Türklerin eski Tek Tanrılı Gök Tanrı inancına inanıyorum, bu bayrak Laik Türk devleti için tehdittir, iktidarda akp olmasa bu bayrağı açanlar hapse girer , şu an bu bayrağa dokunanların başı ağrıyabiliyor... Ancak gençlerde Tengricilik hızla yükselişte, Akp bu yüzden 31 Mart seçimlerini kaybetti, eğer suriyelilere yine oy kullandırtmayı beceremezler ise ; 2028 de iktidardayız ve Amerikan projesi şeriat getirmeyeceğiZ!!. Böylece şeriat getirmek isteyenn bölücülerden, pkkalılar ile birlikte ,1997-1999 da olduğu gibi; Türk yargısı eliyle hesap sorulacak. Zira irtica ile Pkka, en büyük iki tehlikedir.
Bu makale, sana gelsin. Delillerle birlikte yazılmış makale olup şeriatın ve kürtdüstan projesinin, Amerikan menşeli olduğunu kanıtlıyor. Hepsini, oku ki kime hizmet ettiğini anla. Burada, sallamıyorum; gerçekleri savunuyorum
Amerika Türkiyeyi iki şekilde bölecek.
1. Şeriat getirerek
Şimdi Amerika şeriat istiyor. Zira Türkiyenin bölünebilmesi ve sevrin uygunabilmesi için, şeriat gelmeli. Şöyle ki halkın, % 40 ı kesin şeriatı istiyor ama yarısı istemiyor. %10 nu temsil eden Mhp ve DEM seçmeni ise, belirsizliğini koruyor. Zira Mhp ile DEMİN toplam oyu, bu kadar. Şimdi bir kesim diğerini yok edemezse, şeriat ülkenin bir kısmında uygulanması için bölünme olması lazım. Aynen, Korenin bölündüğü gibi.. Zayıfladığımızı gören; Yunanlar ve suriyedeki dev pkka terö ordusu , bir taraftan bizden toprak kopartır. Kaldı ki bir kesim yok olsa bile, ülke yine çok zayıflar ve istilaya hazır hale gelir. Yani şeriat, Türklerin gelecek 100 yıla sağlam çıkmasına kesin engel olmakta.
Bu yüzden Amerika , şeriatı getirip Türkiyeyi bölmek için; suriyelileri ve Afganları başımıza bela etti ki şeriatın gelmesi kesin olsun. Çünkü akplilerin evlatları laikçi olup akpliler kendi evlatlarına kurşun sıkmayabilir. Bu durumdabunların gelmeleri için; Amerika/israil sınırlarımızı mayınlardan temizledi, Suriyeyi ve Afganistanın karışmasına neden oldu , daha sonra sürekli geldiler, akp de aldı ve bu şeriatçı sığınmacıların ülkemizde kalmaları için para harcadı. Bunları ülkede tutan ise, AKP. Suriyeliler ve Afganlar ise, şeriatçı olup; eşleri çarşaflı, şeriat istiyorlar, Esad şeriata izin vermediği için geldiler , hepsi silah kullanmayı iyi biliyorlar, Erdoğanı seviyorlar ve gitmemek için her şey yaparlar.
Bir de şunu da belirtmek gerekir ki NECMETTİN ERBEKAN, şeriatı 1997-1998 de getirecekti. Zira tüm belediyelerı cumhuriyet karşıtı konuşma yapıyor, şeriat isteriz gösterileri oluyor ve ERBEKAN '' adil düzen ( şeriat gelecek ) kanlı mı olacak kansız mı? '' diyerek ülkeyi adeta iç savaşa sürüklüyordu. Amerikanın ikazlarına rağmen PKKA yı bitiren TSK da bu iç savaşa engel oldu. ERBEKAN, pişman oldu ve TSK 'dan şikayetçi olmadı. Bu yüzden Amerikanın terör örgütü fetö, 28 Şubat davasını açabilmek için; Erbakanın ölümünü bekledi. Zira Erbakan, darbe yoktu diyecekti ve dava düşecekti. Akp ile FETÖ savaşı başlayınca, dava AKP ye geçti. Akp de bu davayı devam ettirip Amerikanın planladığı iç savaşı engelleyen ve pkkayı bitiren paşaları hapishaneye tıktı. Hapishanede, canlı canlı idam ediliyorlar ve hesabını elbet soracağız!!
28 Şubatın önde gelen ismi Kahraman Genel Kurmay Başkanı İSMAİL HAKKI KARADAYI, Amerikanın ikazlarına rağmen PKKA yı bitiren Kuzey irak harekatı yapmış. 30.000 askerler yapılmış. Bugünün 70.000 askerine tekabül ediyor. Bugün ki suriyelileri ülkemize alıp Suriye'de kürdüstanın kurulmasına neden olan şeriatçı TSK ise, 60.000 kişilik YPG terör ordusu imha edemiyor. Çünkü Amerika izin vermiyor. Amerikanın neden, 28 Şubat paşalarından korktuğunun başkaca izahı olamayacağı gibi; şeriat istediğinin de en önemli kanıtlarından biridir.
