+1 yılİkisini de seçmem, ikisi de laik TÜRK devletini ortadan kaldıracak oluşumlar. İlk turda zafer partisinin adayını , ikinci turda CHP nin adayını desteklerim. Şöyle ki;
AKP ile CHP nin pkka ile olan yakınlığı arasında fark yok. Detaylı olarak şöyle izah etmek gerekirse AKP, pkka ile çözüm süreci yaptı. Ancak iktidarı kaybedince, geri adım attı. Lakin pkkanın şehirlere, HENDEK kazmasına ve özerklik ilan etmesine izin verdi. Şimdi de çözüm sürecinin adımları atılıyor.
Zira AKP ;Diyarbakır'da kürdüstan kurmak için ATATÜRKE baş kaldıran Şeyh saidin adını bulvara veriyor ve Pkka kurucularına 1982-1984 Diyarbakır Cezaevinde işgence edip öldüren Şehit Binbaşı ESAT OKTAY YILDIRANIN ADINI okuldan kaldırıyor ve HDP yi de kapatmıyor. Hep tavizler veriyor ama HDP nin kendi kontrolüne girmesini istiyor ki seçmenine çözüm sürecini yutturabilsin. Amacı şeriat bazlı kürdüstanı kurmak ve böylece Akp seçmeni tepki vermez. Muhalefeti ise, susturur. şu an, bunun pazarlığı yapılıyor. Zira HÜDAPAR, şeriat kürdüstanı savunuyor ve akp nin ortağı. HDP (DEMİ DE) ŞERİAT kürdüstanı kabul ettirmeye zorluyor. tamam derse, olacak.. Şu linkleri okusan, ne demek istediğimi anlarsın
Https://www.youtube.com/watch?v=2HbmShl37Ysçözüm sürecini buradan detaylı dinle.
https://www.voaturkce.com/a/diyarbakirda-sey-said-bulvari-tartismasi/7389576.html
https://www.karar.com/guncel-haberler/esat-oktay-yildiranin-adi-okuldan-kaldirildi-1822673
Bu durumda 31 Mart seçimlerinde, İlçede akp kesin kazanacak diye, zafere verdim ve akp kazandı. Ama ilde chp de kazanabilirdi , bu yüzden ilde chp ye verdim ve kazandı. Kararımdan da memnunun Genel olarak seçim değerlendirmem ise, şöyle
Bir Zafer partili olarak 28 Mayıs ve 31 Mart 'da seçimlerinde, AKP ye oy verip ölmek yerine;Chp ye oy verip sıtmayı tercih ettım. Çünkü sıtmayı iyileştirebilirsin.
maalesef CHP de eski Türk milliyetçisi chp değil. Şimdi akp, nasıl çözüm sürecini başlatacaksa;chp de başlatırdı. Ancak CHP orduyu yeniden kemalistlerin eline teslim edeceğinden; halk ile ordunun tepkisinden çekinip çözüm sürecinden geri adım atardı. Zira İki şekilde hayali kürdüstanın gerçek olması mümkün. Ya kürt islam devleti olacak ya da laik kürt devleti olacak. Kürt islam devleti olarak kurulursa;ordu, chp seçmeni ve TÜRKÇÜLER karşı çıkar. Laik kürdüstan olarak kurulursa; ordu, Türkçüler ve muhafazakar seçmen karşı çıkar. Ama AKP şeriat kürdüstanı kurarsa, chp seçmeni ve Türkçüler dışında kimse karşı çıkmaz ve muhalefeti susturmak kolay. İşte ölüm ve sıtma ayrımı, budur. Daha sonra chp, sığınmacıları gönderir... Bu yüzden Zafer partisi, 28 Mayıs ikinci tur seçimlerinde KEMAL KILIÇDAROĞLUNU seçti. Çünkü CHP yi kontrol etmek, işte böyle mümkün
AKP ise, hiç bir konuda geri adım atmazdı. Çünkü kontrol etmek, imkansız. Zaten her hatasını, dini kullanarak örtebiliyor. Chp, dini kullanarak hiç bir hatasını örtemiyor. Artık Akp nin tek çaresi, tüm sığınmacıları vatandaş yapmak. Yaparsa, 2028 ve sonraki seçimlerde kazanır. Bu yüzden Türk halkı korkmayacak ve sığınmacıların gönderilmesi için, net iradesini koyacak. Aksi halde, ülke gidecek.
AKP NİN SEÇİMİ kaybetmesi nedenleri: sığınmacıları göndermemesi ve daha fazlasını getirmesi, ekonomik çöküş, emekliyi mutsuz etmesi, yeterli sığınmacıyı vatandaş yapamaması , gençlerde deistleşme/ateistleşme ve Atatürkçülük oranın hızla yükselmesi gibi ana nedenler olmakta
İş bu anlatılan nedenlerden dolayı, 2028 de de bu halk chp yi seçtirip KEMALİST ordu eliyle kontrol edecez. Gönül ister Ümit Özdağ seçilsin. Ilk turda da Ümit Özdağı destekleyecem ama seçilmeyecek. Bu durumda ikinci turda, mecbur chp yi destekleyecem.
