Cin mi musallat oldu sizce?

Ben çok dindar bir çocuktum daha sonra yavaş yavaş uzaklaştım bir kız girdi sonra hiç olmayacak sebepten ayrıldık 3 sene kopamadık ama o hep istemeden senden beni iten bir şey var der. Bir sorun var ama anlamıyorum der. Ben o 3 senelik zamanda hiç kimse ile olamadım 1 defa oldu ve bu 3 senedir kızlar benden o kadar nefret eder ki. Beni o kadar hor görür ki 4-5 sene öncesine kadar asla böyle değildi. şu an hiç bir işim düzgün değil elimden gelmeyen aksilikler oluyor sorunlar sıkıntılar oluyor. Uyuyamıyorum düşünmekten daralıyorum bunalıyorum sürekli. ŞİMDİ ÖNEMLİ KISMA GELELİM. Ben kendimde büyü olduğunu düşünerek odaya nas ve felak dualarını kağıtlara yazıp arkasına bilgilerimi ve isteklerimi yazıp sakladım. 2 rekat namaz kılıp dua ettim 7-7-7 nas felak ihlas okudum yattım. Uzun bir süre uyuyamadım sonra rüyaya dalar gibi oldum odaya biri girer gibi ses hissettim duymadım hissetim adımlae hissetim daha sonra biri yatağıma dokunuyor gibi hissettim annem babam geceleri üstümü örtmeye gelir arada. Daha sonra babamdır diyip istifimi bozmadım daha sonra baktım üzerime baskı artıyor yatağa biri basınç uyguluyor kafamı çevirecek gücüm yoktu bismillah dedim nas okudum ama sesim çıkmadı anneme babama bağırdım ses çıkmıyordu. En son bir anda sesle bismillah dedim vücudum kendime geldi ve kendimi kaldırrım o ana kadar kalkamadım. Duvara doğru yatıyordum o an ki kendimi hissetiğim uyuma pozisyonu içinde değildim. Duvardan arkamı dönüp bakmak istemedim. Sizce cin mi
Cin mi musallat oldu sizce?