İsrail, Türkiye'ye savaş ilan etse, sizce ne olur?

İsrail, Mısır sınırına dayandı. Zaten Arap ülkelerinin yönetiminin çoğu, siyonistlerin elinde. Mesela; Mısır, Suriye, BAE, Suudi Arabistan, Ürdün gibi ülkeleri siyonistler yönetiyor. Hedeflerinde "arzı mevud" var. Arzı mevud topraklarına, bizim ülkemizin 22 ili dahil. Benim tahminimce şöyle olacak: İsrail, Mısır üzerinden Ürdün'e, oradan da Suriye'ye girecek ve bu ülkelerin yönetimleri, hiçbir şey yapmayacaklar. Sonraki hedefleri, Halep olacak. Halep'te Türkiye'nin üsleri var. Halep'teki Türkiye üslerine saldıracaklar. Bir süre sonra, havadan doğru Türkiye'yi bombalamaya başlayacaklar ve asıl savaş, yani 3. Dünya Savaşı, o zaman başlayacak. ABD, İsrail'e yine teçhizat ve istihbarat yardımında bulunacak. ABD'nin, Ortadoğu'da güçlenmesini istemeyen Rusya, Türkiye'ye küçük bir miktarda teçhizat yardımı ve biraz da doğalgaz yardımı yapacak. Çünkü Rusya, Ortadoğu'da; ABD olmasındansa, Türkiye'nin olmasını tercih eder. Tevrat'ta: "Kuzeyden gelen kavim, sizin sonunuzu getirecek." yazar. Nitekim, İsrail'in, Türkiye'ye saldırması, İsrail'in sonunu getirecek bir hamle olacak. İsrail, kendi ayağına sıkmış olacak. Zaten İsrail, ABD'nin ve Avrupa'nın yardımı olmasa hiçbir şey yapamaz. Ben, vatanım için seve seve, hiç korkmadan savaşırım. İsrail askerleri, küçücük bir fareden bile korkuyorlar. Benim cesaretim, Allah'a olan imanımdan ve Türklüğümden gelir. 🇹🇷🐺🇹🇷🐺🇹🇷

İsrail, Türkiye'ye savaş ilan etse, neticesi ne olur sizce?

Benim Tahminim: 82 numaralı plakamız, İsrail olur.

Sizce, 82 numaralı plakalı şehrimizin yeni adı ne olmalı?

Arzı Mevud Toprakları
Arzı Mevud Toprakları
İsrail, Türkiye'ye savaş ilan etse, sizce ne olur?