Neden kabir azabını inkar ediyorlar?

Kabir azabını neden inkar ediyorsunuz ki? Kabir azabı Hristyanlardan gelen bir inanç değil. Müslümanlar dışında kimse kabir azabına inanmıyor. Yahudilerde, Hristiyanlar da, budizm de, hinduizm de, diğer dinler de de kabir azabı yok. Sadece müslümanların inandığı bir şey. Okadar müslüman, olmayan bir şeye mi inanıyor? Nereden geldi müslümanlara kabir inancı. Kabir azabı inancı. Bir kaç kendini bilmez, namazsız, abdestsiz, medyanın maymunu, kabir azabını inkar etti diye. Bizim kalbinde kötülük olan sözde müslüman görünümlü münafıklar da, kabir azabını inkar eder oldu. Kabir azabını inkar edenlere baktığımda, ne namaz kılıyorlar, ne dindarlar. Hep münafık kesim. Okadar dindar insan, kabir azabı vardır, derken, din düşmanı ya da münafık kabir azabı yoktur diyor. Okadar evliya ulema vardır, derken, medya maymunları, yoktur diyor. İnanmak herzaman faydalıdır. Biz müminiz, yani inananlar demektir, mümin demek. Onlar münkir, yani inkar eden demektir. Bizlere mümin olmak, inanmak emredildi, münkir olmak, inkar etmek değil. Ayrıca birşeyleri inkar etmek, delil istemez. Reddediyorsun ama reddettiğine dahil delilin var mı. Ben inanıyorum inandığıma dahil delilim var. Bana delil sorulur, bu sebebden dolayı, şu ayetten dolayı inanıyorum derim. Ama onlar inkar ederken, şu ayetten dolayı inkar ediyoruz demiyorlar. Allah bizleri münkirlikden münafıklıkdan korusun amin. Sorumu lütfen sildirmeyin. Verecek cevabı olmayanlar soruyu sildirir. Buda beni haklı yapar. Siz haklıysanız, kabir azabı konusunu konuşalım, tartışalım

Kabir azabı yoktur
Kabir azabı vardır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Küfür ederek cevab verenler var. Küfür edene cevab yazdığımda beni engellemiş
Madem ben cevab veremeyeceğim ozaman yorumunu silerim. Namazlı , abdestli , kalbi temiz müslümanlar küfür etmezler. Adam gibi yorumunu yapar, biter. İnanacağım varsa da küfürlerden sonra onun fikrine inanmam zaten. Ona göre yorum yapın
Neden kabir azabını inkar ediyorlar?