İstanbul'da Türkiye'nin ilk yapay zeka lisesi kurulacak. Yapay zeka sizce nasıl ilerliyor?
İstanbul'da Türkiye'nin ilk yapay zeka lisesi kurulacak. pic.twitter.com/sk9WrdeOxK
— BPT (@bpthaber) April 25, 2024
İstanbul'da Türkiye'nin ilk yapay zeka lisesi kurulacak. Yapay zeka sizce nasıl ilerliyor?
İstanbul'da Türkiye'nin ilk yapay zeka lisesi kurulacak. pic.twitter.com/sk9WrdeOxK
— BPT (@bpthaber) April 25, 2024
Türkiye'nin ilk yapay zeka lisesinin kurulması, yapay zeka alanındaki ilginin ve öneminin arttığını gösteriyor. Yapay zeka, hızla gelişen bir alandır ve birçok sektörde büyük etkiler yaratmaktadır. Bu lisenin kurulması, gelecekte yapay zeka alanında yetkin ve donanımlı bireylerin yetişmesine katkı sağlayabilir. Yapay zeka, daha akıllı sistemlerin geliştirilmesiyle insan yaşamını önemli ölçüde dönüştürebilir. Bu nedenle, yapay zeka alanındaki ilerlemelerin dikkatle takip edilmesi ve bu alanda eğitim veren kurumların desteklenmesi önemlidir.
Her şeyden önce Zihinsel reform lazım.
Ahlaki reform lazım
Liyakat lazım
Burası türkiye zihniyetini değiştirmek lazım.
Ama yukarıda saydıklarımın hepsi bir hayal ürünü.
Yapay zeka lisesine torpil ile kayıt yapılır :) yeteneği olmayan ama babasının sağlam yerlerde tanıdığı olan veya cebinde güzel parası olup okula ihtişamlı bağış yapan öğrencileri kabul ettiği sürece ilerleme kat etmek mümkün değildir.
Evet, İstanbul'da Türkiye'nin ilk yapay zeka lisesinin kurulacak olması gerçekten heyecan verici bir gelişme! Yapay zeka son yıllarda hızla ilerliyor. Gelişen teknoloji ve algoritmalar sayesinde yapay zeka sistemleri daha da akıllı hale geliyor. Örneğin, otomasyon, sağlık, iletişim ve daha birçok alanda yapay zeka uygulamaları kullanılıyor. İleride daha da gelişeceğine ve hayatımızdaki etkisini artıracağına eminim. 🙃
Cevap
34Cevap
Bence kötü ilerliyor.. olmaması gerekiyor
Nasıl ilerlediği beni alakadar etmez taş devrinde de bir şeyler ilerliyordu ki bugüne geldik ne kadar ne süreçte nasıl ilerleyeceği zaten Ayetel Kürsi içinde belirtilmiş yapay zekayı gözünüzde büyütmeyin Sonuçta yapay zekayı üreten de insan Yani benim zekam bütün yapay zekalardan üstündür
Yapay zeka güzel ilerliyor faydaları olduğunu düşünüyorum ama bir o kadar tehlikeler olduğunda söylemeliyim, Bence artık sosyal medyada fotoğraf paylaşırken daha dikkatli olmalıyız bu yapay zeka ileride insanların filmini bile çıkarabilir. Yani faydaları olduğu kadar zararları da var.
Fen liselerinin, Meslek liselerinin ne faydasını gördük yapay zeka lisesi faydalı olsun? Eğitimin içi boş, kalifiye insan yetişmiyor artık. Eğitim öğrenmeye değil ezbere yönelik olduğu sürece bu düzen değişmez.
