• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Gündem

Türkiye Amerika’yı vurursa ne olabilir ya da vurabilir mi?

Emindeğirmenci
Emindeğirmenci Takip Et
Xper 4 Yaş: 23
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Türkiye Amerika’yı vurursa ne olabilir ya da vurabilir mi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • ATİLLA1995
    ATİLLA1995 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Türkiye Amerikayı vuramaz, böyle teknolojimiz yok. Ancak Amerika, bizim ülkemizi çok rahat karıştıracak maalesef. Nasıl olacak ve ne yapmalıyız?

Amerikaya göre Türkiyenin bölünebilmesi ve sevrin uygunabilmesi için, şeriat gelmeli. Şöyle kihalkın yarısı, şeriatı istiyor ama yarısı istemiyor. Bir kesim diğerini yok edemezse, şeriat ülkenin bir kısmında uygulanması için bölünür. Aynen, Korenin bölündüğü gibi.. Zayıfladığımızı gören; Yunanlar ve suriyedeki dev pkka terö ordusu , bir taraftan bizden toprak kopartır. Yani bir kesim yok olsa bile, ülke yine çok zayıflar ve istilaya hazır hale gelir. İşte buna, eyalet sistemi deniyor; bölünerek, şeriatın uygulanmasına

Bu yüzden Amerika , şeriatı getirip Türkiyeyi bölmek için; suriyelileri ve Afganları başımıza bela etti. Zira bunların gelmeleri için; sınırlarımızı Amerika mayınlardan temizlemedi, Suriyeyi ve Afganistanın karışmasına neden olan Amerikaydıve bu şeriatçı sığınmacıların ülkemizde kalmaları için para harcayan da Amerika.

Türkiye cumhuriyetinin güvencesi olan kemalist emir komuta sistemi, Amerikanın Ergenekon kumpas davasıyla tamamen bitirildi.

PEKİ CHP yi iktidar yapmak kurtuluş olabilir mi? CHP yi Atatürkün partisi yapabilir miyiz? Bunu da cevaplayım;

Özgür Özel ve Ekrem İmamoğluna; AKP, iyi parti ile MHP seçmeni oy vermez. Çünkü açıkça, pkkayı desteklediklerine ilişkin beyanları var. Ama Mansur YAVAŞA, kesin verirler ve seçilir. Ancak Erdoğan koltuğu, sorun çıkarmadan bırakır mı? Bu zor.. Ama Mansur YAVAŞ, çok yaşlı. 5 sene ülkeyi yönetemeyebilir. Muharrem İNCE nin sağlığı yerinde ama. Muharrem İNCE ile barışıp aday yapmalılar. Ya da Bolunun milliyetçi CHP belediye başkanı TANJU ÖZCAN da olabilir. Aksi halde Erdoğanı yenmeleri, çok zor görünüyor. Bir de vatandaş yapılacak suriyeliler var. Yani AKP den baya oy alabilmek gerekiyor anlayacağınız.

Peki ben Türk Milliyetçisi olarak Özgür ÖZEL ve Ekrem İMAMOĞLUNA, ikinci turda oy verir miyim? Zira CHP , Ümit ÖZDAĞIN istediği adayı çıkarmazsa; Ümit ÖZDAĞ ya da SİNAN OĞAN tekrar aday olur ve seçim ikinci tura kalır. İkinci turda, bu iki adaydan birine mecbur veririm. Zira sıtma, ölümden iyidir. Detalı olarak şöyle izah etmek gerekirse;

AKP ile CHP nin pkka ile olan yakınlığı arasında fark yok. Detaylı olarak şöyle izah etmek gerekirse AKP, pkka ile çözüm süreci yaptı. Ancak iktidarı kaybedince, geri adım attı. Lakin pkkanın şehirlere, HENDEK kazmasına ve özerklik ilan etmesine izin verdi. Şimdi de çözüm sürecinin adımları atılıyor.

