Fetoculari bakan nasıl yapacak dimi daha yeni fetocu merkez bankasına geldi oda torpilli tayyit ten pensilvanyada okumuş fetonun okulunda tesadüfe bak 🤓😢
Damadını torpille bakan yaptı muhtar kapasite yoktu düşün berat denilen ergende zaten Amerika da kaç senedir çaldıklarını yiyor herhalde çokemel berat.
Güreşçiyi vakifbank müdürü yaptı torpille düşün artık lise diploması sahte çıktı birde o şahısın hamza yerlikayanin bunlar şeytanı geçti şaka Bi yana 😀😀
Ben diyorum ki bu akp neden kaldırmıyor torpile müsaade veriyor kaldırcam deyip kaldırmıyor sen her parti yapıyor diyorsun cahil ben ne diyorum sen nediyorsun chp nin elinde yetki yok chp mi kaldırsın cahil kardeşim neyse
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Torpil kalkmalı torpil ve kalkınma partisi kaldırcam dediydi sözünde dur 1 seneyi geçti?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kaldırırsa nasıl malum kişiler nasıl geçeçek sadece sınav ile :)
Fetoculari bakan nasıl yapacak dimi daha yeni fetocu merkez bankasına geldi oda torpilli tayyit ten pensilvanyada okumuş fetonun okulunda tesadüfe bak 🤓😢
:P
Birde hersene kaldırcam diyor vahiy bekliyor galiba moruk receb
Vaatler işte bizim millete az bile yapıyor yanan bizim gibi senelerce calısanlara oluyor , yazık emeğimize...
Damadını torpille bakan yaptı muhtar kapasite yoktu düşün berat denilen ergende zaten Amerika da kaç senedir çaldıklarını yiyor herhalde çokemel berat.
Güreşçiyi vakifbank müdürü yaptı torpille düşün artık lise diploması sahte çıktı birde o şahısın hamza yerlikayanin bunlar şeytanı geçti şaka Bi yana 😀😀
Sen bayağı dolmuşsun bu konularda , bi rahatla yaa 😂😂
Daha say say bitmez kızınıda aile bakanı yaptı galiba kızı daha çarpım tablosunu ezberlesin 5 kere 5 bilmez cahil kızı
Torpili her parti yapiyo
Ağlama en çok AKP yapıyor ağlama AKP izin veriyor kaldıracak Bi yasa bu kadar noldu işinize mi gelmiyor kaldırsaniza korkaklar
Cevap ver korkma AKP çakma Müslüman partisi kabul et
Kardeşim, öncelikle ak parti yapmaz demiyorum dediğin gibi belki de en çok o yapıyordur. Fakat bu diğer partilerin yapmadiği anlamına gelmez
Sende hiç mi Allah korkusu yok. 22 yildir AKP niye kaldırmadı sorum bu kafan mı güzel
AKP lilerden Allah korkusu yok o yüzden kaldırmaz sende haklısın
Torpil her alanda var sadece partiye bakmiyo o işler, o bu akrabasını da alabiliyor köylüsünü de kardeşini de
Haddini bil havlama boş ver gitt hainleri savunma bana
Utanmaz kadın Allah ıslah etsin senin gibi mikropları defolup dingin ülkeden
AKP israilin partisi kabul et ağlama
Ya noluyo kardeşim bişey demedik
Ben diyorum ki bu akp neden kaldırmıyor torpile müsaade veriyor kaldırcam deyip kaldırmıyor sen her parti yapıyor diyorsun cahil ben ne diyorum sen nediyorsun chp nin elinde yetki yok chp mi kaldırsın cahil kardeşim neyse