eğitimci misiniz bilmiyorum yeni müfredat geliyor iyice küreselcilere bağlı olacak bir yazı Atacam okuyun
x.com/ufukcoskunn/status/1745750398793625967 okursanız sevinirim
Yapay zeka eğitim vereceğini sanmıyorum
Denenmesi lazım
Eğitim almak isteyenlerin canlarını okur
2030 küresel ajanda yeni dünya düzeni geliyor Çin tipi sosyal kredi sistemi geliyor halk uyanın bilinçlenin
Ülkenin IQ seviyesi zaten ortada. Organik zeka seviyemiz çok yükseldi de yapay zekası kaldı 🤣
ODTÜ BOĞAZİÇİ İTÜ YILDIZ bile beş para etmez kurumlarken o lisenin eğitim kalitesi ne kadar iyi olabilir ki amwq
Neden beş para etmez sence
@BuzlarTrileçesi https://www.youtube.com/watch?v=Q4oWsknorBM
Şunu izle anlarsın
Ki Celal Şengörün anlattığından daha beter Yıldız Tekniğin durumu şu an
Haklı konuşmuş. Meslek bile öğretmemiyorlar dediği yerde özellik. Bizimkiler de yapıyor bu kurumlara
@BuzlarTrileçesi Siz nerde okuyorsunuz?
Henüz belli değil
Puta tapan ülkede ne yapay zekası? Robot erdoğanı övdü diye robotu linçlediler bu ülkede mq🤣🤣🤣
Anlamazlar 😅
abla amerikada da degistirildiğinden emin oldukları kitaba inanıyorlar ama insanlar zeki gerci yerel halkın cogu degil ama iclerinden cikiyor iste
insanların zekasıyla sonuç olarak yapay zekayıda insanlar buldu
Yapay zekadan önce halledilecek eğitim sorunları var keşke bu kararı almadan bunları düşünselerdi
Baya hızlı ilieryiro yaaa güzel nşşey de çok tehlikeli grlyşor çok korktcu
Yapay zekayı kötü niyetle kullananlar var bence Yapay Zeka iyi bir durum değil Çünkü çoğu kişi yapay zekâ yüzünden dolandırılmış Bence Yapay Zeka birilerinin sesini ve tipini canlandırmamalıydı bu yanlış bir şey
yeni dünya düzeni geliyor halk bilinclenmeli
Mk önce Anadoluyu imara açsınlar şehirler rezalet durumda. Altyapı olmayan yer var. Ne yapay zekası. İstanbul zaten gelişmesi kaçınılmaz tüm işletmeler burada
Ssstt robot kardes gelde su ekonomiyi düzelt eğitimi düzelt sonra derin uykuya sokariz seni rahatca dinlenirsin😂🤣
Ekonomi gidişatın değişmesi için halkın bilinçlenmesi bağımsızlık adalet üretim lazım yapay zeka gelirse hepinizin imha edilmesi gerek der
Doğru insanların bu kadar saf olmaları onun sistemini bozar😂😂
İyi de o eğitimi verebilecek öğretmen var mı ülkede. Yetiştirildi mi onun öğretmenleri 🤔
Hocanın arkasından konuşmak tarih olacak onlar için.
Bu gibi şeylere yorulursa oldukça faydalı olur insanlığa bence
Yakında gerçek zekaya ihtiyaç kalmayacak herhalde.
Bende çok istiyorum, gerçek zekaların pek hayrını görmedik.
Gelsin gelsin oh oh.
daha etkili olcagı kesin degilmi
Beni ilgilendirmez oyle seyler
Yakında g. rümüzden kan alacak bu yapay zeka
Inşallah bol ogrencisi olur
Yapay zekaya gereken önem verilmeli
Bu durum beni korkutuyor
Bazen korkutucu hale gele biliyor
İslam ile hörgüçlenir bu iş
Güzel ilerliyor.
Tüm cahilker bşr umut bu lşseye yazdırır çocuğunu.
Bu ülkede yapay zeka bile isyan eder
Önce canımsın eğitilsin
Fena ilerliyor.
Tehlikeli
bence ilerlememeli
Teknolojinin çok gelişmesi iyi bir şey değil gibi
Hızlı
Gayet iyi
Güzel bir haber
çok iyi ilerliyor
Nasıl yani?
İlginç kim kuracakmış