Gündem Az önce kayseride deprem oldu uyanık olup hisseden oldu mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Cok hafif sallandım hisseden var mi? Güncellemeler+1 yıl Merkezi hacılar ilçesi 4.9 şiddetinde olmus geçmiş olsun Az önce kayseride deprem oldu uyanık olup hisseden oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Heyyoheyyo1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kayseri bu sefer cidden fena sallandı. Öncekilerde yataktan kalkmaya tenezzül etmezken bu sefer kalktım valla 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hacılarda olmus yakin misin? Ben biraz uzağım az hissettim geçmiş olsun Yorumla Heyyoheyyo1 +1 yıl Yakınım biraz hacilara Yorumla
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 495 cevap paylaştı. Ben hissettim biraz önce korktum ne yalan söyleyim 4.6 mış 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben de baktigimd 4.9 diyor hacılarda olmus Yorumla MarsRafinha +1 yıl Allah korusun Yorumla
Feza034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Çok geçmiş olsun şiddetli değildi inşallah ailem orada 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben tek katli evdeyim az hissettim belki uzaktir o yuzden bilmiyorum ama şiddetli degildi 3 belki 4 Yorumla Feza034 +1 yıl Anladım siz iyi misiniz? Yorumla Soran +1 yıl Iyiyim teşekkürler Yorumla
Vakt-imerhun Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Uyauyorken uyandık 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yakın misin hacılarda olmus 4.9 Yorumla Vakt-imerhun +1 yıl Kayserideyim Yorumla Soran +1 yıl Hacılarda olmus Yorumla
adararen Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Geçmiş olsun hissetmedik biz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
вιтєχєи Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Tele uyarı geldi. Şiddetli miydi? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Şiddetini bilmiyorum ama ilk ruzgar esiyor gibi bi ses duyuldu ve hafif sallandı özellikle kanepe ve lamba Yorumla Soran +1 yıl 4.9 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Geçmiş olsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Raporsuzdeli07 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 61% +1 yıl Gcms olsn 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
SlasheR13 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Nerede oldu 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Kayserinin bi ilçesi olabilir Yorumla SlasheR13 +1 yıl Kayseri de misin Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla SlasheR13 +1 yıl Bende ama hissetmedim Yorumla Soran +1 yıl Sen nereden Yorumla SlasheR13 +1 yıl Uzağım merkeze sen Yorumla Soran +1 yıl Ben de 😅 Yorumla SlasheR13 +1 yıl İlçesi mi hangi ilçe gel tanışırıx belki Yorumla Soran +1 yıl Önce sen söyle ben 1 saat uzakliktayim sen? Birde ayni yer cikiyormus Yorumla SlasheR13 +1 yıl Çıksın ne olacak 😅 buraya değil diğer yere yaz Yorumla Soran +1 yıl Diger yer? Yorumla SlasheR13 +1 yıl Yaz işte😁 Yorumla SlasheR13 +1 yıl Xper düşük benim Yorumla SlasheR13 +1 yıl Xper düşük benim yazamıyorum 🤣 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kayserili misin 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok mu salladı neresi merkez mi Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum henüz bakmadim belli olur mu simdi bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kayseri bu sefer cidden fena sallandı. Öncekilerde yataktan kalkmaya tenezzül etmezken bu sefer kalktım valla
Hacılarda olmus yakin misin? Ben biraz uzağım az hissettim geçmiş olsun
Yakınım biraz hacilara
Ben hissettim biraz önce korktum ne yalan söyleyim 4.6 mış
Ben de baktigimd 4.9 diyor hacılarda olmus
Allah korusun
Çok geçmiş olsun şiddetli değildi inşallah ailem orada
Ben tek katli evdeyim az hissettim belki uzaktir o yuzden bilmiyorum ama şiddetli degildi 3 belki 4
Anladım siz iyi misiniz?
Iyiyim teşekkürler
Uyauyorken uyandık
Yakın misin hacılarda olmus 4.9
Kayserideyim
Hacılarda olmus
Geçmiş olsun hissetmedik biz
Teşekkürler
Tele uyarı geldi. Şiddetli miydi?
Şiddetini bilmiyorum ama ilk ruzgar esiyor gibi bi ses duyuldu ve hafif sallandı özellikle kanepe ve lamba
4.9
Yok kız uyumuşum ama hissettik
Yozgat'tan hissettim ben de
Geçmiş olsun
Teşekkürler
Gcms olsn
Teşekkürler
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun
Teşekkürler
Kayseri de değildim o ara ama geçmiş olsun
Nerede oldu