Zira AKP ;Diyarbakır'da kürdüstan kurmak için ATATÜRKE baş kaldıran Şeyh saidin adını bulvara veriyor ve Pkka kurucularına 1982-1984 Diyarbakır Cezaevinde işgence edip öldüren Şehit Binbaşı ESAT OKTAY YILDIRANIN ADINI okuldan kaldırıyor ve HDP yi de kapatmıyor. Hep tavizler veriyor ama HDP nin kendi kontrolüne girmesini istiyor ki seçmenine çözüm sürecini yutturabilsin. Amacı şeriat bazlı kürdüstanı kurmak ve böylece Akp seçmeni tepki vermez. Muhalefeti ise, susturur. şu an, bunun pazarlığı yapılıyor. Zira HÜDAPAR, şeriat kürdüstanı savunuyor ve akp nin ortağı. HDP (DEMİ DE) ŞERİAT kürdüstanı kabul ettirmeye zorluyor. tamam derse, olacak.. Şu linkleri okusan, ne demek istediğimi anlarsın

Https://www.youtube.com/watch?v=2HbmShl37Ys

çözüm sürecini buradan detaylı dinle.

https://www.voaturkce.com/a/diyarbakirda-sey-said-bulvari-tartismasi/7389576.html

https://www.karar.com/guncel-haberler/esat-oktay-yildiranin-adi-okuldan-kaldirildi-1822673

Bu durumda 31 Mart seçimlerinde, İlçede akp kesin kazanacak diye, zafere verdim ve akp kazandı. Ama ilde chp de kazanabilirdi , bu yüzden ilde chp ye verdim ve kazandı. Kararımdan da memnunun Genel olarak seçim değerlendirmem ise, şöyle

Bir Zafer partili olarak 28 Mayıs ve 31 Mart 'da seçimlerinde, AKP ye oy verip ölmek yerine;Chp ye oy verip sıtmayı tercih ettım. Çünkü sıtmayı iyileştirebilirsin.

maalesef CHP de eski Türk milliyetçisi chp değil. Şimdi akp, nasıl çözüm sürecini başlatacaksa;chp de başlatırdı. Ancak CHP orduyu yeniden kemalistlerin eline teslim edeceğinden; halk ile ordunun tepkisinden çekinip çözüm sürecinden geri adım atardı. Zira İki şekilde hayali kürdüstanın gerçek olması mümkün. Ya kürt islam devleti olacak ya da laik kürt devleti olacak. Kürt islam devleti olarak kurulursa;ordu, chp seçmeni ve TÜRKÇÜLER karşı çıkar. Laik kürdüstan olarak kurulursa; ordu, Türkçüler ve muhafazakar seçmen karşı çıkar. Ama AKP şeriat kürdüstanı kurarsa, chp seçmeni ve Türkçüler dışında kimse karşı çıkmaz ve muhalefeti susturmak kolay. İşte ölüm ve sıtma ayrımı, budur. Daha sonra chp, sığınmacıları gönderir... Bu yüzden Zafer partisi, 28 Mayıs ikinci tur seçimlerinde KEMAL KILIÇDAROĞLUNU seçti. Çünkü CHP yi kontrol etmek, işte böyle mümkün

AKP ise, hiç bir konuda geri adım atmazdı. Çünkü kontrol etmek, imkansız. Zaten her hatasını, dini kullanarak örtebiliyor. Chp, dini kullanarak hiç bir hatasını örtemiyor. Artık Akp nin tek çaresi, tüm sığınmacıları vatandaş yapmak. Yaparsa, 2028 ve sonraki seçimlerde kazanır. Bu yüzden Türk halkı korkmayacak ve sığınmacıların gönderilmesi için, net iradesini koyacak. Aksi halde, ülke gidecek.

AKP NİN SEÇİMİ kaybetmesi nedenleri: sığınmacıları göndermemesi ve daha fazlasını getirmesi, ekonomik çöküş, emekliyi mutsuz etmesi, yeterli sığınmacıyı vatandaş yapamaması , gençlerde deistleşme/ateistleşme ve Atatürkçülük oranın hızla yükselmesi gibi ana nedenler olmakta

İş bu anlatılan nedenlerden dolayı, 2028 de de bu halk chp yi seçtirip KEMALİST ordu eliyle kontrol edecez. Gönül ister Ümit Özdağ seçilsin. Ilk turda da Ümit Özdağı destekleyecem ama seçilmeyecek. Bu durumda ikinci turda, mecbur chp yi destekleyecem.

