Ah böyle namus bekçileri bana bi denk gelse oracıkta kopartirim boynucugunu her kuşun eti yenmez bunu bilin... konya bizden 500 yıl geriden geliyor sanırım allah orada yaşayanlara sabır versin
Bunlarin derdide namus falan degil bu ara. Kiskanclik baska bir sey degil. Kendileri sevgi görmediler, görmüyorlar basklarin yasadiklarini yasayamiyorlar ondan istediklerini yasayani görünce böyle cildiriyorlar iste.
Ellerine firsat gelince bu namus bekcilerinde akla gelmeyen rezaletlere sahit olursunuz.
4
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Namussuzluğu ve arsızlığı normalleştirmek ilerilik oluyor haklısınız. Hangi parkta liseli sevgililer parkta sadece oturuyor Allah aşkına. Oğlan acemiliğiyle kızın ellenmedik yerini bırakmıyor kız da sevildiğini zannedip iyice kendini oğlanın kucağına bırakıyor. Bu rezillik tabii. Bunu normal görenler kendilerini Teksas ya da Amerika'da falan mı sanıyor ben işin orasını anlamıyorum asıl.
2
23 Yorumla
Soran
+1 yıl
Namus bekçiliği yapıyorsunuz ama kapalı kapılar ardında da her türlü bku yiyosunuz
Kendinden biliyosun heralde bu yazdığın şeyleri olayın aslında sadece birbirine sarılmışlar ki diğer türlü de olsa haddinize değil terbiyesizlik yapmaya gerek yok
İstediğin kadar hakaret edebilirsin, umrumda değil olaylar o haberde yazdığı gibi değildir ben paylaştığın görseldeki haberin o kadarcık olduğuna inanmıyorum. Elinizden gelse sokakta köpek gibi çiftleşmek normal diyeceksiniz. Sonra çöpte bulunan bebeklerle sonlanıyor bu işler. Ne ara bu kadar arsızlaştı insanlar anlamıyorum.
Dediklerine ne cevap vereyim ki içinde kimin kini varsa yakınında kimi yakaladıysan onun kinini kusuyorsun konunun benimle alakası yok. Parkta sevişiyorduk diye mi polise ifade vereceklerdi. Konuları saptırma o kızın da bir ailesi olduğu için üstü kapalı haber yapan sisteme saldır. ya da acaba parklarda o her türlü naneleri yiyen biri olduğun için mi bu kadar yükseldin ki. Tamam hadi yaz yazabildiğin kadar öfkeni. Çünkü kızdığın kişi ben değilim normallleştiremediğin şeyler.
Bu bilinç değil genç adam; edebin ahlakın ve insanlığın sonu ayrıca yobaz kelimesini bir araştır bakalım sonuca göre hangimiz yobaz çıkarız. Cehalet bilinci ahlak bozulmadığı sürece vardır ahlakı bozuk bir toplum bilinçlense ne olur ki? Ama pordon çıplaklığın bile normalleştiği 10 yaşında çocukların sevgilileri olduğu bir zamanda yaşıyoruz değil mi sana göre ahlak kim oluyor. Misal o haberde kızın tacize uğradığını bilsen ve amcanın yaptığı sana doğru gelmiş olsaydı bu kadar sinirlenirmiydin merek ediyorum?
Taciz etti diye bıçaklamak zorunda değil cagiririm polisi gelir alır hakliyken haksız duruma düşerim ya sen bi de şu srsfzin yaptığı harekete neden ses cikarmiyosun
cevap sahibi hanımefendi maalesef toplumda çöküntü bozulma var ahlaki bozulma var sosyoloji değişti son 20 yılda dinsizlik arttı evlilik dışı ilişkiler artıyor evlilik dışı ilişkiler artıyor zina artıyor
İkinizde gençliğinizdr aileniz tarafından baskı görüp her Allah'ın günü dayak yemissiniz belli güzel bir gençlik yasayamamissiniz şimdi de gençler hayatını yaşayınca da kudurup dağa cikmissiniz gidin öte de havlayin bi zahmet arap zihniyetli hayvan düşüncelerinizi kendinize saklayın kimse sizin arap seviciliginizi çekmek zorunda değil
Tekrar söylüyorum sizin ki namus değil kudurgunluk ve çekememezlik bu yastan sonra gidin torunlarinizla ilgilenin burası size göre değil hani namus falan ya Müslümanlığa göre de sosyal medya haram diyo sizinkiler hesaplarınızı de kapatin o zaman şimdi siz bi de Türklere Osmanlıya ihanet etmiş Filistinli din kardeslerinizi de destekliyorsunuzdur yazık ya kafanıza o kadar sığ düşünceli mahlukatlarsiniz ki kıskançlığınızın seviyesini belli ediyosunuz hiçbir zaman bizim gibi rahat dolaşıp sevgili ortamı yapamayacaksiniz gençken aileniz sizi dövüp baskiladi diye bunun seyini biz çekmek zorunda değiliz gidin psikolojik destek alın kafalarınız düz kontak olmus