2 ) Kürdüstanı kurarak.
Pkka terörist nüfusunun, 2.5 katı kadar, bu ülkede kürdüstanı kurdurmayacak Türkçü var. Zira Kürtlerden önce , sümerler olarak biz geldik ve bu yüzden Kürdüstanı da kurdurmamak hakkımız. Daha detaylı olarak şöyle izah etmem gerekirse ;
Şimdi Güney Doğuda halkın geneline yakını, pkkanın siyasi uzatısı DEM e oy veriyor. DEM'de pkka terör örgütünü destekliyor. Pkkaya destek verenler de açık ve net teröristtir. Pkkayı desteklemeyen, çok az kürt tanıdım ama bunlar da Hizbullahçı terörist. Atatürkü seven kürt, iki tane ancak tanıdım. Bize böyle kürt lazım ama sevmeyen pkkalısını çok tanıdım. Adana'da kürtlerin içinde okuğumdan, ciğerlerini iyi bilirim. Yoksa ; Arnavutlara, boşnaklara, Lazlara , Ukraynalılara vs vs bir öfkemiz yok. Zira hepsi Laik Türk devletine saygılılar; yıkıcı tavır sergilemiyorlar. Ayrıca kürtler, osmanlıdan beri kürdüstan kurmak istiyor. Osmanlı özerkli vermiş uğraşmamış ama biz bu özerkliği Atatürk ellerinden alınca; topraklarımızda hak iddia etmeye başladılar ve sonuç ortada.
Ama pkka, 1999 da tamamen bitirildi. Şöyle ki ; 1980-1990 da DOĞUDA ohal vardı, dışarı çıkamıyorlardı ve dışarı çıkanın nefesini kesiyorlardı. Böylece pkka, doğuda bile apo eylemi yapamıyordu. Terör, böyle sıfıra indirildi ve akp ile birlikte yeniden canlandı. Bakınız Çin, Doğu TÜRKİSTANI ( Türkiyenin iki katını) sert askeri rejimle elinde rahat tutuyor ama haksız. Çünkü orası, Uygurların ve çinliler sonra geldi. Lakin biz, pkkalılardan önce burada idik ve kürdüstanın kurulmasına izin verilemez. ŞÖYLE ; buralar bizim topraklarımız. Zira kürtlerin geliş tarihi. m. ö 800 . Ancak kürtlerden önce sümerler vardı ve geliş tarihimiz m. ö 4000. Sümerlerin, Türk olduğuna ilişkin deliller ise, yazının en sonunda paylaşıldı
Peki AKP kürdüstanı Kurmak istiyor mu ve Kürdüstana nasıl engel oluruz
AKP ile CHP nin pkka ile olan yakınlığı arasında fark yok. Detaylı olarak şöyle izah etmek gerekirse AKP, pkka ile çözüm süreci yaptı. Ancak iktidarı kaybedince, geri adım attı. Lakin pkkanın şehirlere, HENDEK kazmasına ve özerklik ilan etmesine izin verdi. Şimdi de çözüm sürecinin adımları atılıyor.
Zira AKP ;Diyarbakır'da kürdüstan kurmak için ATATÜRKE baş kaldıran Şeyh saidin adını bulvara veriyor ve Pkka kurucularına 1982-1984 Diyarbakır Cezaevinde işgence edip öldüren Şehit Binbaşı ESAT OKTAY YILDIRANIN ADINI okuldan kaldırıyor ve HDP yi de kapatmıyor. Hep tavizler veriyor ama HDP nin kendi kontrolüne girmesini istiyor ki seçmenine çözüm sürecini yutturabilsin. Amacı şeriat bazlı kürdüstanı kurmak ve böylece Akp seçmeni tepki vermez. Muhalefeti ise, susturur. şu an, bunun pazarlığı yapılıyor. Zira HÜDAPAR, şeriat kürdüstanı savunuyor ve akp nin ortağı. HDP (DEMİ DE) ŞERİAT kürdüstanı kabul ettirmeye zorluyor. tamam derse, olacak.. şu an görüşmeler olduğuna ilişkin, Akp nin içinden sesler geliyor. Şu linlkleri okusan, ne demek istediğimi anlarsın
Ben ise İlçede akp kesin kazanacak diye, zafere verdim ve akp kazandı. Ama ilde chp de kazanabilirdi , bu yüzden ilde chp ye verdim ve kazandı. Kararımdan da memnunun Genel olarak seçim değerlendirmem ise, şöyle
Bir Zafer partili olarak 28 Mayıs ve 31 Mart 'da seçimlerinde, AKP ye oy verip ölmek yerine;Chp ye oy verip sıtmayı tercih ettım. Çünkü sıtmayı iyileştirebilirsin.
