1 adam
2 sözde erkek

Reklam kokan hareketler bunlar mayk.
Kadın olmanın getirdiği saçma ve gereksiz sıkıntılardan da bahsetmiş sondaki söylediği doğru olabilir ona katılıyorum ama erkek olmanın da zorlukları var..
Tek katılmadığım nokta ilişki kısmı. Bir erkek ilişki yaşadığında kız kadar olmasa da birçok şeyi kaybeder.
Ne mesela
Kızlar ne kaybederse genel toplamda erkekte onları kaybeder. İlk heyecanı, gelecekteki eşine olan sadakatini ve saygısını, geçmişe önem veriyorsa psikolojisini kaybeder. Örnekler çoğaltılabilir. İşin özü bir gün karşınızda nasıl birini bulmak istiyorsanız öyle olun ki söz hakkınız olsun.
Daha kendisi söylediğine katılmıyorken ben niye katılayım ki
Cevap
27Cevap
Adam haklı dağılın. Güncellemede 1 yerine Ruslan yazabilirdin :D
😂😂😂
Kadınlar için söylediklerine bişey diyemem ama kendisi adam! olamadan bunları söylemesi de enteresan hani.
kadın olmak zor katılıyorum ama okan Bayülgen herkesi kendi gibi zannetmiş. sapık zihniyetini ortaya koymuş.
Kadınları şirin görünmek için söylemiş gibi. Erkek olmadan bir çok zor yanı var sadece kadınların anlatılmasına karşıyım erkeğe hayat toz pembe değil
Söyleyene bakmak lazım, herkesin adamlık tanımı farklı bu devirde, sana göre adam olmayan başkasının gözünde adamdır bilemezsin, o yüzden adamlık çok geniş bir kavram...
kadınları yüceltmek için hemcinslerini gömmek adamlık seviyesinin ne derece düşük olduğunu gösteriyor...
düşünsenize tüm bunları yaşayan bir kadına kendini sevdirebilmek? mi? daha zor yoksa bunları yaşamak mı?
Doğru lafa kulp takmak ne kadar absürt
boşa tartışmaya gerek yok bence... çünkü bunu yazan bu züppe değil... www.papiroom.net/5549565352_okan-bayulgen-meger-yazmamis
Ne fark eder? Doğru laf yerinde gerek
farkeder. söylediğini iddaa ettiğin züppenin geçmişindeki kadınları araştır. işte bu yüzdendir (senin kulp takmak dediğin) benim eleştirim
Anafikire bakarım ben. Adam olmak zor geliyor dersen saygı duyarım
Adamlığın tanımını yaparmısın?
Anafikir yanlış değil ama lafı uzattığı için saçmalamış biraz.
Kendinden başlamalı bu söylediğine kuyruk acısı olmayan böyle bir cümle kuramaz😂😂😂😂
Yazanlar doğru tabi ama bu adama hiç ısınamıyorum ben😒
Bence yalakanın TEK'i adam olsaydı bir kadına bağlı kalırdı primci herif
İlk kez doğru bir laf etmiş
kendisi adammıymışki bu zibidinin birde ahkam kesiyor önemli olan laf degil icraat
Herkes adam olsa bu erkek abazanı kızlara kim dersini verecek bu ülkeye gavatta lazım
Katılmamak beyinsizliktir zaten
cok ozeniyorsan bunlarin hicbirini yasamayabilirsin. Regl haric
Malsın ya
Bidefa bir bayana yakisacak sekilde konus bu bir..
ikincisi okan bayulgen bence beyin kivrimlarindaki kadin bedeni uzerindeki sapik egzotizmlerinden kurtulsun ondan sonra bunu desin..
ücuncusu devsirdigi sonuc ile soylediklerinin alakasi yok..
Sen gidip plajda pantalon giymezsen, sokakta bikini giymezsen kimse sana enteresan bakmaz.. Kaldiki verdigi ornekler ile adam olmanin yani erkeklik ile ne alakasi var sorabilirmiyim?
Tartışmaya bile değmezsin
Kızlar hanım gibi hanımefendi olsa
Erkekler de adam gibi adam olur
O kadar zor geliyor yani adam olmak
kesinlikle katılıyorum
bu söz çoook eski bir söz ya
özeti geçmiş reis
Kesinlikle katılıyorum
güzel yazmış..
Katılıyorum
Altına imza...
Doğru