Güncellemeler
+1 yıl
Küfür ederek cevab verenler var. Küfür edene cevab yazdığımda beni engellemiş
Madem ben cevab veremeyeceğim ozaman yorumunu silerim. Namazlı , abdestli , kalbi temiz müslümanlar küfür etmezler. Adam gibi yorumunu yapar, biter. İnanacağım varsa da küfürlerden sonra onun fikrine inanmam zaten. Ona göre yorum yapın
Madem ben cevab veremeyeceğim ozaman yorumunu silerim. Namazlı , abdestli , kalbi temiz müslümanlar küfür etmezler. Adam gibi yorumunu yapar, biter. İnanacağım varsa da küfürlerden sonra onun fikrine inanmam zaten. Ona göre yorum yapın
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çünkü kuran'da bir temeli yok, ne kabir azabı geçer, ne kabir azabına yorabileceğin herhangi bir cümle geçer. Sonradan uydurulmuş saçmalıklardan ibaret
Kim niçin uydurmuş, bu uydurmanın kazancı ne? Neden uydurulmuş. Hristyanlardan mı geldi bu inanç? Ben sana ayet söylerim kabir azabı ile ilgili. Sen ayet biliyormusun olmadığına dahir. Hafız mısın her ayeti biliyorsun da olmadığına karar kıldın. Ben var diyorum. Ayette gösteririm. Sen olmadığına dahir delil gösterir misin?
Kuran'da temeli var, sen araştırmadığın için bilmiyorsun, ayrıca hafız değilsin, tüm kuranı ezberlemedin ya da hatm etmedin baştan sona okumadın. Sende ordan burdan duydun, mason destekçisi medyatikleri dinledin ordan öğrendin. Oyüzden inkar ediyorsun. Neyse delilimi göstereyim. Kuran'da buyuruyor ki. Kabir azabıyla ilgili. Biz fivaruna, kabirde azap ediyoruz buyuruyor yani kabir azabı var. Kabir de azap çekiyor. Bunu da İnkar etmeye bahane uydurmayın lütfen. İmanınızı sorgulayın.
Deve sidiği içme hadisi niye uydurulduysa, aynı sebepten. Herhangi bir kazancı olması gerekmez, uydurulmuş uydurulmuştur.
Hadi bakayım delikanlı, bana bir tane ayet göster kabir azabıyla ilgili bekliyorum seni. Görelim boyunun ölçüsünü
Link atiyim oradan bak istersen
www.google.com/.../kabir-azabi-var-midir-bununla-ilgili-kuranda-ne-gibi-ayetler-bulunmaktadir-kabir-azabi-var-ise%3famp
Biz bunların hepsini biliyoruz, detaylıca araştırdık. Bahsi geçen hiçbir ayetin doğrudan kabir azabını betimlediğini gözlemleyemedik. Dabbetül arz'ı internet zannetmek kadar ahmakça, akılla örtüşmeyen şeyler. Kabir azabı gerçek olsaydı, tıpkı cehennemdeki azap gibi açık açık anlatılırdı emin olabilirsin
Kur'an-ı Kerim'de. Firavunun kabirde azap gördüğü. Ayrıca. Cehennem ehlinin kabirde gideceği yerin gösterildiği. Açıkca yazılı. Mümin suresi 46 ayette. Ayrıca hadisi şerifler de gerek buhari, gerek tirmizi, gerekse ebu Davut hadislerinde, kabir azabıyla ilgili pek çok hadis nakledilmiş... Hatta bu kabir azabı ülkemizde öyle kabul gördü ki. Halk arasında. Kabri nur olsun, kabri nar olsun, kabri geniş olsun, toprağı bol olsun, gibi terimlere sebeb olmuş. Bu kadar halk, gereksiz birşeye inanmaz. Asırlardan beri inanılan bir şey bu. Zira peygamber efendimiz. Benim ümmetim dalâlet de ittifak etmez. Buyuruyor. Yani ümmetin çoğunun inandığı şey, dalalet olmaz buyuruyor. Azınlık bir kesim. Kabir azabını inkar ediyor. İmanın bir esasını inkar etmekse, münkirliğe sokar insanı. Zira çok kez ölülerin kabri. Otopsi için açıldı. Günümüzde de bazı insanların. Ölümünden sonra, kabre konulduğunda, birşeyi yokken, otopsi için kabri açılınca, cesedinin mosmor olduğu, dayak yemiş gibi olduğu belirtildi. Mezarlıklarda ağlama seslerinin duyulduğu, inleme seslerinin geldiği itiraf edildi. Yani kabirde azap görülüyor. Münker nekir soualini her imam kabul eder. Azap meleklerinin kabirde azap ettiği herkes tarafından belirtilmiş. Masonların adamları inkar ediyor diye kabir azabı yok sayılamaz
Belkide yoktur ile bisiy.
Olmayan birşeye kim ne için inansın diyelim inandı. Buna inanmanın ne gibi zararı olabilir. İnanmakda bir mahsur bir zarar var mı? İnanmamak belki kafir edebilir. Ama inanmak kafir etmez