Aksi halde AKP çözüm sürecini daha önce başlattığında, sözümüzü geçiremedik ve pkka şehirlere inmişti. Yani AKP, kontrol edilemez ve HDP şeriata evet dediğinde;yeniden masaya oturacaklar. AKP de HÜDAPAR aracılığı ile HDP ye şeriatı kabul ettirmek istiyor. Eninde sonunda kabul edecek ve masaya oturacaklar gibi.. şu an HDP ateist kürdüstanı istediğinden dolayı, AKP masaya oturmuyor. Zira seçmenine, kabul ettiremez; 2015 de olduğu gibi..2015 de laik kürdüstanı kabul ettiğinden, 7 Haziran seçimlerini AKP kaybetmişti. Terörle mücadeleyi başlatınca, 1 KASIM seçimlerinde tek başına iktidar oldu
080 Yorumla
Soran+1 yılchp dediğin 2015 hdp baraj altı kalmasın diye hdp oy istemdimi yerel seçimlerde hdp ortağıyla is. Birliği yapmadımı cumhurbaşkanı seçimlerinde hudapar aynı ideolojileri sahip olan sadeet itifak değilmiydiler ülkede kimsenin şeriat getirmek istemiyor ama insanların diniyle ibadet diliyle uğraşan sizsiniz hdp istese chp kapata bilir
Soran+1 yılBu kisiler dışında hiç Baska kişileri dinledinmi akp dini kullandığı filan yok adamlar sizi kulanıyor ama bir türlü farkına varmiyorsunuz
Soran+1 yılÜmit ozdağa veya kk seçilirse insanların İbadet diline veya Başörtüsüne gecmiste yapılan yanlışlar tekar olacakmı olmayacakmı
Soran+1 yılSoru okuyupta gelseydin keske hudapar akp arsında kalırsan dedim kafana göre gelip benim sorumun altına yorum yapmasaydın
- +1 yıl
1. Türkçen çok bozuk ve ne dediğin anlaşılmıyor.
2. Akp bas baya şeriat istiyor. Necmetin Erbakan da şeriatı getirmedi denedi ve baş örtülüler sokağa çıkıp şeriat eylemi yapıp cumhuriyete karşı yıkıcı tutum sergilediler. Bu yüzden baş örtülülere, tepki oluştu. Sen , senin türbanına karışılmıyorken, şeriat diye eylem yaparsan; bu vatanın gerçek sahipleri gerçek Atatürkçüler sana hattini bildirir. Zaten türbana karışmalar, 28 Şubat haklı askeri müdahalesi öncesi şeriat eylemlerinizden sonra başladı. Amerikanın gazına gelip şeriat isteyip ülkeyi adeta iç savaşa sürüklemeye kalktınız. TSK da bu iç savaşı engellediği için, Amerikanın terör örgütü fetö eliyle hedef alındı. Yani durduk yere, baş örtüsüne müdahale edilmedi bunu hak ettiniz!! - +1 yıl
Şimdi Amerika şeriat istiyor. Zira Türkiyenin bölünebilmesi ve sevrin uygunabilmesi için, şeriat gelmeli. Şöyle ki halkın yarısı, şeriatı istiyor ama yarısı istemiyor. Bir kesim diğerini yok edemezse, şeriat ülkenin bir kısmında uygulanması için bölünür. Aynen, Korenin bölündüğü gibi.. Zayıfladığımızı gören; Yunanlar ve suriyedeki dev pkka terö ordusu , bir taraftan bizden toprak kopartır. Bir kesim yok olsa bile, ülke yine çok zayıflar ve istilaya hazır hale gelir. İşte buna, eyalet sistemi deniyor. Bölünerek, şeriatın uygulanmasına
Bu yüzden Amerika , şeriatı getirip Türkiyeyi bölmek için; suriyelileri ve Afganları başımıza bela etti. Zira bunların gelmeleri için; sınırlarımızı Amerika mayınlardan temizlemedi, Suriyeyi ve Afganistanın karışmasına neden olan Amerikaydı ve bu şeriatçı sığınmacıların ülkemizde kalmaları için para harcayan da Amerika.
Türkiye cumhuriyetinin güvencesi olan kemalist emir komuta sistemi, Amerikanın Ergenekon kumpas davasıyla tamamen bitirildi. Yani son kale, TSK çöktü. Artık laik Türk devletinin son kalesi, laik Türk milliyetçileri ve Atatürkçülerdir. Tengri biz menen - +1 yıl
AKP Şeriatı getirmek için ise, uygun zaman bekliyor. Elinde çok güçlü bir ordu olmalı ve TSK yı tamamen kontrol edemiyor. SAVAŞAMAYI iyi bilen subaylar, şeriat istemiyor. Suriyelileri de yeteri kadar silahlandırabilmiş değil. 10 sene daha gerekiyor, tam hazır olmak için. Eğer 2028 de de kazanırsa, bunu yapacak. Bu yüzden gerekirse CHP yi iktidar yapıp buna izin vermeyecez. CHP de yukarıda anlattığım nedenlerden dolayı, kürdüstanı kuramaz. Ama akp, kürdüstanı da çok rahat kurabilir. Yazının hepsini okusan , anlardın
Soran+1 yılÜlkede şeriat istemeyen oranı %83 hak etik 2028 iktidara ümit ozdağa gelirse aynısı olacakmı ayrıca gecmisi değil simdi konus bu ülkenin gerçek sahipleri ATATÜRKÇÜLERSE benim ölen dedelerimin mal varlığıklarımın parasını versinler ben gideyim
Ayırca dikkatli bakarsan Adnan Menderes zamanında basörtü karsıtlığı görürsün TSK ülkeyi kendi iç savasa sürükledinin farkında bile değilsin- +1 yıl
Necmettin Erbekan," şeriat gelecek kanlı mı yoksa kansız mı" dedi. TSK da müdahale etti. Sonra pişman oldu ve TSK hakkında şikayetçi olmadı. Amerikanın terör örgütü ve seninde içinde bulnduğun fetö, Erbekanin ölmesini bekledi. Çünkü Erbekan darbe yok deseydi, dava açılamayacaktı. Ama Erbekan bile şeriatın ABD oyunu olduğunu anladı ama sen anlamadın. Bu ülkeyi iç savaşa sürükleyecek senin gibi Kürtçü dincilerdir. Yoksa ben hiç bir lakin, oruç tuttu veya namaz kıldı diye birini dövdüğünü görmüyorum. Hep dinciler dövüyor ve dinciler haberlere çıkıyor. 28 Şubat da bir tepki oldu ama hainler şeriat isteyip iç savaş çıkarırsa; durum böyle olacaktı elbet. Suçlu , hainlerdir !! Kendi içinde dinini yaşadığı, için kimse hapse girmedi ve dökülmedi. Ayrıca şeriat isteyen,%50. Akp ye oy veren herkes. Amerika da bunu bildiğinden, şeriatın fitilini ateşlemek istiyor.
