
sadece sözde desteklerler- +1 yıl
Benden uzak olsunlar ya :)
Gündem konusunda 633 cevap paylaştı. Asla evlenmezdim, hatta uzak dururdum. Hepsini terk eder giderdim.
10 Yorumla- Gündem konusunda 702 cevap paylaştı.
+1 yılNo yapamam benimle aynı düşüncelere sahip olmalı ve aynı partiyi desteklemeli
10 Yorumla Dini görüşe siyasi görüşe yok sağcıymış yok solcuymuş bilmem ne takılmam önemli olan tek şey vatanımı bölmek isteyip istememesi bölmek istiyorsa o kafalardaysa arkadaşlık dahi yapmam
00 Yorumla
+1 yılAkp,. HDP, şeriatçı bu tür şeyleri destekleyenle işim olmaz
00 Yorumla- Gündem konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılOnlarda insan ve düşünce tarzı bu yönde neden olmasın
00 Yorumla Bazı şeyler vardır belki de kimsenin veremediği duyguyu ya da genel olarak bir şey hiçbir şeyin verdiği zevki verir ama senin onu kesinlikle bırakman lazım olur hah tamda öyle bir durum
01 Yorumla
Soran+1 yılAynn öyle
Gündem konusunda 468 cevap paylaştı. Yok evlenmezdim uzak dururdum
10 Yorumla
+1 yılEvlenmem ben milliyetçiyim vatanseverim.
10 Yorumla
+1 yılhdp destekcileriyle sohbet edilmez
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKürtlerin çoğu Türk kızlarını götürüyor burada HDP'li ise istemem diyenler boş yapıyor Kürtlerin çoğu hdplidir
02 Yorumla
Soran+1 yılKürtlerin hepsi hdpli degil bi kere
Cevap sahibi+1 yılİşte HDP'li olsun veya olmasın sonuç olarak Türk kızlarını elde edebiliyorlar Türk kızı partisine bakacak kadar seçici değil ki sevgiye ilgiye aç kızlar mültecilerden bile az da olsa var Türk kızını elde edebileni
Ankaralıyım dağ havası sarmıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılIç anadolular hic sevmez zaten oralari
Direkt terörist de sen ona
02 Yorumla
Soran+1 yılevet ama bence hepside terrorist olamaz ya
Hdpli olan var mi ama dağa çıkıpda savqşmazlar gibi
+1 yılHayır evlenmem.
10 Yorumla- Gündem konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılBende hdpliyim tabi ki evlenirim 😂
07 Yorumla
Soran+1 yılKürt musun?
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Ama ak partili biriyle kesinlikle evlenmem
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılTürk olsa peki evlenirmisin
Soran+1 yılAslen nerelisin
- +1 yıl
Yunan olsa seviyorsam yine evlenirim benim için milleti önemli değil düşük zekalı olmasın yeter ki
Hayir zafer partiliyim ben hdp ile isim olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen hdp nin ta kendisiyim 😂
15 Yorumla
Soran+1 yıltürkle evlenirmisin
Cevap sahibi+1 yılYok be
Soran+1 yılhdp vatan haini olarak tanimliyorum yaniliyormuyum?
Cevap sahibi+1 yılKesin her kavgada hdpli olduğumu dile getirirdi evlenmezdim
Soran+1 yılsanmiyorum da siyasi sorunlar olur aranizda
Ama ben birini taniyorum kadin turk adam hdpli kürt ve kadin hdplilerden nefret ediyor ama adamla evli iste kocasida bunu biliyor😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence bu soru seninle ilgili
08 Yorumla
Soran+1 yılhayir
Soran+1 yılNerden cikardin
Cevap sahibi+1 yılÖyle olmasa HDP ile eşleşme durumu olmazdı
Soran+1 yılSadece bi soru
Cevap sahibi+1 yılZaten hiç bir şeyi kabul etmezsiniz soru sorulmuş işte
Soran+1 yılAllahim yarabbim
Soran+1 yılHer soru soruşum benle alakali degildir
Cevap sahibi+1 yılAma bu konu hassas parti normal değil bir kere
Gündem konusunda 1b cevap paylaştı. Hayır.
10 YorumlaTek yol ZAFER
10 Yorumla- Gündem konusunda 781 cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabiki
10 Yorumla Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Partili olabilir ama terörist olursa asla
00 Yorumla
+1 yılhayır
10 Yorumla
+1 yılSevgili olmuştum evlenirdim de galiba
08 Yorumla
Soran+1 yılSen nerelisin peki
- +1 yıl
Ardahan
Soran+1 yılDoğu mu orasi?
Kusur bakma çografyam iyi degil- +1 yıl
Evet Gürcistan sınırı
Soran+1 yılAnladim peki turkle evlenirmisn
Soran+1 yılKürt musun sen
- +1 yıl
Evet kürdüm türklede evlenirim.
Soran+1 yılAnladim tesekürler
Gündem konusunda 488 cevap paylaştı. Hayatta asla
04 Yorumla
Soran+1 yılBüyük konuşmayın asla diyerek
Soran+1 yılSen evlisin hatirladim seni simdi
Vazgeçekse belki
02 Yorumla
Soran+1 yılHdplo biri sence vazgecer mi?
Soran+1 yılbos hayaler vazgecmez
Hayır
00 Yorumlaİstemem
00 YorumlaHayırrr
00 Yorumla
+1 yılhayır asla
00 YorumlaHayır.
00 Yorumla
+1 yılAsla.
00 YorumlaEvlenmem
00 YorumlaHayır tabiki
00 Yorumla