Aksi halde AKP çözüm sürecini daha önce başlattığında, sözümüzü geçiremedik ve pkka şehirlere inmişti. Yani AKP, kontrol edilemez ve HDP şeriata evet dediğinde;yeniden masaya oturacaklar. AKP de HÜDAPAR aracılığı ile HDP ye şeriatı kabul ettirmek istiyor. Eninde sonunda kabul edecek ve masaya oturacaklar gibi.. şu an HDP ateist kürdüstanı istediğinden dolayı, AKP masaya oturmuyor. Zira seçmenine, kabul ettiremez; 2015 de olduğu gibi..2015 de laik kürdüstanı kabul ettiğinden, 7 Haziran seçimlerini AKP kaybetmişti. Terörle mücadeleyi başlatınca, 1 KASIM seçimlerinde tek başına iktidar oldu

0
    5 Yorumla
    • Emindeğirmenci
      Emindeğirmenci
      +1 yıl

Vidio açılmıyor

• Emindeğirmenci
      Emindeğirmenci
      +1 yıl

Hdp kapanıyor başka açıyorlar shrbrjqjrjjd

• ATİLLA1995
      ATİLLA1995
      +1 yıl

Hdp yi kapatsalar, başka açamazlar. Kanun, açılmasını engelliyor. Ama kapatmıyorlar, akp kontrolünde çözüm sürecine zorlamak için

• Emindeğirmenci
      Emindeğirmenci
      +1 yıl

Hdp kapandı sol çıktı sonra dem aslında parti kapanıyor açıyorlar başka birtane daha aynı şeyi yapıyorlar

• ATİLLA1995
      ATİLLA1995
      +1 yıl

Hdp Anayasa mahkemesi kararıyla kapatılmadı. Kendileri kapattı, Anayasa mahkemesi kararıyla kapatılınca; benzer bir parti en az 5 sene kurulamıyor. Kurulursa, yine kapatırsın ama akp kapatmak istemiyor. Çünkü amacı Hüdapara benzetip öyle kürdüstanı kurdurmak. Zira laik kürdüstanı, akp seçmeni kabul etmiyor. Ama Akp şecmeni, Şeyh saidi seviyor. Bu yüzden , şeriat kürdüstanı akp ve MHP seçmeni gayet rahat kabuk eder ki Hüdapa şeriat kürdüstanını savunuyor. MHP de akp de rahatsız değil. Chp iki türlü kürdüstanı da kurduramaz. Şöyle ki ; şeriat kürdüstanı kurdursa kendi seçmeni ve göreve geri dönecek kemalist TSK karşı çıkar. Laik kürdüstan kurulsa , komünistler ve pkkalılar hariç herkes karşı çıkar. Ordu, ikisine de karşı çıkar. Yani CHP, kürdüstanı kuramaz. Ama ancak konuşur. Lakin akp, şeriat kürdüstanı kursa ; kemalist TSK olmadığından kimse engel olamaz. Üstüne akp, şeriatı getirip ülkeyi rahat bölebilir ama chp şeriatı da getirmek istemez. Bu yüzden anladın mı chp neden sıtma? Zafer partisi, en iyisi ama iktidara gelmesi imkansız.. Mecbur sıtmayı iyileşecek ya da Afganistan olacak. Üçüncü yol yok

AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

6

Cevap

13

Cevap

• DedektifMinnie u
    DedektifMinnie Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Abd farklı ülkeler de nato bahanesi ile konuşlanarak Türkiye'yi vurabilir ama Türkiye abd'yi vuramaz.

0
    21 Yorumla
    • Emindeğirmenci
      Emindeğirmenci
      +1 yıl

Üstünü falan vuramazmı imkansız mı peki

Yorumla
    • DedektifMinnie u
      DedektifMinnie
      +1 yıl

Bizim ne gücümüz var ki?

Yorumla
    • Emindeğirmenci
      Emindeğirmenci
      +1 yıl

Deme öyle araştır öğren

Yorumla
    • DedektifMinnie u
      DedektifMinnie
      +1 yıl

Biz kuşatılmışız.

Yorumla
    • Emindeğirmenci
      Emindeğirmenci
      +1 yıl

Öyle olsa rahat yaşayamazdın bizde gerekeni yapıyoruz

Yorumla
    • DedektifMinnie u
      DedektifMinnie
      +1 yıl

Asker her yere yetişemez.

