Güncellemeler
+1 yıl
Bazı arkadaşların beni yanlış anladığını düşünüyorum, ben sadece insanların düşüncelerini merak ediyorum. Benim kendi iş yerim var zaten ve bu bence doğru karar kendisini sevmem pek ama burada doğru söylemiş.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Çünkü dünyanın birçok askeri ordusundan daha fazla sayıda memur ordumuz var. Memur katma değer üretmez, salla başını al maaşını kafasındadır, verimsizdir, işten atamazsın vs...
Doğru aslında Erdoğanı yönetim anlayışı konusunda hiç desteklemem zıt fikirlerim ama üretim sektöründe geriden gelen kimse yok
Gidin girişim yapın, iş kurun, birilerine işveren olun diyor. Memurluk kadar ahmak meslek mi var
Hem soverler hemde bizi memur yapsin diye beklerker. Kimse onun kadar atama yapmadi nankorluk
Sonunda doğruyu bulmuş milleti de yönlendiriyor
İşin ne
Almanya'da yaşıyorum restorantım var
Zengin doğmadım, işçi ailenin çocuğuyum. Meslek lisesinden kendi emeklerimle gastronomi kazandım. 10 yıl falan dil öğrendim kendimi geliştirdim devlet-ozel gidip geldim para biriktirdim. şu an gayet rahat yaşamım var kendi tırnaklarımla geldim buraya
Almanya'nın neresindesin
@ByAlfonzo Hamburg
@ByAlfonzo tanıdığım da
Frankfurt bende
@ByAlfonzo konuştum kendisiyle bende Almanyaya gitmek istiyorum siz Almanya da mısınız
Evet
@ByAlfonzo sizce gelinir mi Almanya'ya yoksa başka yerler mi düşünmeliyim hemşireyim
Meslektaş sayılırız Türkiye'ye göre çok iyi gelinir bence
@ByAlfonzo Hamburgdayım demiş arkadaş zaten Almanya'ya gitmek istiyor ulaştım konuştum istersen kendisine yardımcı olursun
@ByAlfonzo Frankfurt güzel mi pek gidemedim oraya
Evet Frankfurt çok güzel bende çok gezmiyorum ama temmuzda Hamburga geleceğim
Ne zaman dedi laaaaa
Bir iki gün önce demiş ama ben yeni gördüm ilgimi çekti bence haklı ama özel sektörde kötü
Memur olacaktım ben
Ya haklısın seni de anlıyorum memur olmak istemeni, ama herkes memur ben AKP'li değilim yanlış anlaşılmasın sevmem de ama ben bu konuda haklı buluyorum fakat özel sektör girişimcilik falan da sıkıntılı yani maddi durumu olmayanlar için en iyi şey memurluk
Ne olmak istiyordun
Tapu teknikeri olacaktım ya
Son sene kpss sonra atamayı beklicektim. Şimdi özelde muhasebecilik yapmak zorunda kalıcam
emekli olmuyorlar bilerek ölene kadar çalışıyorlar sıra bizlere ne zaman gelecek.
Bir yeteneğin falan var mı sanat spor olabilir ya da maddi durumun
Yanlış anlama beni söylemek istemeyebilirsin ama cidden atanmak zor fakat Türkiye'de özel sektörde işçi olmakda zor yardımcı olabilirim
Tam olarak neyi soruyorsun. Yardımcı olabileceğin konuyu söylersen uyan bi özelliğimin olup olmadığını söyleyebilirim.
İstemiyorsan sorun değil
Adam diyor açıkça memur olmayın diye zor kardeşim atanmak
Meslek önerisi verecektim
Anladım teşekkür ederim. Sadece muhasebe ve oto elektrikte ustayim
Rızık ticarette abi
Alan var mı
Çok doğru bir karar