Çinliler; hep genelde en güçlü bir devletti.
Moğollar bilinen dünyanın yarısını ele geçirdikler, sultan baybars ve Türkleryenmese kimse durduramazdı
Türkler: amerika kıtası keşfedilene kadar dünya'yı yendiler. En kötü döneminde bile talas'ta taraf degiştirmese araplar, çin'e kaybediyordu.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Savaşçı genetik özellikten gelen bir şey. Strateji konusunda her ne kadar moğollar iyi olsada savaşçıl konuda Türkler her zaman 1. sıradadır.
Evet ama mogollarda baya savaşçı
Tabi moğollar özellikle muhteşem bir stratejiye sahipti.
Evet
Çocukluktan itibaren Asker gibi yetiştirilmeleri ve yaşam tarzları Avcılık hayatı olduğu için.
Ve Türkler devletsiz yapamaz.
Güç yine Batı’dan Doğu’ya doğru kayıyor (Çin başta olmak üzere)
Ben asya değilde Türklerin savaşçı olduğunu düşünüyorum geçmiş savaşlara baktığımızda Çin Japonya falan tarihe geçer bi savaş teknikleri yok. Moğollar da güzel savaşıyor gerçi Moğollar ve Türklerin aynı kökenden olduğunu da düşünüyorum.
Çin hep güçlü devletlerden birisi olmuş ama? Moğollar öyle böyle degiller. Japonlar daha yeni ama adamlar güçleri pek abd'ye ne kadar saldırmıslar ama sonunda bombayı yemisler
Güç ve savaşcılık başka şeyler bence çin zeki insanlar ama savaşçı değiller en büyük kanıtı da çin Seddi savaşçı ruhlu bir topluluk neden böyle korkaklık yapardı ki. Bence şu an güç teknoloji ve teknoloji savaşçılığı yener
Günümüzden bahsetmiyorum zaten. Bir taraf Türk, bir taraf Mogol olunca o seddi yapmaya mecbur olmuslar :))).
Atı iyi kullandıkları için diye düşünüyorum