Yorumla
    • Emindeğirmenci
      Emindeğirmenci
      +1 yıl

Öyle ama emir kulu yapması gerekiyor en cesur asker türkiyenindir

Yorumla
    • DedektifMinnie u
      DedektifMinnie
      +1 yıl

Türk askeri o kadar da cesur değil artık. Kendini iktidara ezdirdi ve un ufak edildi. Sınırlar delik deşik. Hâlâ yönetime el koymak yerine işgal edilmemize emir kuluyuz diyerek izin veriyorlar. Erzincan İliç'e zehirli bölgeye iktidarın isteği ile gidip kendilerini zehirlemelerine izin veriyorlar.

Yorumla
    • Emindeğirmenci
      Emindeğirmenci
      +1 yıl

Aktütün karakoluna bak şimdi ezdirmek bu olsa değil birşeyleri yapmak için zorluk çekmek vardır her zorluğun ardından bir kolaylık vardır

Yorumla
    • DedektifMinnie u
      DedektifMinnie
      +1 yıl

İnsanlar katledilince Türk milletinin askeri olduğunu hatırlayacaklar?

Yorumla
    • Emindeğirmenci
      Emindeğirmenci
      +1 yıl

Şehit nedir bilirmisin sen şehit sen evinde rahat uyu diye birileri senin yarının var olsun diye yarınından vaz geçen yiğittir

Yorumla
    • DedektifMinnie u
      DedektifMinnie
      +1 yıl

Evet, biliyorum ama bu vatan dışında her yeri koruyorsunuz.

Yorumla
    • Emindeğirmenci
      Emindeğirmenci
      +1 yıl

Bende öyle düşünüyordum öyle değil Herkes türkün gücünü görüyor işte tamam kapul çok hataları var devletimizin ama bizim 1 yılda 92 bin 825 kişi heryıl nüfus atıyor bu ne demek oluyor ileride iyi yerlere gelmemiz olabilir

Yorumla
    • DedektifMinnie u
      DedektifMinnie
      +1 yıl

Ülkeye milyonlarca teröristler getiriliyor. Bunun farkında mısın?

Yorumla
    • Emindeğirmenci
      Emindeğirmenci
      +1 yıl

Kim onlar peki

Yorumla
    • DedektifMinnie u
      DedektifMinnie
      +1 yıl

Kaçaklar.

Yorumla
    • Emindeğirmenci
      Emindeğirmenci
      +1 yıl

O kadar kolaymı sandın

Yorumla
    • DedektifMinnie u
      DedektifMinnie
      +1 yıl

Kolay, çünkü iç savaş ile dış savaş aynı anda başlayacak.

Yorumla
    • Emindeğirmenci
      Emindeğirmenci
      +1 yıl

Savaşa ne kadar meraklısınız ya eğer gerçekten vatanseversen bu kafada olmaman lazım

Yorumla
    • DedektifMinnie u
      DedektifMinnie
      +1 yıl

İleri görüşlü olmak lazım.

Yorumla
    • Emindeğirmenci
      Emindeğirmenci
      +1 yıl

Çok değil

Yorumla
  • Kral_Aragorn
    Kral_Aragorn Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Şu anda öyle bir şey zor. Gerçekçi olmak lazım . Ama eski kudretli halimize dönersek işte o zaman işler değişir.

0
    3 Yorumla
    • Emindeğirmenci
      Emindeğirmenci
      +1 yıl

Peki ne yapmak lazım eskiye dönmek için nasıl gerçekçi olucaz

Yorumla
    • Kral_Aragorn
      Kral_Aragorn
      +1 yıl

Halk öncelikle bilinçlenmeli. Bizim halkımızın genel kısmı sürekli şikayet edip kendisi hiçbir şey yapmıyor maalesef.

