Dünyanın masallarda dinlediğimiz bir kötülük organizasyonu devletiyle karşı karşıya olduğunu, bu organizasyonun spekülasyonlar ve baskılarla insanlığı susturdugunu, dil , din , ırk, cinsiyet ayrımı bilmeyen 12 bin çocuğu terörist ilan ederek öldürdüğünü, kokularının bile cennet kokusu olan çocukların ölmesine yaratıcının sessiz kalmayacağını söyleyen, dünyaya artık gazzeli bir çocuğun gözüne yerleşerek baktığını söyleyen Kantoglu , bu kötülük organizasyonuna dünyanın esir düştüğünü, tek Filistinlilerin bunlara karşı çıktığını, eğer bu durumdan kurtulurlarsa dünyanin en faziletli milleti olacaklarını söyledi
1- Erkan trükteni takip ediyorum artık 10 Kasım 2023te dillendirdigi bu düşüncelerini dillendirmiyor gibi bir dönüş var 2- Hamas 1948 den beri bu vahşetin içerisindeydi unutulmuştu ve mükemmel bir zamanlama ile dünyanın gündemini değiştirdi. Hatta yüzyılı değiştirdi 3- Erkan trüktenin dediği varsayalım doğru peki bu plandan dünyadan habersiz ölen çocukların suçu ne? Veya o dil konuşamayan ırkından habersiz dinini bilmeyen çocukların öldürülmesi doğru mu o kötülük organizasyonu devletin bu masum çocukları öldürmesi doğru mu? 4- Erkan trükten galiba filistinlilerin bir eli yağda bir eli balda bir haldeyken bu kalkismayi yaptığını hadi şu devlete bir plan hazırlayalım diyerek işe koyuldugunu sanıyor ve bu halkın Kurtuluş savaşçılarını sadece müslümana saldırıp İsrail'e dokunmayan Barack Obama tarafından kurulmuş IŞİD aparatina benzeterek Hamas'ın İsrail aparatı olduğu yanlış sonucuna ulaşıyor Erkan Trükten yanlis yorum yapmış
tabii araştırmak lazım bilinçlenmek lazım abi hükümetler kukla yöneticiler maalesef Siyonistler küreselcilere hizmet ediyorlar ben bunu anladım Erdoğan oy verdim kötünün iyisi diye verdim kandırıldık aldandık
Bütün suç Erdoğan'ın mi peki millet olarak bizim hiç mi suçumuz yok? Avrupa , Amerika halkı sokaklarda Filistin için ayakta hemde müslüman olmadığı halde peki biz nerdeyiz tiktokta tinderde KS de Instagram'da. Devlet ne yapacak sakın bozulma içten içe çürüme yoksa iki yıl hapis veririm diye yasa mi çıkaracak, hadi çıkarttı diyelim bu işe yarayacak mı? Ben devletten çok milletin bozulduğunu düşünüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
küresel bir plan bu https://www.google.com/amp/s/www.dikgazete.com/amp/yazi/gazze-ve-turkiye-ye-bicilen-gorev-6123.html
1- Erkan trükteni takip ediyorum artık 10 Kasım 2023te dillendirdigi bu düşüncelerini dillendirmiyor gibi bir dönüş var
2- Hamas 1948 den beri bu vahşetin içerisindeydi unutulmuştu ve mükemmel bir zamanlama ile dünyanın gündemini değiştirdi. Hatta yüzyılı değiştirdi
3- Erkan trüktenin dediği varsayalım doğru peki bu plandan dünyadan habersiz ölen çocukların suçu ne? Veya o dil konuşamayan ırkından habersiz dinini bilmeyen çocukların öldürülmesi doğru mu o kötülük organizasyonu devletin bu masum çocukları öldürmesi doğru mu?
4- Erkan trükten galiba filistinlilerin bir eli yağda bir eli balda bir haldeyken bu kalkismayi yaptığını hadi şu devlete bir plan hazırlayalım diyerek işe koyuldugunu sanıyor ve bu halkın Kurtuluş savaşçılarını sadece müslümana saldırıp İsrail'e dokunmayan Barack Obama tarafından kurulmuş IŞİD aparatina benzeterek Hamas'ın İsrail aparatı olduğu yanlış sonucuna ulaşıyor Erkan Trükten yanlis yorum yapmış
kendisi takip ederim iyi araştırmacı
tabii araştırmak lazım bilinçlenmek lazım abi hükümetler kukla yöneticiler maalesef Siyonistler küreselcilere hizmet ediyorlar ben bunu anladım Erdoğan oy verdim kötünün iyisi diye verdim kandırıldık aldandık
halklar yöneticiler uyuyor maalesef
Bütün suç Erdoğan'ın mi peki millet olarak bizim hiç mi suçumuz yok? Avrupa , Amerika halkı sokaklarda Filistin için ayakta hemde müslüman olmadığı halde peki biz nerdeyiz tiktokta tinderde KS de Instagram'da. Devlet ne yapacak sakın bozulma içten içe çürüme yoksa iki yıl hapis veririm diye yasa mi çıkaracak, hadi çıkarttı diyelim bu işe yarayacak mı? Ben devletten çok milletin bozulduğunu düşünüyorum
bozulma var onu diyorum toplum sekulerlesti dinsizlik arttı
Maalesef
çözüm ne sence abi
yeni anayasa yeni dünya düzeni geliyor abi özerklik geliyor eyalet
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!