- +1 yıl
Akpli olup da şeriat istemeyen tanımadım . Anketler hep chpli şehirlerde yapılıyor. Karadeniz, Doğu Anadolu ve iç anadoluda yapılsa ; durum tam tersi çıkar. %50 ile %50 nin savaşmasıyla da kimse kazanamaz ve ülke bölünür. Kazanan ise ABD. TSK , ABD oyununu bozdu ve Amerikanın terör örgütü fetö eliyle bitirildi. Ama senin gibi hainler hala uyuyup ABD nin hain planlarına, hizmet etmeye devam ediyor. Sorun yok, Mustafa Kemalin askerleri ölmedi
- +1 yıl
Ülkenin gerçek sahibi ise, biz Atatürkçüleriz. Çünkü; yunanı biz yendik, senin gibiler elektriği kaçak kullanırken fatura ödedik, en ağır vergileri hep Atatürkçüler ödedi ve bu ülkeyi korumak için genelde Atatürkçü subaylar hayatlarını kaybetti. Senin gibiler ise, kurtuluş savaşından bugüne kadar hep sırtımızdan vurdu. Babandan kalan ne kadar mal varsa, sat ve istediğin ülkeye git. Yoksa iktidara gelmemiz an meselesi, biz gönderecez
- +1 yıl
31 Mart sadece bir başlangıç idi. Önce zaferi iktitar yapamıyorsak chp yi kazandırcaz , sonra chp yi kontrol edip virüslerden temizleyecez ve işte bu zaman Türkün gücünden korkun..
Soran+1 yıl1 ben kürt değilim
2 ben sana orada ümit ozdağa iktidara gelirse ezanın kuranın Türkçe okunması ve basörtüsü yasağı geri gelecekmi diye sordum
3 sana büsürü oruç tutana basörtü takana namz kılana laf ettiğini gösterim hata göstermeme gerek yok azıcık dikkatli bakarsan sende görüsün
4 kendi kafana göre mileti hayin ilan etme sana önerim
5 kendi içinde dini yasamayı acıklarmısın
5 türkiyede yapılan bir anket nasıl oluyorda abd yasıyanları kapsıyor
6 sadece kendi görüşüne odaklanıyorsun kendinle aynı düşünmeyen herkezi vatan haini ilan etmede bunun belirtisi- +1 yıl
1. Baş örtü yasaklanmaz ve Ezan Türkçe okunmaz. Zira Ezan Türkçe okunursa, tepki çok olur. Ama şeriat isteyen baş örtülüler, 28 şubatdaki gibi yine cumhuriyetimize saldırırsa ; asla hiç bir tepkiden korkmayız. Zira vatana ihanettir bu ve başka vatan da yok.
2. Anketler gerçeği yansıtmıyor. Çünkü şeriat istemeyen bir tane akpli tanımadım. Ben de eskiden islamcı iken, istiyordum ve istemeleri normal. Çünkü dinleri, böyle emrediyor. Maide 44. Ayeti biliyorum ama biz de kurdurmayız diyorum. Anketlerin tamamı, chpli şehirlerde yapılmış yani.
3. Ben hiç bir yerde ibadetini yapanlara, laiklerin 28 şubattan sonra laf edildiğini görmedim. Ama oruç tutmayanların dövülmesi olayı, çok fazla. 28 şubatda ki öfke ise, sizin cumhuriyeti yıkmak istemenizden kaynaklanıyor. Cumhuriyeti ve ülkemizi hedef almaz iseniz ; hiç bir şey olmaz.
4. Kendi içinde dini yaşamak böyle: namazını kıl, orucunu tut ve kuranını oku. Ancak şeriat isteyip cumhuriyeti hedef alma. Erbekan ve kitlesi, cumhuriyeti hedef aldı. Daha sonra bir çok laik aydına, suikastler yapıldı. Büyükşehirler 'de şeriat isteriz eylemleri oldu. Bunların hepsi, yaşandı.
Soran+1 yıl1 bu yasaklar geri gelirse aynısı sizin geçerli
2 her akp tanıyamacağına göre dediğin yanlıştır
3 türkiye geneli yapılan bir anket chp akp sehir sehir ayrılmaz
4 camide alkol alan kurana tekme atan oruç tutanlara saat önce ezan dinleten
kaplı biri psikolok olamaz diyen
burası modem bir sehir kaplı istemiyoruz diyen
5 bizim derdimiz ezanın kuranın Türkçe okunması veya basörtünun yasaklanması biz şeriat filan istemiyoruz ama siz böyle ezanın kuranın Türkçe okunmasını basörtü yasağını diyanet imahatip karsı olduğunuz sürece akp değil Baska bir parti ila bunu yapacak ve siz hiç bir şey yapmayacaksınız ülkeyi iç savaştan kurtuldu zannedip üç savasa sürüklüyorsunuz
6 sen Müslümanmısın
Soran+1 yılDaha ezanın kuranın Türkçe okunmasının laiklik aykırı olduğunu bile bilmiyorsun
