Ben çok dindar bir çocuktum daha sonra yavaş yavaş uzaklaştım bir kız girdi sonra hiç olmayacak sebepten ayrıldık 3 sene kopamadık ama o hep istemeden senden beni iten bir şey var der. Bir sorun var ama anlamıyorum der. Ben o 3 senelik zamanda hiç kimse ile olamadım 1 defa oldu ve bu 3 senedir kızlar benden o kadar nefret eder ki. Beni o kadar hor görür ki 4-5 sene öncesine kadar asla böyle değildi. şu an hiç bir işim düzgün değil elimden gelmeyen aksilikler oluyor sorunlar sıkıntılar oluyor. Uyuyamıyorum düşünmekten daralıyorum bunalıyorum sürekli. ŞİMDİ ÖNEMLİ KISMA GELELİM. Ben kendimde büyü olduğunu düşünerek odaya nas ve felak dualarını kağıtlara yazıp arkasına bilgilerimi ve isteklerimi yazıp sakladım. 2 rekat namaz kılıp dua ettim 7-7-7 nas felak ihlas okudum yattım. Uzun bir süre uyuyamadım sonra rüyaya dalar gibi oldum odaya biri girer gibi ses hissettim duymadım hissetim adımlae hissetim daha sonra biri yatağıma dokunuyor gibi hissettim annem babam geceleri üstümü örtmeye gelir arada. Daha sonra babamdır diyip istifimi bozmadım daha sonra baktım üzerime baskı artıyor yatağa biri basınç uyguluyor kafamı çevirecek gücüm yoktu bismillah dedim nas okudum ama sesim çıkmadı anneme babama bağırdım ses çıkmıyordu. En son bir anda sesle bismillah dedim vücudum kendime geldi ve kendimi kaldırrım o ana kadar kalkamadım. Duvara doğru yatıyordum o an ki kendimi hissetiğim uyuma pozisyonu içinde değildim. Duvardan arkamı dönüp bakmak istemedim. Sizce cin mi
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Din yalan
Allah gerçek
Ne isterseniz allahtan isteyin. Bol bol allahı tespih edin. Gerisi hikaye.
Uyku felci derler karabasan
Daha önce karabasab yaşadım böyle değildi ve bu şeylerin üstüne oldu
Türkiyenin yarisndan çoğunda var Allaha sığın her şey onun izninde
Bir süre tek uyuma. Annen olsun yanında güçlü ol her gün dua oku geçer.
Odamda duramadım annem hasta diye tek yatıyor olduğu odaya geçtim
İyi yapmışsın 🌸 her zaman olumlu ve pozitif düşün. Cinlere inanırım ki zaten varlar bazen insalarla uğrasabiliyorlar ama bizim ruh halimiz de çok önemli. Sakın korkma korkacak bir şey yok zaten olumlu ve pozitif ol. Annenle uyu geçer ve ruh halin eskisinden daha da sakin ve huzurlu olur. Sadece 1 haftaya inan ki. Annen için de geçmiş olsun 🙏🌼
Teşekkür ederim çok iyi kalplisin ama eğer bir dişi cin bana aşık olduysa uzaklaşmalı çünkü insanlar bana çok soğuk özellikle kızlar. Bak hani her malın bir alıcısı olur ya ki erkekler çirkşn bile olsa sevgili yapar. Ben Mükemmel fizikli bembeyaz tenli iyi giyinen bir çocuğum ama kızların hepsi beni kötü görüyor. Hiç tanımasalar dahi. Erkeklerde öyle tanıyan ile iyiyim ama tanıtana kadar can çıkıyo
Ben teşekkür ederim. Soğuk birisin herhalde o yüzden önyargılılar sana karşı. Ama hayır bir cinin aşık olduğunu sanmıyorum şayet bu takdirde bol dua okumalısın. Her gece yatmadan önce ve sabahları oku. Dediğim gibi hiçbir şey yaşamamişsin gibi davran ve unut yani çıkar o anı aklından düşünme bile dualar insanı her zaman daha güvende tutar dua et. Ve ruh halini sakinleştir. Çık gez kafanı başka şeylere yor kendini iyi hissedince de odanda uyumaya devam et zaten bir şey kalmaz şu an da bir şey yoktur ama ben bunları senin daha iyi hissetmen için söylüyorum. Kendini daha rahat daha hafiflemiş hissetmen için. Umarım bunları çabucak unutursun.😊
Sen benim sıcaklığımı görsen yüz yüze ohoo.
Sosyalleş insanlar neden böyle yapıyordur vardır bir sebebi asosyal misin acaba bilemedim yeni ortamlara gir mesela herhangi bir geliştirici kurs olabilir enstrüman kursu falan.
Aklına gelecek her aktiviteye sahibim. Borsa kripto e ticaret fitness profesyonel dövüş ve antrenörlük motor sürme araba sürme her akşam kaf edeyim ama hiç bir işte rahat değilim
Anladım geçer elbet inşallah. Hep böyle olacak değil ya rahat ol sen 🙂
Ayy çok korkarım okumuycam
Cin min yok