"Eğer 20 yaşındayken komünist değilseniz kalbiniz yok demektir, 40 yaşına geldiğinizde hala komünistseniz kafanız yok demektir."
Bu söze katılıyor musunuz?
Bu söze katılıyor musunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir Tengrici /Deist Zafer partili ama 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri ve 31 Mart 2024 tarihindeki Mahalli idareler seçimlerinde CHP ye oy veren Zafer Partili olarak; Komunizme , sosyalizme, islamcılığa, Kapitalizme ve Marksizme tamamen karşıyım. Detaylı olarak, şöyle izah etmem gerekirse;
Kuzey Kore'de komunizm var ve halk yoksul. Ancak Avrupa'da komunizm yok ve halkın maddi durumu gayet iyi. Bu durumda halkın refah durumu ile komunizm arasında, hiç bir bağlantı yok. Ayrıca Rusya'da komunist olduğu zamanda da halkının maddi durumu kötüydü ve kadınları bize fuhuşa geliyordu. Çinde de halkın maddi durumu kötü. Bu kadar örnek yeter. Rusya ne zaman komunizmi bıraktı, kadınları da bize gelmemeye başladı.
Türkiye'de ise, Erdoğana kadar kendimize yeten ülke idik. Bir memur maaşıyla, 10 kişi geçiniyordu şayet ki kendi dedemden biliyordum. Yani Türkiye, eski kemalist Atatürkçü dönemine geri dönerse ve daha sonra tarım ile sanayiyi canlandırırsa, tekrar düzelebilir. Halk da gayet rahat geçinir. Bunun için, Türk düşmanı PKKA terör örgütü ideoloji olan komunizmi getirmeye gerek yok. Zira Şeriat istemek her nasıl bölücü bir fikirse; komunizm, kürdüstan, marksizim ve sosyalizm de istemek bölücü bir fikirdir.
Komunist pkkalı bölücülere, 1982-1984 yıllarında, Diyarbakırı zindan eden Kahraman Komando binbaşı ESAT OKTAY YILDIRANIN SÖZLERİYLE BİTİRİYORUM
Ben Yüzbaşı Esat Oktay
Yıldıran!
Diyarbakır askeri cezaevi , iç güvenlik amiri!
HEy sen! Beni iyi dinle !!
Bu cezaevinin kuralları vardır!! Kurallara uyarsan devlet seni yaşatır, kurallara uyarsan her ihtiyacını karşılanır ve kurallara uyarsan rahat edersin.
Öyle Komunizmdir, Marksizimdir, sosyalizmin, kürtçülüktür ;böyle sapkın düşünceleri kafandan söküp atacaksın!! Sen sökmez isen, ben söküp almasını bilirim
Gideceğin yer uçmağ olsun komutanım. Hak eden pkkalı teröristlere, cezasını verdin.
https://www.youtube.com/embed/MTJuil8MchgDünyanın büyük çoğunluğunda kapitalist düzen kabul görmüş ve oturmuş artık bunu değiştiremezsin, Komünizmin bir zamanlar başkenti olan Rusya'da bile bugün kapitalist düzen hakim çünkü komünizm uzun vadede devletin üstüne çok büyük bir yük bindiriyor ve çökmesine neden oluyor. Devletlerin özel sektörü olmadan özel sektör desteğini almadan uzun vadede vatandaşını beslemeye gücü yetmez zaten Sovyetler Birliği bu yüzden dağıldı ve dağılırken ekonomisi bitikti
Cevap
5Cevap
41 yaşımdayım hâlâ komünistim. Kafam da gayet çalışıyor.
Dünyanın en saçma sistemi çünkü
Mantıklı bir söz aslında. Komünizm başlarda
Erkeksen geçerli bu kural
gencken sa la k sin iste
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?