A

Böyle bi başlık attım çünkü Google bu konuda ikiye ayrılmış durumda özellikle 80 kuşağı yorumlarsa iyi olur
A

Böyle bi başlık attım çünkü Google bu konuda ikiye ayrılmış durumda özellikle 80 kuşağı yorumlarsa iyi olur
Aslında ikisi birden. 80 ihtilali sonrası ülkenin kapılarını açan, liberal ekonomiye geçişteki en önemli isim. Ama her hükümet gibi gücü eline alınca bozulmalar başladı. Özal'ın prensleri, memurum bilir işini gibi skandalları vardı. Ayrıca ailesini de bu skandallardan uzak tutamadı
Türk düşmanı, Pkkalı ve ekonomik krizlerinin mimarı idi ve ateşi bol olsun
Ayrıca Azerbaycan Türkü düşmanı olup Qarabağ savaşında," onlar Şii, onlara İran yardım etsin ve biz neden edelim" demiştir. Bu yüzden Azerbaycanlı sığınmacıları, Nahçıvan üzerinden ülkemize almamıştır. Eğer gebermeseydi ve kemalist TSK dan korkmasaydı, pkkalı teröristlere af da çıkartırdı. Ateşi bol olsun, hainin.. Eşi, kendisini aldattı ve ortaya çıkmasın diye zehirledi. En hakim görüş, budur.
Kürdüstanın kurulmasını istediğinden ve Türk ekonomisi daha da batırdığından dolayı da bir Amerikan uşağıydı.
Ayrıca Apo, Turgut Özalı da çok seviyormuş. https://www.hurriyet.com.tr/gundem/ozal-bana-cilgin-derdi-39065249

Cevap
5Cevap
Turgut Özal Türk düsmanidi. Türk kelimesinden rahatsiz olurdu, Türkiye'nin ismini Anadolu Cumhurriyetine cevirmek istiyordu cünkü Türk kelimesinden rahatsiz oluyordu.
Bugün yasasaydi HDP ile siyaset yapardi.
Sağcıya göre iyi, solcuya göre kötü. Bizim memlekette objektif yorum diye bir olay yoktur yavrum
Türkiye'nin adını değiştirmek isteyen bir vatan haini idi. Azerbaycan Türklerin mezheplerini bahane ederek yardım etmemişti. Pkklı Kürtler kazığını çakarak Türkiye'ye bolca girmelerine izin verdi.
Sayesinde Irak'tan 500bin kürt Güneydoğu'ya yerleşti *
Sevmiyorum kendisini
Adam Türkiye ye fayda verecekti ve yaşamadı mason olduğuna inanmıyorum batı kuklası değildi
Klasik gereksiz sağcıydı.
şu an yaşanan özel rurkiyesinin uzantisidir
Bilmiyorum
Tam pkklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?