Öğretmen sendikaları şiddete hayır demek için yarın derse girmeme kararı aldı. Sizce bşr işe yarar mı bu durum?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öğretmen sendikaları şiddete hayır demek için yarın derse girmeme kararı aldı. Sizce bşr işe yarar mı bu durum?

PKK tarafından katledilen Necmettin Yılmaz, Şenay Aybüke Yalçın, Neşe Alten, Ayşe ve Numan Konakçı, Yasemin ve Bayram Tekin, Fırat Yilmaz Çakıroglu ve diğerbir cok öğretmenler şehit edilirken de ayni protestoyu yapmalılardı
O zamanlarda yapıldı. Bu olayın farklı kılan bu sefer gündeme düştü. O olaylar terör olayıydı asıl hedef devletti öğretmen, doktor, hemşire ne olursa hedef gözetmiyordu. Bu sefer hedef doğrudan öğretmen ve olayları gerçekşeştirenlerde maalesef ya keendi öğrencisi ya da öğrenci velisi
İşe yarasın veya yaramasın örgütlenip ölen meslektaşları için birlik olmaları doğru bir karar. Şiddet olayları normalleştirilmemesi gereken bir durum. Çünkü susmak sıra beklemekten başka bir şey değil. Her mücadele başarılı olamaz belki ama kazananlar hep mücadele edenler olmuştur.
Teşekkür ederim 🙏🏼
Rica ederim
Yaramaz. Caydırıcı cezalar ve en önemlisi eğitim seferberliği gerekiyor. Şiddetin toplumun her kesiminden çıkartılabilmesi için.
Cevap
6Cevap
Umarım farkındalık işe yarar.. ama sanmıyorum bu ülkede adalet yok çünkü
Çok destekliyoruz beyfendi. Emektar öğretmenlerimiz için
heştek öğretmen şiddetine hayır resim çok hazırlayanın eline koluna sağlık
Bizim okul bunu yapmıyor, yarım staja gelin diyor ders yapacak diyorlar fjjfjdjdjjdd offf offff
Çok saçma bir eylem bir gün okula gitmeyince devamsızlık yazanlar kendileri derse girmiyor evet yapılanı kınıyorum hiç bir meslekte ki bir bireye şiddete karşıyım ama bu şekilde bir çözüm olmaz
#öğretmeneşiddetehayır diyoruz hep birlikte
Destek olalm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?