AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İran'ın arkasında ki Rusya ve Çin'e bakarsak İsrail'i durduracak tek ülke İran derim ya 3. dunya savaşı çıkar ya da büyük bir gerilim soğuk savaş gerçek ABD'ninde, israilinde İran'dan ciddi şekilde çekinmesi İranlılar Arap değil, hiç bir arapta İran gibi kafa tutamaz.
Yok ya anlaşmalılar... gösterilen boş arazilere füze atcak bu kadar.
Boş araziler neresi?
Israilde neresi varsa işte. Hatta avrupa ve ABD ye sizin müdahale etmenize gerek yok çünkü yapacağımız saldırı çok şiddetli olmucak demişler.
Ne demeye gösteri yapıyor ya
Gösteri derken?
Yani boş araziye füze atmak ne gösteri değil mi?
Tabiki gösteriş olsun diye. Şöyle düşün basitçe anlatayım atıyorum senin oğlunu dövüyolar sokakta sende görüyosun ama o sırada yanında akrabaların var sana sende onlara vur diye baskı yapıyolar. Bu örnekte sen iran, oğlun füze atılan konsolosluk, onu dövenler israil, sana baskı yapıp sende onlara vur diyenlerde İran iç kamuoyu oluyor bilmiyorum anlatabildimmi.
Yani senin oğlunu dovenlere gücün yetmiyo, korkuyosunda ama o baskıdan dolayı yalandan bir iki tane vuruyosun sırf akrabaların kızmasın diye.
Anladım rezillik bu siyaset ya
Siyaset böyle. İranın arkasında rusya ve çin var ama daha tam olarak ABD ye kafa tutacak seviyede değiller ülkece ABD den nefret ettiğimiz için gücünü çok küçümsuyoruz, okadar güçlü olamalrını kabul etmek istemiyoruz ama eskisi kadar olmasada çok güçlüler i. neler yaoacak bisey yok.🙂
ABD nin karşısında duracak bi güç yok mu dünyada yau?
maalesef yok olsaydı zaten gazzedeki acılar yaşanmazdı. Israil dış işleri bakanı geçen gün " dünya üzerinde bizi durduracak tek bir güç bile yok" dedi ee küçücük ülke kime guvenipte bunları yapiyolat ve söyluyolar tabiki ABD ye ama haklılar tekrar söyluyorum biz kabul etmek istemiyoruz bu kadar güçlü olduğunu ama maalesef.
Haklısın maalesef. Türkiye'nin güç durumu nasıl peki? Yani onları alt edecek noktada değil ama karşı koyacak kadar da iyi değil mi?
Ya bikere bizim atom bombası caydırıcılığımız yok. Yani elindeki bütün askeri techizatların yok oluşu bir atom bombasina bakar biliyosun ama işte onu atacak şartlarinda çok ağır olması lazım 3. Dünya savaşına katılırsak belki. Bu arada atom bombası çiktıktan sonra terör orgutleri çoğaldı devletler artık kendileri değil birbirlerinin güclerini zayiflatmak için vekaletleri olan örgütler tarafından savaşıyolar veya ukrayna gibi kukla devletler. Senin anlayacağın ortalık karışik 🙂
🥺 gerçekten ortalık karışık.
Arkada ne dümenler dönüyor daha acaba.
Bu adamlar bu kadar gücü elde etmek için çok çaldı.
Evet maalesef adamlar ama bencil değiller ya liderleri kendi halklarını düşünuyolar koltuklarını değil. Mesela fatih sultan mehmet istanbulu alıp ipek yolunu avrupadakiler için haraca baglayinca avrupadakiler bir olup madem haraç istiyo bizde deniz üzerinden çine hindistana gitmek için bir yol buluruz diye çıktikları yolda amerika kitasıni kesfediyolar ve ordaki yerli halkı sömuruyolar. bu bir ornekti mesela turkiyeye ilk tren yolunu yapan İzmir Ankara tren yolu ingilizlerdir neden çunkü anadoluda ki bütün zenginliği toplayıp kend ulkelerine goturmek için demem oki sömürtmuceksin liderlerini ona göre seciceksin.
Yine de bencillik gibi ya. Dünyadaki diğer insanları kendi çıkarı için gözünü kırpmadan ö*dürüyorlar.
Tabiki öyle yapıyolar ama benim söylemek istediğimi sen nasıl anlamak istiyosan öyle anlıyosun ama seni anlıyorum haklısın. Ben burada avrupa veya ABD güzellemesi asla yapmam ama sana şunuda hatirlatmak isterim bunlara kafa tutan iki tane lider vardı saddam ve kaddafi şu an ikiside bu hayatta değil. Neden biliyomusun destek goremedikleri için. Biz etliye sütluye karışmadığimız için, bana dokunmayan yılan bin yaşasın dediğimiz için. Ya senin ülkende 2 tane ABD üssü var, kuveytye var, katarda var , BAE de var Tüm muslüman ulkelerinde var sen ne anlatiyosun 🙂🙏
Çok haklısın valla ne diyim ki ahh ahhh can sıkıcı
Öyle maalesef ama sen çok iyi kalpli bi kızsın belli üzülüyosun olanlara ama senin yapabileceğin bir sey yok elinde olmayan seyler için kendini üzmen saçmalık boş ver
Çok dertleniyorum. İnsanlarımız kukla haline getirildi. Az önce bahsettiğin dünyanın güç sahipleri insanın da yiyeceklerin de genetiğini bozdu, insan çok değerli bir varlıkken düşünemez, irade gösteremez ve güzelce yaşayamaz bir hale geldi.
Valla çok üzülüyorum.
Haklısın ne diyim
tırt nanay
iran anca kendi iktidarını devirir
sonrada g*tünü devirir yatar aşağı
İran’dan bi cacık olmaz. Kuru sıkı etkisi.
Savunması iyi diye biliyorum
Hiç bişe yapamazlar, iki tehdit ederler susarlar.
Eser yenenlere benziyorsun bu arada.
O bana benziyordur
Pardon ya benimki de saçmalık işte. Tabii o benziyo
Teşekkürler balım.
Ricalar balım
Sana mantıklı geliyor mu bu
İran ikisinin arka bahçesi
İt iti ısırmaz
Nahh
Hee oldu
Olası durumdan bahsediyorum, gündemi takip etmiyor musun?
Ediyomda olmaz o is
iran önce benimkini devirsin
İran’ı çerez niyetine yer onlar
Yine mi savaş çıktı
Konuşuluyor
Bence olmaz ya, olmasın da zaten mutlu bi hayat sürelim zaten 3 günlük dünya
Savaş olmasa da pek mutlu bir hayattan söz edemiyorum ben ya
Orası öyle tabii ama savaşta olmaktan da iyidir yani
Doğru