Gündem KAPİTALİZM HANİ ÇOK VERİMLİYDİ bu video hakkında ne düşünüyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 https://youtu.be/9aUyF6WC2qQ?si=_edqyG6CiEJX9Zpf ? KAPİTALİZM HANİ ÇOK VERİMLİYDİ bu video hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
onlyteenage Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% 6 ay İzledim ama kafam çok karıştı açıkçası yıllarca kapitalizmin kötü bir şey olduğu anlatılırken şimdi böyle bir videoda böyle bir bakış açısıyla izlemek tuhaf hissettirdi. Adama hak bile veremedim. 2 1 Yorumla Soran 6 ay Banada ilginç geldi video Yorumla
EymenGöktuğ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 95% 6 ay video aslında daha fazla kazanmak adına "aç gözlülüğü " anlatıyor.. 1 1 Yorumla Soran 6 ay Biraz öyle Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 6 ay Gündem konusunda 15,4b cevap paylaştı. Saçmalık. 0 1 Yorumla Soran 6 ay Neden
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 27 , eic 68% 6 ay Gündem konusunda 5,1b cevap paylaştı. Doğru 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İzledim ama kafam çok karıştı açıkçası yıllarca kapitalizmin kötü bir şey olduğu anlatılırken şimdi böyle bir videoda böyle bir bakış açısıyla izlemek tuhaf hissettirdi. Adama hak bile veremedim.
Banada ilginç geldi video
video aslında daha fazla kazanmak adına "aç gözlülüğü " anlatıyor..
Biraz öyle
Saçmalık.
Neden
Doğru