Yorumla
    • Emindeğirmenci
      Emindeğirmenci
      +1 yıl

Evet haklısın bide maymun iştahlıyız çok

Yorumla
  • Nehir006
    Nehir006 Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    +1 yıl

Kendizi ne sanıyorsunuz acaba Amerikayi bırak vurmayı tek bir kurşun sık bir nükleer silahla senin soyunu tüketir bir tane türk kalmaz

0
    27 Yorumla
    • Emindeğirmenci
      Emindeğirmenci
      +1 yıl

O kadar kolay degilllll

Yorumla
    • Nehir006
      Nehir006
      +1 yıl

Gayet kolay bir tane nükleer füze atsalar ne oluyor sen biliyormusun tüm ülke uçar havaya soyumuzda zehirlenir cernobilde daha beter oluruz bırak bizim ulkeyi komşu ülkelerde uçar

Yorumla
    • Emindeğirmenci
      Emindeğirmenci
      +1 yıl

Bizdede yokmu sanki nükler

Yorumla
    • Nehir006
      Nehir006
      +1 yıl

Yok tabiki Rusya Amerika Kuzey Kore vb ülkelerde var

Yorumla
    • Nehir006
      Nehir006
      +1 yıl

Artık savaşlar eskisi gibi savaş alaninda cesurlukla falan kazanilmiyor gelişmiş teknoloji ekonomi olan kazanıyor işte böyle

Yorumla
    • Emindeğirmenci
      Emindeğirmenci
      +1 yıl

Peki Türkiye nüfusu az ülkelerle neden iş birliği yapıyor nüfusu az ülkeler neden Türkiye’den korkuyor

Yorumla
    • Nehir006
      Nehir006
      +1 yıl

Kimsenin bizden korktuğu falan yok medya kandırıyor sizi Afrika'nın ücra köşesindeki ülke tabi senden korkar adam taşla savaşıyor senin elinde silah var

Yorumla
    • Emindeğirmenci
      Emindeğirmenci
      +1 yıl

İsrailde Türkiye’den korkuyor bakma sen Amerika’ya güveniyor

Yorumla
    • Nehir006
      Nehir006
      +1 yıl

Ya inanmayim şöyle şeylere haberi ATV den mi izliyorsun sen kimsenin korktuğu yok asıl biz İsrail'e yalakalık yapıyoruz bir sürü ticari anlaşmamız var

Yorumla
    • Emindeğirmenci
      Emindeğirmenci
      +1 yıl

Yalakalık İsrail için değil milletimiz için yapıyor Türkiye yoksa yapmaz varki yapıyor mecbur hissediyor kendini

Yorumla
    • Nehir006
      Nehir006
      +1 yıl

E sonuç olarak yapıyoruz yalakalık kimin için olursa olsun Türkiye'nin dünya siyasetinde bir önemi yok dolar olmuş bilmem kaç senin ne gücün olabilir

Yorumla
    • Emindeğirmenci
      Emindeğirmenci
      +1 yıl

Dolarla işimiz yok ama milletimiz yatırım aracı olarak gördüğü için paramız degersizleşiyor madem paramız değersiz niye çalışıyoruz o zaman dolar almak için mi?

Yorumla
    • Nehir006
      Nehir006
      +1 yıl

Öyle bir dünya yok aldığın her şeyi dolarla alıyorsun aslında sadece onun karşılığını türk lirasına ceviriyorlar

Yorumla
    • Emindeğirmenci
      Emindeğirmenci
      +1 yıl

Ülkeler arasında bu böyle normal Türkiye alışveriş Türk tlsi ile alınıyor dolarla değil

Yorumla
    • Nehir006
      Nehir006
      +1 yıl

Hayır işte sen öyle sanıyorsun esnaf mali nerden alıyor yurt dışından getirtiyor demi e tabi yurt dışı dolarla satıyor sonra esnaf bunu sana satarken o ürünün örneğin 4 dolarlık ederi var bunu sana 128 TL diye satıyor yani aslında dolarla satmış oluyor

Yorumla
    • Emindeğirmenci
      Emindeğirmenci
      +1 yıl

Dolarla satmış olmuyor dolarla alıyor kendi dolarıyla dolar ne kadar yapıyorsa Türk lirası ile satış yapıyor bunada ticaret diyor yani kendi zarar etmemek için

Yorumla
    • Nehir006
      Nehir006
      +1 yıl

E yani sonuç odaklı olursak dolarla alisveris yapıyoruz

Yorumla
    • Emindeğirmenci
      Emindeğirmenci
      +1 yıl

Senin doların çok var galiba

Yorumla
    • Nehir006
      Nehir006
      +1 yıl

Milliyetçi olucaksaniz adam gibi olun Türk dediğin Zeki olur her gün ulusal kanallar den biraz haberleri takip et haber makale oku Türk tarihi ile birlikte Dünya ve Avrupa tarihini öğren lütfen ve internetten değil

