Gündem Deprem olduğunu hissederek uyandım hisseden var mı? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizde hissettiniz mi 😂 Güncellemeler+1 yıl Ezan okunuyor kalkıp namaz kılayım belki bu yüzden uyandım 😆 Deprem olduğunu hissederek uyandım hisseden var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kalinveyamuk Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Bir yeriniz açıkta kalmış olabilir dikkat edin hahaha 0 1 Yorumla Kalinveyamuk +1 yıl Tek mi yaşıyorsunuz? Yanınızdakinden sarsılmışsınızdır belki? Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yooo bende erzurundayim ☺️ 0 36 Yorumla Soran +1 yıl Bana öyle geldi o zaman 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ağzını hayırlı aç 😂 Yorumla Soran +1 yıl Allah korusun ama bekleniyor bu da bir gerçek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neresindenn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen? Yorumla Soran +1 yıl Merkezde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende olsa ilk biz sallaniriz yokdizkentte😂😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merak ettim seni😂 Yorumla Soran +1 yıl Yok etme 😅 bu arada ilk defa bir Erzurumlu görüyorum burada 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evli misin Yorumla Soran +1 yıl Değilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaş 45 mi Yorumla Soran +1 yıl Hayır yaa 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence tanismaliyiz😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşın kaç peki Yorumla Soran +1 yıl Niye 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başka Erzurum'dan bulamayız 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Jjhhjj belkide bulmamak daha iyi 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye be buluşup çay içeriz 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sen kaç yaşındasın 😆 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 34 sen:) Yorumla Soran +1 yıl 32 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok iyi 🤭 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl birisin kapalı ya da açık balık etli , zayıf? Yorumla Soran +1 yıl Yuhh bunu da sormazsın ya napacan zayıf mıyım değil miyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görmediğim için sordum😂 Yorumla Soran +1 yıl Neyse hayırlı sabahlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya siz uzun mu boyunuz diye sorunca biz AA vaa bu sorulur mu demiyoruz ona mı taktin Yorumla Soran +1 yıl Ben öyle bir şey sormadım demi sadece yaşını merak ettim sordum ki sorulsa bile buradan mı sorulur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliyiz Yorumla Soran +1 yıl Peki öyle sorular sorup cevap vereceksek gizli olmanın ne manası var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizliden çıkayım takip at bana Yorumla Soran +1 yıl Sabah şimdi gerçekten uykum var 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun😂 Yorumla
Koknzk Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Rüyanda mı gördün 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Büyük ihtimalle çünkü çıkmıyor baktım Yorumla Koknzk +1 yıl Doğu da yaşıyorsun Ege de mi Yorumla Soran +1 yıl Erzurum Yorumla Koknzk +1 yıl Orada bir şey yok şu an etkisi var sende çok korkuyorsun Yorumla Koknzk +1 yıl Türbanlı mısın sen birde evlisin :D Yorumla
tamamelanur Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Nerde 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Erzurum ama büyük ihtimalle bana öyle geldi çünkü bakıyorum internetten çıkmıyor Yorumla tamamelanur +1 yıl Ne zaman peki yeniyse daha sisteme geçmemiş olabir Yorumla Soran +1 yıl 15 dk olmuştur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bir yeriniz açıkta kalmış olabilir dikkat edin hahaha
Tek mi yaşıyorsunuz? Yanınızdakinden sarsılmışsınızdır belki?
Hayır hissetmedim oturuyorum
Yooo bende erzurundayim ☺️
Bana öyle geldi o zaman 😅
Ağzını hayırlı aç 😂
Allah korusun ama bekleniyor bu da bir gerçek
Neresindenn
Sen?
Merkezde
Bende olsa ilk biz sallaniriz yokdizkentte😂😂
😂
Merak ettim seni😂
Yok etme 😅 bu arada ilk defa bir Erzurumlu görüyorum burada 😂
Bende😂
Evli misin
Değilim
Yaş 45 mi
Hayır yaa 😂
Bence tanismaliyiz😂
Yaşın kaç peki
Niye 😂
Başka Erzurum'dan bulamayız 😂😂
Jjhhjj belkide bulmamak daha iyi 😅
Niye be buluşup çay içeriz 😂
Sen kaç yaşındasın 😆
34 sen:)
32
Çok iyi 🤭
Nasıl birisin kapalı ya da açık balık etli , zayıf?
Yuhh bunu da sormazsın ya napacan zayıf mıyım değil miyim
Görmediğim için sordum😂
Neyse hayırlı sabahlar
Ya siz uzun mu boyunuz diye sorunca biz AA vaa bu sorulur mu demiyoruz ona mı taktin
Ben öyle bir şey sormadım demi sadece yaşını merak ettim sordum ki sorulsa bile buradan mı sorulur
Gizliyiz
Peki öyle sorular sorup cevap vereceksek gizli olmanın ne manası var
Gizliden çıkayım takip at bana
Sabah şimdi gerçekten uykum var 😅
Olsun😂
Rüyanda mı gördün
Büyük ihtimalle çünkü çıkmıyor baktım
Doğu da yaşıyorsun Ege de mi
Erzurum
Orada bir şey yok şu an etkisi var sende çok korkuyorsun
Türbanlı mısın sen birde evlisin :D
Nerde
Erzurum ama büyük ihtimalle bana öyle geldi çünkü bakıyorum internetten çıkmıyor
Ne zaman peki yeniyse daha sisteme geçmemiş olabir
15 dk olmuştur
Popon açıkta kalmış sanırım 😂
Ust katta olmuştur