Güncellemeler
+1 yıl
Erbakan in partisi Zafer Partisiydi Türkçü kemalist diye başa geldiler ama. kripto kurdistancilarmis bu mit tarafından Allah'tan fark edildi sizce fark edilmese nolurdu?
Bildiğiniz gibi Necmettin Erbakan 1995-1997 arasında Türkiye cumhurbaşkanlığı yaptı Erbakan in gizli bir hedefi vardı Kürdistan kurmak asker mit bunu fark edince hemen erbakanj görevden alıp idam ettiler sizce Erbakan idam edilmese yedi kurdistan kurulur muydu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ne alakası var? Rahmetli Erbakan İslamcıydı. İslamcılar Kürtlere yakındır zira bizden de çok İslamcı çıkar ama Kürdistan fikri pek tutmaz. Onun yerine İslami bir devlet fikri ön plandadır. Ayrıca Erbakan idam edilmedi.
Erbakan öyle biri değildi ama teröristan hayali kuran tüm y@vşaklara bunu gösterin
Erbakan da öyle biriydi o yüzden idam edildi araştır iyi
PKK başka, Kürdistan başka. Kuzey Irak'ta bir Kürdistan var ve Türkiye de tanıyor.
Necmettin erbakan Sinoplu senin kafan iyi mi uyduruk hikayeler yazıyorsun burada
Erbakan demiyor muydu ya Kürdistan kurulacak ya da ben intihar ederim diye
https://m.youtube.com/watch?v=1F7_Hk08WpQ
Aydınlan biraz çok uydurma
Bu konuşan kişi Necmettin Erbakan degil ki Bülent ecevit
Cahilliğin başımı ağrıttı
Geçmiş olsun asprin ye bas agrisins iyi gelir
Senin cahilliğine de kitap okumak iyi gelir hadi selametle
Ne erbakan ne herhangi bir sağcı şu hayatta kendi cebini doldurmak dışında hiçbir işe yaramamıştır
Erbakan sağcı degilki solcu bir kurdistanciydi
aynen knk git uyu bence çok yorma kendini
Uyumayi sevmem uyumak insanı aciz bir duruma düşürüyor
aferin sana, gerçek Türk uyumaz zaten her zaman her şeye hazırlıklıdır, zayıf bir duruma düşmez, sen sen ol Yiğit ol Mert ol uyuma
@anlyana80081365 hadi bana solcuların bir hizmetini söyle paradan kule dizmekten başka masalara☺️
Necmettin erbakan idam mı edildi ya 😳🙄🤔😑
uydurma
Sende mi kurdistancisin
ne alaka aw. soruda doğru bilgi yok adsasd
Erbakan Kürdistan kurmak istiyordu hatta bir lafı var ya Kürdistan kurulacak ya da ben intihar edeceğim diye