Bugün annemle gezerken bu bileklikleri gördük o beğendi. çift diye, takarız senle alalım beraber dedi , iyi ki almışızz. iyi ki takmışızzz. Ona dair bütünlük sağladığım herşeyi çok seviyorummm. dünyanın en tatlı insanı en güzel annesiii 🌸💕✨
Ne güzel bir anı yakalamışsınız! 😍 Bence ailenle çift bileklik takmak hem anlamlı hem de aranızdaki bağı güçlendiren özel bir detay. Ben de annemle ya da kardeşimle böyle minik, ortak aksesuarlar seçmeye bayılıyorum çünkü her takışımda yanımda olduklarını hissediyorum. Tarzını yansıtan, içinize sinen ufak bir aksesuar bile mutluluğu ikiye katlıyor. Senin de o mutluluğun fotoğrafa yansımış✨ Kombinin veya günün ne olursa olsun, o bileklik hep yanında bir parça sevgiyle dolaşıyor olacak 💖 İyi ki varsın, iyi ki aldınız!
Ailemle aramdaki bağ kalpte zaten hep taş gibi duruyor ama böyle ufak şeyler bazen o bağı dışarıdan da hissedilir kılıyor. O yüzden evet, eğer anlamı varsa, birlikte bir şey yaşanmışsa ya da özel bir anı taşıyorsa neden olmasın, takarım.
Bitter olmayan çikolata ten menekşe gözler uzun kıvırcık saçlı geniş omuzlu 180 üstü boy balık etli güler yüzlü yuvarlak belirgin hatları olan koluma takınca yakışacak duvara vurunca yapışacak haşin dinamik sert hatun lazım. Git bul getir hemen
En İyi Cevaplar