Yorumla
    • Emindeğirmenci
      Emindeğirmenci
      +1 yıl

20 yaşındayım teyze bende bildiğimi söylüyorum

Yorumla
    • Nehir006
      Nehir006
      +1 yıl

Ben 18 yasinda olarak biliyorsam sen 20 yaşında tarih öğrenmeyi bırakıp tarih yazma aşamasına geçmen lazımdı ama pek mümkün görünmüyor

Yorumla
    • Emindeğirmenci
      Emindeğirmenci
      +1 yıl

Hani zekası yetmeyene teyze dediğim doğrudur.

Yorumla
    • Nehir006
      Nehir006
      +1 yıl

İstediğin kadar diyebilirsin canım benim üstün zekalı olduğum tescilli ama sen bir git kontrol ettir IQ nu sonra aynadan bakıp bakıp kendine teyze dersin

Yorumla
    • Emindeğirmenci
      Emindeğirmenci
      +1 yıl

Kibir yerin dibine sokar.

Yorumla
    • Nehir006
      Nehir006
      +1 yıl

Saygısızlik yapan sensin

Yorumla
    • Emindeğirmenci
      Emindeğirmenci
      +1 yıl

Haklısın şaka yaptım ( bak haklısın dedimmmm)

Yorumla
    • Nehir006
      Nehir006
      +1 yıl

Tamam

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Yok daha neler kardeşim hayal kurma Türkiye Amerika'nın ve Rusyanin kuyruğu olmaktan öte gidemez ortada ne Türkiye kalır ne başka türk ulkesi bicerler bizi direk öyle biseyde zaten bizde onu yapicak teknoloji yok

0
    0 Yorumla
  • Dude_Time
    Dude_Time Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Müttefik Ülkeler nasıl savacaklar NATO diye bir şey var

0
    3 Yorumla
    • Emindeğirmenci
      Emindeğirmenci
      +1 yıl

Natoyu kim alırsa o savaş açar

Yorumla
    • Dude_Time
      Dude_Time
      +1 yıl

NATO'yu kim alırsa derken

Yorumla
    • Emindeğirmenci
      Emindeğirmenci
      +1 yıl

İletişimi kuvvetli olanda bir şey yapar

Yorumla
  • ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm
    ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 98%
    +1 yıl

Bi s. k. m yapamaz ABD. Gözünüzde şu cacık ülkeyi büyütmeyin bu kadar.

0
    1 Yorumla
    • Emindeğirmenci
      Emindeğirmenci
      +1 yıl

Ne alaka ülkemi seviyorum

Yorumla
  • lronHide
    lronHide Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Kanka vurmamış hali böyle, vursa ne olur tahmin et bakalım.

0
    5 Yorumla
    • Emindeğirmenci
      Emindeğirmenci
      +1 yıl

Vurmamış halinde ne sıkıntı varki

Yorumla
    • lronHide
      lronHide
      +1 yıl

En basitinden dolar 30₺ sence normal mi?

Yorumla
    • Emindeğirmenci
      Emindeğirmenci
      +1 yıl

Dolarla ne alakası var ki

Yorumla
    • lronHide
      lronHide
      +1 yıl

Sen boş ver kankam ya devam et

Yorumla
    • Emindeğirmenci
      Emindeğirmenci
      +1 yıl

İyi geceler

Yorumla
  • _BombacıMülayim_
    _BombacıMülayim_ Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Füze Amerigaya yetişmeden Türkiye ekonomik olarak batar mk

0
    0 Yorumla
  • Gök-mavi
    Gök-mavi Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl
    Gündem konusunda 817 cevap paylaştı.

