gerçekten bıktım bu kandan savaştan koca dünya oturum yerinizde işte
ırk olarak sevmesem de sonuç olarak olan çocuklara oluyo sinir bozucu gerçekten bı de her şeyden etkılenıyoruz?
gerçekten bıktım bu kandan savaştan koca dünya oturum yerinizde işte
ırk olarak sevmesem de sonuç olarak olan çocuklara oluyo sinir bozucu gerçekten bı de her şeyden etkılenıyoruz?
İran bir kaç Siha göndermiş ve hemen de haber yapmış. Böyle savaş ilanı olmaz. Önce hedefleri vurulur ve öyle haberimiz olur.. Şimdi Arrow Demir Kubbe sistemi, ülkemizdeki radarları kullanarak Sihaları arıyordur. Umarım İran,3000 kilometrelik füzeleriyle ülkemizi hedef almaz. Eğer alırsa, Azerbaycanla birlikte Güney Azerbaycanı işgalden kurtarmalıyız.
Ya da derhal kürecik gibi İsraili koruyan radarlar, kapatılmalıdır diyecem de kapatılmayacağını iyi biliyorum.
İran'ı seveceğim eğer böyle bir şeyde ısrarlı davranirda ve hatta ön ayak olursa. ABD hemen açıklama yapmış İsrail'i savunucaz diye. Herif okyanus otesinden kafa tutuyor. Bizimkiler uyku tulumunda.
olan bize olur gume gıderız
Hiç bişe olmaz bak bana göre İran abd ve İsrail'den farkı yok. Müslüman kanının aktığı yerde her yerde fitneleri var. Ama Filistin için böyle bir şey yaparlarsa inanç harici saygı duyacağım
bılemıyorum artık
umarım kotu seyler olmaz
Valla bu saatten sonra ne olacaksa olsun , biz niye yaşıyoruz ki. Kim sağ kalacak bu dünyada?
orası oyle ama bu cok canıce
Hangisi canice
Şu an olan her sey canıce
katledılıyolar sonucta ve ucu enınde sonunda bıze de dokunacak
Bak ben de mesela sivillerin katledilmesine her zaman karşı çıkarım ama İsrail'de yerel halk ile iç içe yaşadıkları filistinlileri katledilmesine sevinçle bakıyorlar o yüzden şu anda o kadar büyük bir kinim var ki asla hiçbir zaman onlara acıyarak bakmayacağım
Cevap
7Cevap
savaş olmaz
Bunların Temeli din din olamasa öyle bir problem olmayacak
🤷🏻♀️
3 peygamber oturup izlesin
İsrail'de kelle kesen kel vezir olmuş şımarık çocuk gibi
İran arkasını sağlama almıştır yoksa saldırmazdı
valla israil çok korkutucu bilemiyorum
Bu olabilecek en boktan şeylerin sadece başlangıcı
Orta doğuda kartlar yeniden dağıtılıyor
Bir şey çıkmaz