- +1 yıl
1. Türkçe değil, Arapça mealini okumak sana kalmış. Atatürk, halkın okudğunu anlaması için Türkçe yaptı.
2. Ben Müslüman değil, Türklerin eski Tek Tanrılı GÖK Tanrı İnancını benimsiyorum ve gurur duyuyuyorum. Eskiden koyu dinciydim, akp sayesinde gözüm açıldı. Koyu dinci olduğumda, şeriatçı idim. Gençlerde, laikleşme artırıyor. Böylece akp kaybediyor. Akp nin ve senin, son umudunuz sığınmacılar. Sığınmacılar, 2028 de de sandığagitmez ise,
Hapı yuttunuz. Kesin kaybedeceksiniz
Soran+1 yıl1 dediğini anlamadım
2 gencler arsında gayet dindarlar var
3 ategizim degism gök tanrının bir ortak noktasını acıklarmısın adamlar sizde dusman
4 eğer senin dediğin gibi olsaydı her fırsatta sol imahp yüklenmezdi
5akp kaybettiği bir cok yerde itifak kurulmadığı veya yeniden refah partisinine akp oy kaymasından doalayı iyi partinin oylarının chp kaymasından dolayı kaybedilmis
6 akp senin nasıl gözünü acımıs acıklarmısın koyu serihatcıymısın
Soran+1 yılŞeriat bahsederken iran Afganistan bahsediyorsun ama Malezyada serihat ülkesi ondan hiç bahsetmiyorsun
Soran+1 yılSizin gibiler sadece kendini düşünür para için uğraşır sizin bu ülkeye bir faydanız olmaz tek derdiniz din dusmanlığı yapmak sizin
- +1 yıl
1. Ben 6 ay askerlik yaptım. Vatan için canımı veririm. Asıl senin gibi Hizbullahçı cihatçı teröristler ise, bu vatanı Amerikanın istediği şeriatı getirmek için ölürler ki Amerikanın neden şeriatı istediğini anlattım yeniden yazayım buraya.
Amerika şeriat istiyor. Zira Türkiyenin bölünebilmesi ve sevrin uygunabilmesi için, şeriat gelmeli. Şöyle kihalkın yarısı, şeriatı istiyor ama yarısı istemiyor. Bir kesim diğerini yok edemezse, şeriat ülkenin bir kısmında uygulanması için bölünür. Aynen, Korenin bölündüğü gibi.. Zayıfladığımızı gören; Yunanlar ve suriyedeki dev pkka terö ordusu , bir taraftan bizden toprak kopartır. Bir kesim yok olsa bile, ülke yine çok zayıflar ve istilaya hazır hale gelir. İşte buna, eyalet sistemi deniyor. Bölünerek, şeriatın uygulanmasına
Bu yüzden Amerika , şeriatı getirip Türkiyeyi bölmek için; suriyelileri ve Afganları başımıza bela etti. Zira bunların gelmeleri için; sınırlarımızı Amerika mayınlardan temizlemedi, Suriyeyi ve Afganistanın karışmasına neden olan Amerikaydıve bu şeriatçı sığınmacıların ülkemizde kalmaları için para harcayan da Amerika.
Türkiye cumhuriyetinin güvencesi olan kemalist emir komuta sistemi, Amerikanın terör örgütü fetönün Ergenekon kumpas davasıyla tamamen bitirildi. Yani son kale, TSK çöktü ama içeride hala çok fazla Atatürkçü subay var. Ancak Binbaşı üstü yok.
Artık laik Türk devletinin son kalesi, laik Türk milliyetçileri ve Atatürkçülerdir. Tengri biz menen - +1 yıl
2. Gençler arasında islamcı azınlıkta. Çoğunlukta olsa, akp gençlerin çoğunluğunda oy alırdı. Ama hep orta yaşdan ve vatandaş yaptığı sığınmacılardan , oy alıyor. Ancak sığınmacılara, sandığa gitme eğitimi vermediklerinden yeterli oy kullanılmalı ve Bu yüzden bir çok akpli belediye kaybedildi. Gençlerin , sadece %25 i akpli. %10 pkkalı. Bunları çıkalım,%65 Atatürkçü var. Atatürkçüler ise; deist, Ateist ve ya Gök Tanrıcı oluyor.
Deistler : Tek Tanrıya inanır, oruç tüm inançlara olduğu için sadece oruç tutmayı mantıklı bulurlar , bunun haricinde tüm ibadetleri yapmazlar ve tüm semavi dinlerin insan ürünü oldukları gerekçesiyle ; red ederler. Eski Türkler de Gök Tanrı inancı olarak geçerdi bu. Bu yüzden dezm = Tengricilik diyebiliriz
Ateizm de ise, hiç bir tanrıya inanç yoktur.
Ben ise ,2017 Temmuza kadar şeriatçı idim. Senin gibi şeriatın gelmesi için, ülkenin bölünmesini bile umursamıyordum. Ancak kemalist tarihçi Sinan Meydanın kitapları ve AKP nin yaptığı her pisliği dinle meşrulaştırması nedeniyle islamdan tamamen soğudum. İyi ki de soğumuşum. Aksi halde Amerikan emperyalizmin , şeriat altında ülkemizi bölme projesine hizmet edecektim.
- +1 yıl
3. Türkçe kuran zorunlu değil. Zira bir sayfası Arapça ve bir sayfası Türkçe. İsteyen istediği gibi okuyor ki ben de az kuran okumadım.. İslam hukukuna ise, tamamen hakimim. Afganistan ve İran, gerçek şeriatı uyguluyor. Osmanlı da böyle uyguluyordu.