maalesef CHP de eski Türk milliyetçisi chp değil. Şimdi akp, nasıl çözüm sürecini başlatacaksa;chp de başlatırdı. Ancak CHP orduyu yeniden kemalistlerin eline teslim edeceğinden; halk ile ordunun tepkisinden çekinip çözüm sürecinden geri adım atardı. Daha sonra chp, sığınmacıları gönderir... Bu yüzden Zafer partisi, 28 Mayıs ikinci tur seçimlerinde KEMAL KILIÇDAROĞLUNU seçti. Çünkü CHP yi kontrol etmek, mümkün Nitekim CHP islami kürdüstanı ilan ederse kendi seçmeninden, Laik Kürdüstanı ilan ederse herkesden tepki çeker
AKP ise, hiç bir konuda geri adım atmazdı. Zira her şeyi, dinle örtmesi gayet kolay. Ordu da şu an şeriatçı. Yani AKP , ''islami kürdüstanı ilan ediyorum'' dese; iktidarda olan kimseden tepki almaz. Mhp tepki verebilir ama MHP nin artık oy gücü kalmadı. 31 Mart 'da da akp ciddi kan kaybetti. Artık Akp nin tek çaresi, tüm sığınmacıları vatandaş yapmak ve bunları oy kullandırmayı becerebilmek. Yaparsa, 2028 ve sonraki seçimlerde kazanır. Bu yüzden Türk halkı korkmayacak ve sığınmacıların gönderilmesi için, net iradesini koyacak. Aksi halde, ülke gidecek.
İş bu anlatılan nedenlerden dolayı, 2028 de de bu halk chp yi seçtirip KEMALİST ordu eliyle kontrol edecez. Gönül ister Ümit Özdağ seçilsin. Ilk turda da Ümit Özdağı destekleyecem ama seçilmeyecek. Bu durumda ikinci turda, mecbur chp yi destekleyecem.
Ben Türküm başka bayrağı benimsemem. Ayrıca neden benimsiyoruz hayırdır?
7
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sudi Arabistan bayragında kelime-i tevhit yazar anlamı Allah'tan başka ilah yok ve Hz Muhammed onun elçisidir yani taşıdığı anlam ihtibariyle benimsermisin diyorum
Bu ne saçma bakış açısı müslümanız o ayrı ama bayrak başka. Burası Türkiye ve bu topraklar için dökülen kanlar, yitirilen canlar var. Atalarımız dedelerimiz bu topraklar için bu bayrak için kendini feda etmişken sırf üzerinde kelimei tevhid yazıyor diye Arap bayrağını benimsemek kaçıncı level cahillik?
İstanbul başta olmak üzere bir çok savaşta tevhit bayrağı kullanılmıştır Constantinin Fetihi Sadece Türkler için değil İslam için büyük bir zaferdir bir müslüman olarak bu büyük zaferde kullanılan islamı yansıtan bir bayragı tabiki benimseyeceğim yanı sıra bu toprakları feth edenler bu bayrak altında savaştı eğer bir sorunun varsa bradan gitmesi gereken ben değilim cahiliğiyle kendi kendine ezilmeyi bırak
İnsanlar bir tartişmada verebikicek bir tartişma bulamadığı zaman catişma ortamı cıkarmaya çalışırlar senin gibi sadece cevabını vermen yeterli uzatmana gerek yok iyi geceler
Emin ol Türk devletini benim kadar sevemezsin ideolojilerim hoşuna gitmiyor olabilir o yüzden fazla uzatmayalım biz önce bizi Türk yaratan Tanrıya itaat ederiz ardından devletimiz gelir zaten bu devlet için kanı dökülenlerin fikirleri bu yöndedir saygısızlık etme
Arapça bayragı olarak değil anlamı ihtibariyle benimsermisiniz diye soruyorum ve yanı sıra doğu Türkistanı destekler nitelikte çokca paylaşıp yapiyorum emin olabilirsiniz enverciyim
Evet ama insanların hangi fikir altınsa bu soruyu sorduğnu bilemeden onyargiylada yaklaşamazsınız sadece anket şeklinde sorduğum sorulardan biri bu cevabı vermeniz yeterli
reis Türküm ve bununla gurur duyuyorum Türk bayrağı dururken başka bir bayrağı tabiki benimsemem kaldı ki biz Müslüman bir ülke değiliz, laik bir ülkeyiz, bu ülkede her dinden insan var kalkıp da kimseye zorla islamla alakalı bir bayrağı dayatamazsın, müslüman olmayan biri için anlamsız olur Türklüğünüzü bu seviyelere indirmeyin rica ediyorum, böyle şanlı bir tarihin, milletin değerini bilin