19 Mayıs'ta İran Cumhurbaşkanı İbrahim REİSİ'yi taşıyan helikopter düştü ve REİSİ hayatını kaybetti. Ne düşünüyorsunuz?

19 Mayıs'ta İran Cumhurbaşkanı İbrahim REİSİ'yi taşıyan helikopter düştü ve REİSİ hayatını kaybetti. Ne düşünüyorsunuz?
Uçak varken neden helikopter tercih edildi? Son günlerde Ortadoğuda olaylar kızışmışken bu ölüm tesadüf mü? Hava şartlarının uygun olmaması halinde normal uçaklar bile uçuşu ertelerken cumhurbaşkanını taşıyan helikopter nasıl cesaret etti? Reisi’nin yerine oğlu geçecek sanırım, eğer helikopterde herhangi bir saldırı izi olmasa bile helikopter pilotu bilerek çarpmış olabilir mi? Göreve gelecek olan oğlu araştıracak mı? Tesadüf denen bir şey yoktur.
Kim yaptı sence
Ateşi bol olsun. Elinde çok fazla İran Türkünün ve diğer ırklara mensup laik seküler gençlerinin , kanı var. Iki sene önce laik devrimlerde, Reisi ne gibi canilikler yaptı peki; Türk kadınları başta olmak üzere türban takmayanları katletti, tutukladıkları kız ile erkek çocuklarına ( içlerinde Iran Türkleri de) var tecavüz etti. Hat da bir tane Türk çocuğu, bu yüzden hayatını kaybetti. Ayrıca İran Türkleri dinci rejim kurulduğundan bu yana sürekli zulme uğruyor ve Türkçüler idam ediliyor.. Ancak Laiklik, er geç İrana gelecek ve ermenileri destekleyen bu gerici rejim yıkılacaktır. Şöyle ki Büyük Azerbaycan Türk Cumhuriyeti, İran'daki işgal edilmiş topraklarını alarak kurulacaktır. Türkiye 'de suriyelileri gönderebileceğimize pek inanmıyorum. Ama İran 'daki laik kıvılcımı ve İran Türklerinin savaşçı ile Türkçü ruhunu iyi bildiğimden; Büyük Azerbaycanın kurulacağına inanıyorum.
Ölümünde bence, Israilin elektronik harp sistemlerinin payı var. Yoksa koskoca cumhurbaşkanı, bozuk helikoptere binmez. Erdoğanınkisi neden düşmüyor acaba? Bu iş suikast
Azerbaycan İsrael kardeş iki ülke. Ermenistan ile savaşında İsrael heron ve istihbarat desteğini tam olarak vermiştir. Ayrıca ekonomik olarak da desteklemistir. Azerbeycan'nın topraklarına geri kavuşmasına tam destegimiz sürüyor.
Iranda laik-Dinci iç çatışması alevlendiği an, Azerbaycanın girmesi lazım.. Ben de giderim savaşmaya, Azerbaycan vatandaşlığım var
Çok iyi. Kardeş ülke iki dost halk
teşekkür.
👍👍👍
umarim iran artik özgürlesebilir
Halkı bunu istiyor.
Cevap
6Cevap
Düşüncem yok
Bir İranlı olarak çok üzücü bir olay yaşadığımızı belirtmek isterim. Sebebi araştırmaya başladılar
Kendi İçinizde çekişme çok
Laik kesim ile molalar arasında
Ama çoğunluk olmalı.
Çok insanın kanı vardı ellerinde giderken
İran'daki en iyi helikopter pilotu kaza geçirme ihtimali? Hemde bu kadar olayın üstüne
Kim yaptı peki sence
Bence israil zaten sıralama belliydi önce orak sonra Suriye şimdi İran muhtemel içeride devrim olacak az da olsa 1 sene önce ufak tefek ayaklanmalar olmuş bastırılmıştı bence bu olay inanın yayınlayacağı rapor belirleyecek kaderini kaza derse iç huzursuzluk suikast derse dış savaş
Güneş 2 dakika ye doğsa oklar bize dönüyor
ABD nin senaryosu Orta Doğuda savaş ön hazırlıkları.
Bir komplo teorisi yaratmanın ne İran'a ne de bölge ülkelerine faydası olur.
Allah rahmet eylesin, mekanını cennet etsin.
Siz mi yaptınız doğru söyle 😂
Sence?
Bi düşünelim bakalım 🤔🤔
Suikast
Kim yaptı
Ben yapmadım
ceseti belli mi?
Evet
Kimin yaptığı belli.
Kimmiş?
😂😂 gulerim anca
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?