Daha sonra Türkçe ezan laiklik karşıtı değil, dil meselesidir. Hristiyanlar ve yahudiler, kendi diliyle ibadet yapıyor. Neden Türkler kendi diliyle ibadet yapılınca dokunuyor. Türkçe karşılığı olmayan sözler ise, Türkçeye çevrilmemiştir. Böylece ezan , geçersiz hale gelmemiştir. Türkçe ezan da kuran da geçerlidir. Türkçe karşılığı olmayan kelimeler, hep Arapça kalmıştır. Türk düşmanı Amerikancı fetöcü veya cihatçı hain olduğundan anlayamazsın
Bunları demeyecektim ama yukarıda vatana faydan yok demişsin. Bu vatan, bizler sayesinde ayakta ve bölünmedi. Senin gibi hainler, Libya halkı Kaddafiyi sonradan mumla aradığı gibi sonradan da Atatürkü mumla ararsınız.. Çünkü iç savaş; açlık, sussuzluk, anarşi ve salgın hastalık demek.. İnsan eski düzeni, mecbur geri arıyor. İki kesimden biri kazansa da Türkiye öyle ağır yıpranıyor ki; kendine 100 sene gelemez. Çünkü Atatürk gibi, başarılı lider yok.. Zaten gelmesine de izin vermezler. Emperyalistler sevri imzalatıp bizi yönetir. Bu yüzden şeriat gelmesini ve şeriat gelmesi için de 13 milyon sığınmaciyı getirdiler. Şeriat isteyip Emperyalizme hizmet etmeye devam edin. Ülke kalmayınca, pişman olacaksınız; kaddafi halkının olduğu gibi.. - +1 yıl
Kaddafi laik ama devirenler şeriatçı idi, şimdi hepsi ; yokluk, açlık ve anarşi nedeniyle mutsuz. Kaddafi dönemini, mumla arıyormar
Soran+1 yılBana bak ikide bir bana Hizbullah şeriatçı diyip duruyorsun sinirlerimi bozma benim
- +1 yıl
Lan kardeşim, yukarıya çık bak. Sen bana, bu vatana faydan yok dersen tabiki sana böyle derim. Hası uza git
Soran+1 yılAma bos yapmısın Müslüman değilsin gidip dinin ibadet dilinine karsısı yorsun laiklik dinle devlet islerini ayırmaksa neden gidip devleti din islerine karıştırıyorsun değist olupta oruc inanı görmedim sizin ayakta kafana birini terörist ilan ederekmi ayakta tutuyorsun sen
- +1 yıl
Laik cumhuriyeti ortadan kaldıracak herkes, teröristtir. Sen de şeriat felan diyorsun
. şeriat laik cumhuriyeti ortadan silahla kaldırmak demektir. Zaten başka türlü, %50 yi biat ettiremezsiniz. Silahla hükumet sistemini yıkmak, resmi olarak terörist demektir. Sen de böyle biri olduğunu, şeriat diyerek kabul ediyorsun hadi uza
Soran+1 yılİlk kim başlatı acaba dikkatli bak yukarıya dedikerin yarısı okumaya değer değil ben dediklerime karsılık sacma sapan seyler anlatıyorsun yazdıklarımın yarısını okumamısın büyük ihtimalle kendi kendini yalanlıyorsun sadece
Ülkeye faydalarını saysana hadi bekliyorum ikide bir aynı seyleri tekrarlamayı kes
Soran+1 yılŞeriatı ülkeye gelmesini istediğim yeri bana tam olarak görmemişin senin oy kulama hakın bile yoktur büyük ihtimalle
Soran+1 yılAyırca sorduğum soruya gelipte atlayan sacam sapan seyleri anlatan sensin hatırlatırım üzerine üstün benim dedelerimin kan parasını malımın parası verin ben bu ülkeden giderimde dedim ama cevap gelmedi
Soran+1 yılNoldu sustun
Soran+1 yıl@ATİLLA1995 yunanı yendiniz edirnede yuancs Bulgarca tabeladan geçilmiyor benim kacak elektrik kullandığımı kanıtlamasan kansız kardeşimsin önde gidenisin vergi dediğin herkes ödüyor lan it sen kimi kimin ülkesinden gönderiyorsun ben ülkemde kalıp savaşmaya hazırım ben ölürsem kahraman sen ölürsen leş olursun senin gibiler anaca kendi milletini öldür düsmana kursun bile atamaz Senin dediklerinden biri olsun bu ülkede iç savas cıkar sözde iç savası akp çıkaracaktı ama siz çıkarıyorsunuz
Soran+1 yılNoldu it konusana
- +1 yıl
Lan canımsın, hepsinin cevabını yukarıda vermişim. Sen okuma özürlünün. Asıl sen, yazdıklarımı okumamışsın. Yoksa tüm sorularına cevap vermişim. Sabahtan beri, şeriatı savunuyorsun sonra şeriat istemiyorum diyorsun. Özürlüsün sen. Türkiye cumhuriyetinin bütünlüğünü savunmak, tek başına bu vatana faydam. Daha sonra Avukatlık yaparak büyük vergi ödüyorum. Ayrıca askerliğimi de 6 ay yaptim. Tek kuruş almadan, bir sürü faydam dokundu. Sen de ise , hiç biri yok. Çünkü, bölücülük yapmaktan başka bir şey bilmiyon. Artık sana cevap yazmak, ancak vakit israfı. Haydi uza..