Yavaş vursun
    Bizi iki dk anamızın bak kardeşim sokarlar

0
    1 Yorumla
    • Emindeğirmenci
      Emindeğirmenci
      +1 yıl

Niye korkuyorsun amerikadan

Yorumla
  • cnklc
    cnklc Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl

Varamayız kıtalar arası balistik füzeler şart ucak gemisii sart ama iç karışıklık çıkarabiliriz belki

0
    5 Yorumla
    • Emindeğirmenci
      Emindeğirmenci
      +1 yıl

Nükler bombası var mı bizim ya da misket bombası ben pek bilmiyorum da

Yorumla
    • cnklc
      cnklc
      +1 yıl

Nükleer var bizde ama misket bombası uzun menzilli değil ucak gemisi ile çıkarma yapıp o şekilde misket bombası ile vurulabilir

Yorumla
    • Emindeğirmenci
      Emindeğirmenci
      +1 yıl

Nükler yok dediler ama

Yorumla
    • cnklc
      cnklc
      +1 yıl

Natodan kalma var elimizde soğuk savaş döneminden beri Pakistan ile aramiz çok iyi teknoloji transferi bile yapılmış olabilir tabi böyle bir konu asla basina yansımaz balistik füze kabiliyetimiz çok iyi cin sayesinde

Yorumla
    • Emindeğirmenci
      Emindeğirmenci
      +1 yıl

Peki Türkiye neden nüfus az ülkelerle iş birliği yapıyor

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Türkiye ve ABD birbirini vurursa savaşın kazananı Çin olur.

0
    0 Yorumla
  • İrrae
    İrrae Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

disa bagimliyiz biz zararli cikariz

0
    2 Yorumla
    • Emindeğirmenci
      Emindeğirmenci
      +1 yıl

Onu bilemeyiz destekleyende var

Yorumla
    • İrrae
      İrrae
      +1 yıl

ya neyi bilemiyon bilemicej bisi yik orada her sey

Yorumla
  • İndifference321
    İndifference321 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Kendi kafasına sıkmış olur

0
    1 Yorumla
    • Emindeğirmenci
      Emindeğirmenci
      +1 yıl

Nasıl yani

Yorumla
  • Alotekso
    Alotekso Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24 , eic 90%
    +1 yıl

geçbiş olsun elendig

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ne olacak yok oluruz.

0
    5 Yorumla
    • Emindeğirmenci
      Emindeğirmenci
      +1 yıl

Niye herkes bu kafada niye ülkeyi küçük görüyorsu?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sen askere gittin mi?

Yorumla
    • Emindeğirmenci
      Emindeğirmenci
      +1 yıl

Gittim desem ne olucak ki sen yine bildiğini okuyacaksın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Askere gitsen görürsün. Sen sadece milli duygularınla düşünüyorsun, gerçekleri göremiyorsun.

Yorumla
    • Emindeğirmenci
      Emindeğirmenci
      +1 yıl

Peki nedir o duygular

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Çok mu arıyorsunuz böyle soruları

0
    1 Yorumla
    • Emindeğirmenci
      Emindeğirmenci
      +1 yıl

Evetttttt

Yorumla
  • uzak21durun
    uzak21durun Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 63%
    +1 yıl

İntihar etmiş olur.

0
    1 Yorumla
    • Emindeğirmenci
      Emindeğirmenci
      +1 yıl

Yaaa neden

Yorumla
  • tt_Escape_tt
    tt_Escape_tt Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 97%
    +1 yıl
    Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.

sadece üssünü vurur

0
    0 Yorumla
  • pinkgirl98
    pinkgirl98 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 84%
    +1 yıl

Hayır nato üyesiyiz

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Türkiye Amerika’yı vurursa ne olabilir ya da vurabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Amerika Türkiyeye savaş açarsa ne olur? 20 cevap verildi
Amerika Türkiye'ye savaş açarsa ne olur? 6 cevap verildi
Türkiye Amerika’ya İsrail’e saldırsa ne olur? 9 cevap verildi
Sizce Amerikan Türkiyeyi vurabilirmi? 6 cevap verildi
USA Turkiyedeki uslerini kaldirsa ne olur? 5 cevap verildi
İsrail ve ABD Türkiye'ye saldırırsa Türkiye onları yenebilirmi? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bir giydiğini bir daha giyer misin?
  • Bir olay olduğunda bunu ilk kime anlatırsınız?
  • Nankör birine kapın açık mıdır?
  • Ölsem de unutamam diyebileceğiniz biri var mı?
  • Kadınların sevemediği hitap şekilleri nelerdir?
  • Duygusuz yaşanır mı?
  • Aşk mı, kariyer mi?
  • Kan değerleriniz nasıl?
  • Telefonunuz bir günlüğüne konuşabilseydi sizin hakkınızda ilk hangi sırrı patlatırdı?
  • Sen mi yola gelirsin, yol mu sana gelir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