DMK 48/A–5 numaralı alt bendine göre taksirli suçlardan dolayı alınan cezanın miktarı ve nevi ne olursa olsun memuriyete engel değildir. Yani, taksirli suçlardan dolayı bir yıldan fazla bir hapis cezası alınmış olsa dahi memur olunabilmektedir.
Yüz kızartıcı suçları kapsamaz. bu nedir taciz suçları, hırsızlık, terör, yagma ve kasten adam öldürme gibi suçlar harici sorun olmaz. yoksa Türkiye de öğrenciler bile hakaretten ceza aldi.. bunlar la kimse ilgilenmez..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bir yıldan az taksirli suç ise memuriyete engel değildir tabi ki yüz kızartıcı suc vs terör bunlar hariç
Sicile işleyen her suç memuriyete engeldir maalesef
DMK 48/A–5 numaralı alt bendine göre taksirli suçlardan dolayı alınan cezanın miktarı ve nevi ne olursa olsun memuriyete engel değildir. Yani, taksirli suçlardan dolayı bir yıldan fazla bir hapis cezası alınmış olsa dahi memur olunabilmektedir.
Ama adli sicil kaydı olanlar memur olamıyor diyor herkes
Devlet kurumlari gibi yerler harici her iş yerinde çalışabilir ler.
Özel kurumlarda çalışabilir mi
Evt çalışır bunda hiç bir engel yok
Özel kurumlar da artık sicil belgesi istiyor diyorlar ama doğru mu
Hayir doğru değil bunu temiz kağıdı olarak savciliga mutacat edip infaz bölümünden alin yeterli olur oradaki a b c şıkları gibi aciklama lar da olur
Yüz kızartıcı suçları kapsamaz. bu nedir taciz suçları, hırsızlık, terör, yagma ve kasten adam öldürme gibi suçlar harici sorun olmaz. yoksa Türkiye de öğrenciler bile hakaretten ceza aldi.. bunlar la kimse ilgilenmez..
Bir yıldan az taksirli suçlarda memur olabilir
Valla idda etmim ben 1 sicilin olsa bile sabika saymıyorum olmaz bikiyorum ama tabi bu konuda iddiam yok
Abi taciz tehdit hakaret diye suç açılmış hakkımda
Kimi tehdit ettin? Eski kız arkadaşını mı?
Tacizi kaldirtmali bunun için de yargitaya yollatmalisin. Anadolu asliye gibi terel mahkemeleri kabul etme
@Venüstengeldimm hayır okuldan bir kızı
Nasıl kaldırtcam
Hukuki bilginiz varsa burdan iletişim halinde olabilir miyiz
Kusura bakma senin gibi insanlara yardım etmem
@Venüstengeldimm neden? Mesaj atmıştım kıza kız da yanlış anladı
Fiili veya sözlü hiçbir şey yok sonuçda burdan biriydi