Soran+1 yılHangi yerinde serihat savundum basörtüsu kuranın ezanın Türkçe okunması serihatmı verdiğin cevapların yarısı alakasız cevaplardı okuma özürlüsün kim olduğu beli kansız serefsiz
- +1 yıl
Sensin şerefsiz kansız terörist. Hepinizi 2028 seçimlerinde iktidara gelince, bu ülkeden sürecez. hadi ordan git şimdi. Bir daha sana cevap yazılmayacak
Soran+1 yıl6 askerlik yapmakla ülkeye faydan dokunmuyor senden daha fazla vergi veriyorumdur bölücülük senin yaptığın nedir türkiye cumariyetin kendi ülkenin vatandaşını öldürekmi savunuyorsun terörist ilan ederekmi ülkendeki insanların dinine karışarakmı
Soran+1 yılSen kimisinde beni ülkemden gönderiyorsun ülkenin bütünlüğünü savunuyorum iş savas cıkmasın akp istiyor diyip kendisin dediğin iç savaş cıkarcağın farkında bile olmadını bilmeyen kansız serefiz ben seni rahat bırakılmıyım sanıyorsun
- +1 yıl
Ne yazdın da engeli hemen bastın. Kim bu yazdıklarımı okursa, herkes bana hak verir ve seni hain olarak görür. Senin gibi kansız Amerikancı vatan hainlerine, asla cumhuriyetimizi yedirmeyeceğiz. Cehennem buz tutsa da Türkün yurdunu koruyacağız. 2028 yılında da iktidara gelme ihtimalimiz, kuvvetli. Ne kadar erken kaçarsan, o kadar senin faydana. Asla laik Türk devletine düşman olanlara, devletimizi yıkmasına izin vermeyecez. Sen de burada Hüdaparı savunarak ne olduğunu gösterdin. Haydi şimdi, cehenneme kadar yolun var
Soran+1 yılKullandığın site amerikan malı senin kansızı kim görse küfür eder nerde hudapar savundum canımsın hiç bir yere kaçmaya gerek yok ölürsem topragımda öldürsem toprağımda ülkede laiklik serihat savası cıkacak diyip kendisin dediğini farkı olmadığını farkında olmayan seref yoksunusun sen kansız it bana nerde şeriat savunduğumu göstersene
Soran+1 yılPara için bedenini satarsın sen
- +1 yıl
* seni buldum şimdi, silahlı fotoğrafımın altına ruh hastası yazmışsın.. Ben de bom boş tartışmamak için , engellemişim. Şimdi, bu son yorumu yazmak için kaldırdım.
Asıl senin gibi hainler dağda, pkka kurucularına bedenini satıyor.
Şeriatı şöyle savunuyorsun; Yukarıda 28 Şubat döneminde laikliği yıkmak isteyenleri, mağdur diye savunuyorsun. Sonra ben, şeriatçı değilim diyorsun. Yemezler !! Laik düzeni ortadan kaldırmak da devleti yıkmak demektir ve bunu yapacak adam , Türk vatandaşı olarak kabul edilemez !!
Ayrıca ben , kimsenin dinine karışmıyorum. Şeriat isteyip bölücülük yaparsan , müdahale ederim ki 28 Şubat da olan buydu. Defalarca söyledim ama senin beynin almıyor.
Ama senin gibi yobazlar, oruç tutmuyor diye; zayıf insanları dövüp kadınlara saldırıyor. Daha yeni Fatih de oldu. Ama bu ramazan ayında oruç tuttu diye, bir Müslüman saldırıya uğramadı. Uza git şimdi hain * - +1 yıl
Sen, bu ülkede şeriatı çıkarmak ve kürdüstanı kurmak isteyenler için savaşmaşsın. Şeriat isteyenlerin alayı, kurtuluş savaşında kuvayi milliye için savaştı. Bu yüzden senin ölün leş, benim ölüm vatan için olur.
Soran+1 yılTabi tabi bise yaparsın kim satığı beli bugün kendini satan yarın anasında vatanıda satar kimseye karısmıyo diyip ezanın kuranın Türkçe okunmasını savunuyorsun bumu karışmak yukarıda yazdıklarınla Alata yazdıkların bir birini tutmuyor vatan haini seni seriat savunuyorsun dediğin yerde güldüm 20 defa siz gelince basörtüsü ezanın kuranın Türkçe okunması gibi olaylar yasana cakmı dedim ama nedense herseferinde bos bos cevaplar verdin kendi dediklerin bile ülkeye zarar verdiğin farkında değilsin çaklar anca bir birlerin leşini yerler aynı sizin gibi yobaz komikmiş sizin yaptıklarınıza ne diyorsunuz serefsizlikmi itlikmi
Soran+1 yılSenin su dediklerini ss alıp inrer yayınlayacağım bakalım kim haklı olacak
- +1 yıl
Ulan it , Senin asıl sorunun Türkçeyi bilmemen. Zira profilini incelemedim, kürtçe yorumların var. Yani, bir Kürtsün. Doğuda da kaçak elektrikler çok yoğun kullanıyor.
Ayrıca ben yukarıda hep ne demişim? Baş örtüsü yasağı gelmez , kuranı istediği gibi zaten okuyorsun ve ezan Türkçe olmaz. Ancak ezanın Türkçe olmamasına bir Türk düşmanı ister demişim ki gayet mantıklı
Kaldı ki baş ördü yasağını, Sen açmışsın. Be ise yanlış bilinen doğruya değinmişim. Demişim ki ; haklı askeri ve hükumet iş birliği sonucunda alınan 28 Şubat kararları öncesi , ülkede şeriat için sokaklarda türbanlılar ve eşleri eylem yapıyordu demişim. Bu dönemde çok fazla laik aydın ve gazeteci de katledildi. Madımakı, bunlar yaktı. Nice hakim ve savcıları da bunlar hakkında soruşturma açtılar diye katlettiler. Devlet bakanını bile katlettiler bunlar !! Şeriat isteyenleri eleştirdi diye. Bunların hepsi oldu. Yani ap açık silahla laik cumhuriyeti 1990 larda yıkmak istedi şeriatçilar. Türban yasağı, bunun tepkisi idi. Yani şeriatçılar, neden oldu.
Eğer şeriatla yönetilen bir ülkede, aynı şeyleri laikler yapsa erkekler kazığa oturtulup kadınları da türban giyene kadar hapse atılırsa. Osmanlı da bunlar aynen oldu. Yani bizim tepkimiz, hiç bir şey. Türban yasağı, sadece devlet kurumlarında vardı bu arada. Tamamen, sizden kaynaklandı bu - +1 yıl
Ben de ne demişim? Türban yasağı olmaz ama yine devletimizi silahla yıkmaya kalkışan olursa, sözünü veremem demişim. Sonuçta ben neden devleti yıkmak isteyenleri; tedavi edip , okutup ve memur dairesinde iş vereyim ki? Osmanlı aleviler ve laiklere, yaşam hakkı bile tanımıyordu ya!! Atan acımasız ama gelmiş bize laf atıyon
Eğer devleti sosyalist solcular yıkıp komünizmi getirmek isteseler, buna da müdahale ederiz. Açık kadınlarını da hapse tıkarız da 12 Eylül de aynısını yaptık ve solcular uslandı. Yoksa bu ülkede çok fazla komunist var. İsteseler, uzun bir süre devlet bunları susturamaz ama uslandılar. Akp geçicidir ama laik devlet kalıcıdır ki chp bir sürü akp kalesini aldı.
