yok o indirimi yok bu indirimi derken iyice düştü cezalar birini öldürmek için sebep aramak bu kadar kolaylaştı mı iftira atıp atmadığı da meçhul
yok o indirimi yok bu indirimi derken iyice düştü cezalar birini öldürmek için sebep aramak bu kadar kolaylaştı mı iftira atıp atmadığı da meçhul
Bilerek yaptklarini düşünüyorum şimdiki anayasa işlerine gelmiyor ve anayasayı degstrmek için altyapı hazrliolar işte millete yeni bi anayasa isteg kuralların olduğu bi anayasa koyacaklar yürürlüğe orada milette dicek eski anayasada hcbirsey yapilmiodu bak smdı adalet nasıl yerini bulacak diye
Cevap
2Cevap
Teşvik ediyorlar daha çok katletsinler diye
Bu adamın neler yaşadığını biliyor musun hikayesini hiç okudun mu?
e o zaman bizde her kötü olanı öldürelim niye kanun hukuk var
Adamın hayatını s2kmiş tamam öldürmesi doğru değil ama isteyerek yaptığını da düşünmüyorum. Açın okuyun
doğru olduğu ne malum
herkes atıyor bi yalan ortaya alıyor indirimi
Zaman gösterir sadece üzücü bir olay kıza değil adama üzüldüm ben
yazık valla inşallah çocuğunuz olmaz
Bu dünyaya çocuk getirecek kadar delirmedim daha
aman sakın getirme zaten bu zihniyetler yüzünden etraf katil sapık dolu
Ne katilim ne de sapık mk adamın hikayesini okudum sadece kendi kötü yola düşüp kardeşini de düşürmeye çalışıyor. Öldürmesi hoş değil tabi
ne mâlum öyle olduğu kanıt var mı elinde varsa niye haberde yazmıyor
16 yaşında kıza sahip çıkamaması onların sorunu 16 yaşında akrabasıyla evlenmesine izin veriyorlar kaldı ki doğuda namus çok önem taşır eğer gerçekten öyle bişi olsaydı onu direk öldürürdü
savunması gerçekçi değil
Haberde yazıyordu araştır bulursun
baktım zaten kanıt göstermiyor sadece iddia var
Aynı taraftayız sakin olur musun
Adalet mi o ne ku
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?