İstanbul Beşiktaş Dolmabahçe de 22 gün önce kaza yapan Motosiklet sürücüsü 25 yaşındaki Sumanur Hacıoğlu yoğun bakımda yaşam savaşını kaybetti kazaya sebeb olan U dönüşü yapan Ticari araç sürücüsü gece 02:30 civarında Sumanur, un Yoğun bakımlık hastanelik olmasına sebeb olmuştu en kötüsü de Serbest bırakılmıştı ülkemiz de adalet illa birinin ölmesiyle mi ortaya çıkıyor Sumanur öldükten 2 saat sonra o şahıs tutuklanmış
Bana da küçükken minibüs çarpmıştı kollarım kırılmıştı, hastaneye kaldırıldığımda ailem gelmişti. Minibüs şoförü gelip benim minibüsün masrafını kim karşılayacak diyince peder kendisini dövmüştü, bi de davalık olmuştuk. Üzerinden 20 sene geçti, ülkede bi booh değişmedi.
Türkiyeye geldiğimde yayaya yol vermek için dörtlüleri yakıp durmuştum Yaya gecitine varmadan. Arkamdaki bayan mesaj yazıyormuş, frene bile basmadan arkadan çarptı olanca hızıyla. Bir de deli misin niye duruyorsun yolun ortasında diye çıkışmıştı. Masrafını ödememi istemişti.
İki teker şeytan işi hacim. Uzak duracaksin. Malın biri bir aptallık eder olan sana olur. Allah rahmet eylesin kizcagiza. Videosunu izlemiştim. Harbi aptalca bir dönüştü. Kız kaçamadı.
Adalet için kanunların değişmesi lazım. Hakim ve savcıların da eli kanun ile bağlı. Sistemin içine bilmeden sürekli adalet eleştiriliyor. Serbest bırakıldı falan. Kimse kanunu sorgulamıyor
Gencecik kıza yazık oldu düz yolda giderken önünde ani U dönüşü yapan maganda yüzünden 22 gün boyunca da yoğun bakımda kaldığı halde hiçbir adalet sistemi kılını kıpırdatmadı