Bu yüzden laik devlete uyanlar yaşar ve kimsenin yaşantılarına karışma hakkı yoktur. Ama laik devleti hedef alanlar , sonuçlarına katlanır
Sen ise ancak bozuk Türkçeye saçmalamışsın. Bu görüşüm, en süper görüş seçilecek yapay zeka tarafından izle de gör bak.
Soran+1 yıl1 bana kürt değilim
2 Senin gibi düşünmek zorunda değilim
3 doğuda oturuyorum
4 bende dedimki günümüzde gelirmi ama cevap vermedin
5 ben bunların hiç birini savunamdım ama sen savundun dedin
6 dediklerimin okumadığını kanıtladın
7 bir cok yerde itifak olarak girilmediği ve iyi partinin oylarının chp kaymasından dolayı kaybettiler birçok yerde
8 bozuk türkcem seni ilgilendirmez
9 herdediğin seyi sonra cıkıp yalanladın
Soran+1 yılÜlkede komünistler var diyorsun 4 milet vekli var bir halt yapamazlar ama sizin fikirleriniz ülkeye zarar verdiğin bile farkında değilsin milete gidip vatan hainisin yok 6 ay askerlik yaptım yok Kürt sün diyerek küçümseme vatan haini diye kendi milletinden insanlar zarar verenlere denir senin gibi mal gibi akp laiklik şeriat savası cıkarcak diyip kendi fikrinin tersi olduğun farkında değilsin
Soran+1 yılÜlkede sizin gibileri okdar sevmeyen kitle varki Abdullah Öcalanı aday yapsalar on oy veriler sır sizi sevmedikleri için
Soran+1 yılGücün yetiyorsa gelip bana dediklerini yaparsın bekliyorum seni
- +1 yıl
Okuma yazman yok senin, bu yüzden bu kadar gevezelik yapıyorsun. İktidara gelip önemli bir yere geldiğimizde ve senin gibi hainler de devleti yıkmaya kalktığınızda, gerekeni yapacağız. Yoksa hiç kimse, bu ülkede suç işleme yetkisine sahip değil. Daha vaktimi ziyan etmene izin vermeyeceğim, seni engelliyorum...
Soran+1 yılHayla hanin diyor kendinsin bir halt zannediyor canım
Soran+1 yılSöze gelince cok konuşuyorsun icrade gelince boşun ülkede ezanın kuranın Türkçe olması veya basörtü gibi yasaklar gelsinde ülkede savas cıkar farkında değilsiniz
- +1 yıl
Yazılarımı okusana. 28 Şubat da ülkeyi yıkmak istediğinizde nasıl baş örtü yasağı oldu?
Kimsenin başındaki türban sökülmedi. Sadece laik devleti yıkmak isteyenler, devlet kurumuna alınmadı ve cezası ne kadarsa o kadar hapis yattılar o kadar !!. Hepsi az bile hapis yattı. Zira laik düzeni yıkmak, ömür boyu cezayı gerektirir.
Ama Osmanlı Alevi açık kadınlara ne yapıyordu? Ömür boyu kölesi yapıyordu. Böyle insafsız ataların torunu olanlar, gelmiş bu vatanı yunan işgalinden kurtarıp bağımsız Türk devleti kuran Ataturkün çocuklarına laf atamazlar. - +1 yıl
Şeriat isteyip devleti yıkmayan Müslümana karışanları ise, hapse atarız. Çünkü laik düzen, laik düzene saygılı herkesin inancını saygı duyar.
- +1 yıl
Benim sorunum, şeriatı getirmek isteyenlere. 28 Şubat dan önce şeriatı getirmek isteyenlere , bunlar yapıldı. 1997 den önce, baskı ve hilafet eylemleri yoktu. Ama bir türlü, anlamak bilmedin ve şeriat isteyenleri savundun. Sen gerçekten şeriat istemeyip ülkeyi bölmeyi amaç edilmeseydin, tartışma bu kadar uzamazdı. Artık kesinlikle, yazmayacağım
Soran+1 yılGidip ezanın kuran Türkce olacak basörtü yasağı olcak Muhafazakârlar sesiz kalacak öylemi
- +1 yıl
Ya canımsın. Ezan Türkçe olacak dememişim hiç bir yerde. Baş örtü yasağı da olacak dememişim. Ama şeriat isteyenler, sonuçlarına katlanır; devlete atanamazlar ve devlet kurumlarına giremezler demişim. Zira ben nereden bileyim Allah Allah diyerek, bomba patlatmayacaklarını.. Ama sen, anlama özürlüsün. Seninle tartışmak, ancak vakit israfı.
- +1 yıl
Baştan yorumları düzgün oku. Tam üç kez okudum, Burada tek saçmalayan sensin.
Soran+1 yılİkide bir kimseye bise olmadı basörtülü bir kişin şeriat savunduğunu nasıl anlıyorsun benim annem neden abimin diplomasını almaya gitiğinde basın acılamsını istediler ben serihat isteyenleri savunduğum bir yer yok ülkeyi bölmeye calısanda sensin burada kusra bakama Atatürk Osmanlıda doğdu yunan işgalinden kurtardınız ne kazandığınız edirne gidince yunanca tabela yokmu
Soran+1 yılAtatürk cocuğu diyerek milete üstünlük kurmaya calısma
Soran+1 yılKaplı bir kişi neden devlet kurumunda çalışamıyor onu anladım
- +1 yıl
Kapalilar genelde şeriat istiyor. Sen de burada gelmiş, şeriatı isteyenleri savunuyorsun. Çok detaylı inceleme yapacaz. Cemaatlerle bağlantısı olanları, şeriat isteyen partilerle bağlantısı olanları ve sosyal medya paylaşımlarında açıkça senin gibi Atatürkü hedef alanları; devlette üniversiteye de memuriyete de almayacaz ki. Bunu aynen , akp de laiklere yapıyor
- +1 yıl
Bu incelemelerden bir şey çıkmasa, üst düzey memuriyetler hariç devlete girmesine engel yok. Üst düzey memuriyetler ciddi güven ister ve akp de her akpliyi, bu memuriyetlere almıyor. En koyu akplileri alıyorlar. Hastanelerden ise , açıkça silahlı olarak bize saldırmayanlar ; faydalanabilir. Fazla katı tutuma, karşıyım
- +1 yıl
Atatürkün ise, kurtuluş savaşındaki Yunanalra karşı kazandığı zafer gayet iyi biliniyor. Sonuç olarak;
-Yunanlar Rum vatandaşlarıyla defolup gitti.
- Misyoner okullar, denetlendi
-Patrikin siyasi yetkileri elinden alındı
-Şeriatçı Osmanlı tarafından emperyalistlere verilen her şey geri alındı
Bunların hepsi oldu, aksini ispat edemezsin. Şeriatçılar ise, Yunan saflarında halife ordusu kurup savaştılar. Osmanlı şeyhülislamı hakkımızda idam fermanı çıkardı. Sen de Atatürkün başarısını hiçe sayarak, bunların torunu olduğunu itiraf ediyorsun
Soran+1 yılBen nerde Atatürk hedef aldım ben seriat isteyenleri değil senin gibi basörtülerin calısmasına oumasınads karsı olanlara karsıyım ülkede laiklik nerde ayrımcalık yapılıyor acıklarmısın okullarda dolu bası acık öğrenci öğretmen var
Soran+1 yılAtatürk selanık doğumlu hatırlatırım
Soran+1 yılSenin yaptığın sadece ülkede savas cıkarır
Soran+1 yılSenin gibilerin ölmesi gerekiyor bu ülkeye yarar değil zarasınız hastalıkısınız siz
Soran+1 yılAvukata sözde it senin avukatlık yapman bile suc olmalı
- +1 yıl
Senin it köpek. Yazdıklarımı anlamıyorsun, şerefsiz. Anlasan bunları yazmazsın. Senin gibi şeriatçiların tamamını sürecek ki şeriat isteyenleri savunuyorsun ap açık burada. Yahu canımsın, sorunumuz şeriat isteyenlerle demişim ap açık ama sen hala nasıl şeriatçı değilsen; beni hedef almaya devam ediyorsun. Açık memurların hiç biri, önemli görevlerde değil. Peki neden değil? Çünkü akp, İslami rejiminin yıkılmasını istemitor. Biz de önemli görevlere almayacaz demişim sadece. Yani ben hiç bir yerde şeriat istemeyen Müslümanlara, laf etmemişim. Ama sen şeriat istediğin için, eğer silahlı kalkışma eyleminde bulursan ; Senin gibileri öldürecez. Yoksa kimse bu ülkede, kimseyi durduk yere öldüremez. Aksi halde, anarşi olur. Sadece laik cumhuriyeti korumak için, silahlı terörist öldürülebilir. Ama şeriatçılar, çok fazla masum ve silahsız insanı katletti. Madımak, hakim savcılar, Uğur Mumcu, devlet bakanları vs vs
- +1 yıl
Asıl savaşı, " kahrolsun laik devlet, yaşısın şeriat " diyenler çıkarcak. Biz de gerekeni yapacaz. Yoksa laik düzene saygılı olan birisine, kimse karışamaz ve karışana karşı dururum.
- +1 yıl
Ulan cahil, Selanikte çok fazla Türk vardı. Selanik Balkan savaşlarında düşünce , Anadoluya Türk göçü başladı. Yani sen, Atatürke yunan mi diyorsun? Bunu anlamadım? Bir de yukarıda yorumda şey demişsin bak, bir de gelmiş benim aklımda dalga geçiyorsun;" Yunan işgalinden ne kurtardınız ne kazandığınız Edirne gidince yunan tabela yok mu?" Bu açıkça, Yunan karşı zaferimizi yok saymak değil de nedir? Edirne'de Yunan tabela varsa, Lozanda bize bırakılan adaları Yunanlara veren akp nin eseridir bu
- +1 yıl
Her türlü bilgimin, altında eziliyorsun ve saçmalıklarını devam ediyorsun. Kesinlikle bir daha yazmayacam
- +1 yıl
Zira cahil, Ataturk düşmanı ve şeriat isteyip ülkeyi bölmek isteyen hainler değişmez. Ben, bir istisnayim
Soran+1 yılHertürlü bilgi dediğin Sırp kasasından alınma özeliklerin zircahil Atatürk düşmanı diyip şeriat savunduğumubile kanıtlıyamıyorsun kendi dediklerin ülkeyi bölmeye götürdüğününde farkında değilsin sen bu ülkedeki pislik serefsiz terbiyesiz omurgasız kansızlığın kendini satanların toplanıp vucud bulmuş halisin evet istisnasın
- +1 yıl
Vatan haini it seni, her daim çürüttü ama beynin olmadığından anlamıyorsun. Bu son yorum, sıktır git. Yazan şerefsizdir sana artık
Soran+1 yılLoznda adaları bırakılmasıyla bunu bağladınya zeka seviyenin tersten öldürdüğünü kanıtladın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılKafama sıkarım daha iyi mk
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden
AKP..
10 Yorumla
+1 yılOy kullanmam.
21 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılSercermem yok