Sen ülkeni bırak daha iyi bir hayat için çok gel. Sana kucak açsınlar. Sonra eğitim hayatın devam ederken okul müdürünü katlet. Ne yazık ki müdür hayatını kaybetmiş. Ne olacak bu düzensiz göçmen sorunu Tr'nin?

Sen ülkeni bırak daha iyi bir hayat için çok gel. Sana kucak açsınlar. Sonra eğitim hayatın devam ederken okul müdürünü katlet. Ne yazık ki müdür hayatını kaybetmiş. Ne olacak bu düzensiz göçmen sorunu Tr'nin?
SIĞINMACILAR GİTMELI, DÖNMELERİ İÇİN YPG SİLAH BIRAKMALI VE BOP PROJESİNDEN TAVİZ VERİLMELİDİR. NEDENLERİNİ DETAYLI AÇIKLIYORUM
Sığınmacılar, ülkelerine gönderilmelidir. Bunun için de Ypg bitirilmelidir. Aksi halde , gitmek istemezler ve iç savaş çıkar. Türkiye 'de çıkacak iç savaştan dolayı, dünya ekonomisi de zarar görür. Sığınmacılar kazanırsa, Türkiye 'de durmazlar ve Emeviler gibi Avrupayı da ele geçirirler. Avrupa 'da kontrolü de rahat alıp nükleer silahların ele geçirirler. Bu durumda, İsrail nasıl güvende olacak acaba? Suriye 'de kürdüstan kuracaz diye, Dünyayı kaosa sürüklemek gerekir mi? Bunu düşünmek lazım..
Sığınmacıların gelişi şöyle oldu
Amerikanın Suriye 'de kürdüstan kurmak inadı yüzünden; Suriye 'de iç savaş çıkmalıydı , daha sonra Türkiyenin sınırları mayınlardan temizlenmeli ki bunu Amerikan ile İsrail firmaları üslendi, daha sonra Suriye karıştırıldı ve Esad ile Rusya haklı olarak müdahale edince de alayı bize girdi. Artık Türkiyenin, her yerindeler.
MAYIN temizleme detay: https://www.odatv.com/siyaset/nato-mayinladi-israil-yerlesecek-5462
Amerika suriyelilerin Türkiye'de kalmasını istiyor kaynak:
SIĞINMACILAR, NEDEN TÜRKIYE İÇİN TEHDİT?
Şimdi her biri altı çocuk yapıyor. Akp, şeriat getirmek için bunlara ordu gözüyle bakıyor. Hepsi de iyi silah kullanabiliyor. Ayrıca Akp bunları, vatandaş yapıp 2028 seçimlerini kazanmayı planlıyor. Bu yüzden bunları sadece, Chp iktidara gelip gönderebilir ki Chp bunu istiyor. Zafer partisinin iktidara gelmesi ise, hayal.. Geri dönüşler ise , Lübnan'daki suriyelilerde olduğu gibi olur. Ama Ypg terör örgütü yüzünden çok zor görünüyor. Yani Suriyeli -Türk çatışması kaçınılmaz.
Bir de 2 milyon Afgan var. Bunlar da ABD nin Afganistanı, Talibana teslim etmesiyle geldi. Daha fazlası da geliyor. Zira Taliban ülkeyi işgal etmesiyle; iflaslar, işsizlikler ve infazlar arttı. Bunların da hepsi iyi silah kullanıyor. Bu durumda Türkiye, kazananın olacaktır.
TÜRKİYEYI ELE GEÇİREN SIĞINMACILARIN
BİR SONRAKİ HEDEFİ AVRUPA
Amerika ve Avrupa, arapların ve Afganların savaşı kazanıp Avrupaya gelmek istemeyeceğinden nasıl emin oluyor? Sonuçta Atatürkçü TSK, Amerikan terör örgütü fetönün eliyle tasfiye edildi. şu an, sığınmacı yanlısı emir komuta var. Yani ordu, Atatürkçülerin elinde değil. TSK nın kemalizmden tasfiyesi hakkında detaylı belgeli bencem
28 Şubat Kumpas Davası Aslında Nedir?
Her halukade Savaş sonrası Türkiye , Gazze gibi olacak. Zira Suriyeliler de Türkler de savaşı kazansa, ciddi açlık ve sussuzluk olacak. Bir taraftan Türkiye 'de kuraklık olacak ve hiç bir şey yetişmeyecek. Bu durumda Milyonlarca sığınmacı, Avrupaya akın edecek. Avrupa, Türkleri yenebilecek güçte olan Suriyelileri ve Afganları nasıl tutacak?
Bir taraftan, TSK nın gelişmiş silahlarını da edinecekler
Bunlar hep Suriyelilerin savaşı kazanması halinde olacak. Bir bakıma Avrupa ve Amerika, kendi ayağına kurşun sıkmış olacak. Yoksa İsraile, kimse gelmeyecek. Bu işten en az , İsrail zararlı çıkıyor. Lakin Avrupa 'daki nükleer silahlar , ele getirilirse İsrail de güvende olmaz. Yani Emperyalizm, sığınmacıların ülkesine dönmesini istemeyerek; kendi ayaklarına da kurşun sıkıyor aslında. Avrupa'da oluşacak kaos ve iflaslar, Amerikayı da illaki etkiler..
ÇÖZÜM NE?
Savaşın çıkmaması için ise YPG nin yok edilmesi gerekiyor ve ülkelerine sorunsuz dönmeleri gerekiyor. Ama bu da ABD ye savaş ilanı demek. Zira orada, Amerikan askerleri de var. Amerika ve İsrail, Büyük Orta Doğu projesinden geri adım atmalı.
Aksi halde yukarıda açıkladığım nedenlerden dolayı Avrupa 'da rahat uyuyamaz. İsrail ve Amerikanın ticareti de bundan zarar görür. Yani sizlere de ekonomik kriz olarak yansır. Bu yüzden bunların, ülkelerine dönmeleri gerekiyor ve bunun için Suriyedeki kürdüstan projesinizden vazgeçmeniz gerekiyor.
İsrael ve ABD istediği kadar suriyeli karıştırsin, TR almasaydı.
Hepsini gönderecez, kısmetle. Chp gelsin bakalım. Suriyeliletin dönmelerini istemen, beni sevindirdi
Çok şey derdim de daha gencim 😢 içim yanıyor... Bu Araplar kanserli hücre gibi gittiği heryeri mahvediyor, her geçen gün çoğalıyor... zaten olacak şeylerin fragmanını biz deprem zamanı gördük...
Bize hak verenlerin sayısı artıyor her geçen gün
Zaten İsraillilerin nefret etmesine hak veriyordum ki 😢 keşke bir İsrail kadar olsaydık bu konuda...
İktidar değişirse gönderirsiniz
Bunlar göndermez. Bize gerçek bir milliyetçi iktidar lazım. O da bu aptl halka fazla.
Cevap
4Cevap
gelmezler umarım
Bir adam var ki. Bu adamı demeyeceğim dedikleri teker teker yavaş yavaş çıkıyor. İş işten geçecek ağam
Her sey daha kötü olacak
Bir genç olarak içim yanıyor
hepsi ameriganın oyunlari
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar